AGAMES 討論區

標題: GM仲會唔會捉外掛 [打印本頁]

作者: philip271186    時間: 2013-1-11 19:20:06     標題: GM仲會唔會捉外掛

好似無提過WO
頭一星期唔洗錢玩 ,,, 我聽到好多人都話會開外黎升
佢地又唔會有$50損失
如果唔捉既話無意義架WO

作者: philip271186    時間: 2013-1-11 19:28:04

HI GM 講一講OK???
作者: zero9068    時間: 2013-1-11 19:28:16

難講
alta 搞個童話月費版 都好似得1丁友搞
你話GM 邊有時間周圍行
作者: Divinaluck    時間: 2013-1-11 19:33:38

zero9068 發表於 2013-1-11 19:28
難講
alta 搞個童話月費版 都好似得1丁友搞
你話GM 邊有時間周圍行

同意...外掛難捉, 都系靠玩家舉報(最好把外掛post上論壇) 列晒黑名單, 睇下仲有無族收佢地
作者: climbx55248    時間: 2013-1-11 19:41:22

Divinaluck 發表於 2013-1-11 19:33
同意...外掛難捉, 都系靠玩家舉報(最好把外掛post上論壇) 列晒黑名單, 睇下仲有無族收佢地 ...

我覺得要自律吧, 其實玩月費都系為左搵回億姐

假如真系用外掛,你都奈佢唔何

最後一句:諗清楚你玩月費板既目的系乜
作者: hkoo0625    時間: 2013-1-11 21:44:26

咁就真係死得啦= =
吾捉外掛講乜都假!頭一星期吾洗錢,開外掛升技升LV,61技闇師都已經可以玩哂= =

作者: lara5842    時間: 2013-1-11 22:16:16

hkoo0625 發表於 2013-1-11 21:44
咁就真係死得啦= =
吾捉外掛講乜都假!頭一星期吾洗錢,開外掛升技升LV,61技闇師都已經可以玩哂= =
...

外掛真係咁勁=.=??我冇玩免費所以唔知
作者: 傳說中的風雲    時間: 2013-1-11 22:49:24

捉?童話如果封左ICQ既
我承諾吾會再出新鮮野
作者: hkoo0625    時間: 2013-1-11 22:49:27

lara5842 發表於 2013-1-11 22:16
外掛真係咁勁=.=??我冇玩免費所以唔知

一星期日掛夜掛,無戰娃無補血錢,只祈禱都足以53闇技了==
外掛多到GM吾想捉
作者: cm1992108    時間: 2013-1-11 23:35:29

今場開服,我覺得係得一個gm
其實佢都辛苦的
或者,大家自己見到外掛就pm gm等佢捉
作者: lara5842    時間: 2013-1-12 00:34:16

hkoo0625 發表於 2013-1-11 22:49
一星期日掛夜掛,無戰娃無補血錢,只祈禱都足以53闇技了==
外掛多到GM吾想捉 ...

我以前升技 升個幾鐘就悶到訓左=.=
作者: OceanOne    時間: 2013-1-12 00:45:49

頭7日靠大家舉報啦
作者: mashing    時間: 2013-1-12 12:13:41

我有段時間都無玩童話,後來見開放免費才玩番,老實講收費版對我絕不吸引,因為alta根本對幾大問題從無正正式式回答過:5捉蟲,無更新,5嚴打外掛!不如我繼續係免費版好過.至於由玩家舉報,舉報左又如何?佢地點處理先,歸根究柢所謂甚麼問題減敏;減道具;刪轉生完全不是最重要問題,樓上有師兄講左有外掛,一星期已經可以練到飛起,你地班所謂懷舊友咪一樣成為"輸家"!我5知有幾何人係寫手或槍手,我只是講本身對玩童話感受,不喜勿插,或用小學雞口吻:你咪去玩你O既免費版囉!
作者: leung200914    時間: 2013-1-12 12:41:19

捉外掛 就算係族人用外掛都要舉報!!!!
作者: siuken999    時間: 2013-1-14 20:59:01

所以其實根本開新ser系加快童話汁笠
人手得一個
就算gm有心捉
都唔會捉得幾多
結論就系同免費ser一樣外掛橫行-.-

作者: K_am    時間: 2013-1-15 06:27:48

如果大家玩得夜又夜訓既
見到d外掛 一定要同gm講
等佢做野
不然好快冇人玩~
作者: GentlemanBeard    時間: 2013-1-15 10:10:22

當然會捉
作者: climbx55248    時間: 2013-1-15 10:18:12

GentlemanBeard 發表於 2013-1-15 10:10
當然會捉

wow, 請問捉完的解決方法會怎樣, 希望有1定的阻嚇性
作者: GentlemanBeard    時間: 2013-1-15 10:34:04

climbx55248 發表於 2013-1-15 10:18
wow, 請問捉完的解決方法會怎樣, 希望有1定的阻嚇性

http://fl10.alta.hk/service/index_03.html
作者: climbx55248    時間: 2013-1-15 10:44:35

GentlemanBeard 發表於 2013-1-15 10:34
http://fl10.alta.hk/service/index_03.html

''使用外掛或利用輔助程式進行遊戲        帳號永久停權''

作者: 幻乂魂    時間: 2013-1-15 11:20:12

GentlemanBeard 發表於 2013-1-15 10:34

真係出黎哂鬼氣
收費同免費捉人係大細超
比埋名你 叫你上去捉
轉頭係彈走左隻人,夜晚可以on返

冇迷冇分比你5老板都打唔入鬼3啦(組隊打架啦 夠哂回憶啦)
升極咪105到,班人話要回憶 不如唔好出哂全部資料片啦,出到綠野咪算
橫掂綠野之後既地方都唔多夠能力打上去
成日話平衡,你睇下d杖先啦,修士要分子?唔洗分子都扣到好多
你又唔講你地會唔會出官方武器,一出就通街修士(同童樂ser一樣,修士比老板魔c強好多,係冇分子既情況下,咪又係唔平衡)
作者: 戀魂乂KIT    時間: 2013-1-15 11:31:31

掉個規則出黎有幾難,
GM要做野先好啊/3\!!!!!!!!!!!!!
作者: climbx55248    時間: 2013-1-15 13:56:07

幻乂魂 發表於 2013-1-15 11:20
真係出黎哂鬼氣
收費同免費捉人係大細超
比埋名你 叫你上去捉

我認為大細超無問題,畢竟收費服玩家要交月費玩,玩家有權希望月服得到改變,遊戲平衡,例如月服捉外掛封帳 迷裝消失等等

第2,指引解說系:見到外掛即封帳,而唔系彈走你AC 唔該睇清楚D先比評論

作者: 幻乂魂    時間: 2013-1-15 14:03:49

climbx55248 發表於 2013-1-15 13:56
我認為大細超無問題,畢竟收費服玩家要交月費玩,玩家有權希望月服得到改變,遊戲平衡,例如月服捉外掛封帳  ...

佢指引果到其實都係由本身免費ser copy落去
證明佢唔會凍結ac
最多只係彈走就算
係收費ser我諗佢都會咁做
如果佢當初有捉開有永久凍結洗咩搞到今日咁?

免費就冇用點?佢d包送既野係咩黎?d包唔係用hkd買?玩收費買a卡先係叫比錢?
娃娃機魔$咩黎?用點仲多過收費啦
作者: climbx55248    時間: 2013-1-15 14:57:30

幻乂魂 發表於 2013-1-15 14:03
佢指引果到其實都係由本身免費ser copy落去
證明佢唔會凍結ac
最多只係彈走就算

或者有機會系彈走,或者有機會系封帳. 睇到時既做法
當然希望系強硬一點

用點方面 免費服無疑會用得多
但你唔好混淆視線:重點系免費服部用玩家本身用開外掛,佢地點會要求捉外掛?
收費服玩家要求捉外掛因為大部分玩既都系老手,佢地想搵返回億,所以可能導致大細超.
用點多,所以??
作者: 幻乂魂    時間: 2013-1-15 15:56:27

climbx55248 發表於 2013-1-15 14:57
或者有機會系彈走,或者有機會系封帳. 睇到時既做法
當然希望系強硬一點

實有人想捉
你都識講部份啦,唔用果部份咪想捉
你話封?比埋名佢叫佢上去捉
但佢唔係捉而係彈走就算
條友轉頭又可以on返
呢d叫凍結?
佢係免ser都可以做到咁 你覺得係收費會做得好?
最多咪又係彈走就算 轉頭又on得返果種
又會話咩比次機會下次唔會之類
呢d廢既做法有咩用?

作者: philip271186    時間: 2013-1-15 18:31:20

幻乂魂 發表於 2013-1-15 15:56
實有人想捉
你都識講部份啦,唔用果部份咪想捉
你話封?比埋名佢叫佢上去捉

我懷疑你係咪投資免費SER太多驚回唔到本
個個支持月費SER你都反
BTW可能你小學雞未知咩係回憶啦
只係識屈HKD SOSAD
作者: mashing    時間: 2013-1-15 20:28:45

我真係奇怪郁D就話人小學雞,凡事兩面睇,有贊成自然就有反對,有成功自然有失敗,你又點知人家會屈hkD,以偏蓋全玩免費ser就用外掛,自問對童話都貢獻左5少hkd,論資格算係老餅,童話開檔就玩,當年送D書簽,月曆,創造之書等重係度,5好同我講乜鬼懷舊,中意走回頭路咪走,無人會阻止,相濡以沬無所謂,或另有目的亦無所謂,總之人生有幾多個十年,根本而家童話搞成咁,三大死因................無更新,無除蟲,無捉外掛,副因係畀人濫開account!
作者: philip271186    時間: 2013-1-15 20:47:17

mashing 發表於 2013-1-15 20:28
我真係奇怪郁D就話人小學雞,凡事兩面睇,有贊成自然就有反對,有成功自然有失敗,你又點知人家會屈hkD,以偏蓋 ...

凡事必有因 樓上個個係幾個POST都出過D小學雞言論
唔係我郁D就話人
再者 依家未開SER無人話無更新,無除蟲,無捉外掛
只係你地係咁踩GM所做既野

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2