AGAMES 討論區

標題: 建議商城出 洗寵必金物品 [打印本頁]

作者: issac_ning    時間: 2013-2-24 01:04:39     標題: 建議商城出 洗寵必金物品

自問係GM偷改洗寵的機率下  完全冇運洗金寵  
曾經用過700支以上百練清泉   500支以上 轉生水 洗同1/2隻 隻寵 都完全冇金過  只係D血 能力 上上落落

極希望商城會出 升級寵物的物品  用完後必定可自動升一級
幾多點不是問題  話之你 200點1個 /  2000點1個 都冇所謂
好過D人掉幾千蚊出黎得個吉  但係望住D -6 人就1支洗金   
希望反映下

作者: nateriver    時間: 2013-2-24 03:12:00

贊成!
每次合金最少60隻藍字.
升30lv個到煩.
3星紫個到仲煩
作者: kevinCCK    時間: 2013-2-24 09:53:09

其實都可以試下好似以前轉旦咁
SET40個必中藍/6字
例如SET100支清泉/轉生水咁樣
一用過數就會自動升一LV
作者: qqaazz1998    時間: 2013-2-24 13:55:33

我用免費變左金
作者: cin940308    時間: 2013-2-24 18:03:18

我認為機率問題可以再調整既...
作者: lawrencecc    時間: 2013-2-24 19:22:09

如果咁樣做...隻game 就會有$人玩哂

同埋你可以唔自己洗, 用d $去收人地ga金寵, 我諗 (700支以上百練清泉   500支以上 轉生水), 應該夠買= =

最後, 玩online game 一直都係要睇運, 我未玩過公平, 唔洗睇運ga online game  

當然轉到金ga 機率 可以提高, 但係唔好出"必金"

(不喜唔好插, 個人意見, 唔啱聽可以無視)

作者: hksun    時間: 2013-2-24 21:18:52

lawrencecc 發表於 2013-2-24 19:22
如果咁樣做...隻game 就會有$人玩哂

同埋你可以唔自己洗, 用d $去收人地ga金寵, 我諗 (700支以上百練清泉  ...

嗯嗯~_~
作者: sesesese    時間: 2013-2-24 21:29:34

同意唔出 依家出轉生已經益哂玩錢既人
我都係第一隻免費轉生就金左
如果出得呢個必金 遲下時裝既膠囊又出必中
天蘊又話要必中攻 不如第一都變埋點品

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2