AGAMES 討論區

標題: Gm係咁而入黎望一望,,[寵物蛋建議] [打印本頁]

作者: nateriver    時間: 2013-2-26 23:20:49     標題: Gm係咁而入黎望一望,,[寵物蛋建議]

相信好多玩家都試過捉寵/合寵

本人捉寵/合寵無數..經常係到諗.

點解唔可以將d寵物蛋好似藥水/星光/防爆/防增一樣.重疊呢?

大家都知道合一隻金寵係非常需要時間&大量寵物蛋

以家我既做法就係

每20隻綠字寄去第二隻ac到卡係信箱到.3日內合晒佢.

因為信箱3日後會自動退件.(重點唔係呢到)

一隻人物身上食齊20格.最多都係8x14格=112格

但係合一隻金寵(平均)都唔只112格來裝綠字寵

希望官方可以考慮將同一寵物蛋(藍,綠,紫,金字分開)重疊

每5/10隻為一個格都好=_=...最好當然係每100個為一個格,

方便玩家合寵時唔洗寄黎寄去..捉個時可以一次過sd晒100隻過去

合既時候唔洗係咁按信件拎寵同埋del信件.有咩唔好?!

作者: 00852340    時間: 2013-2-26 23:47:36

緊係唔好~

原因係咁做佢地無錢搵~

無錢搵佢彩你有味~

但係佢地又唔可以對住你講<彩你有味>

所以佢地係會話<我地會同原廠傾下>
作者: nateriver    時間: 2013-2-27 00:01:35

請問關錢咩事
作者: vincentyoman    時間: 2013-2-27 00:22:16

20格,20格
作者: winderk    時間: 2013-2-27 00:29:45

咁既做法....只可以限制於0星寵....
作者: 00852340    時間: 2013-2-27 00:58:10

nateriver 發表於 2013-2-27 00:01
請問關錢咩事

你點知佢會唔會出其他要錢既野.....

例如開放24格,26格....什至第2頁背包....

再+帶寵同倉寵上限等..等..等..等..

佢宜家比你疊咁咪走左好多商機....
作者: nateriver    時間: 2013-2-27 07:19:26

你有你道理
but,呢個建議我只係合寵舒服啲
作者: hihihalo    時間: 2013-2-27 12:58:02

放系拍賣
再取消拍賣
咪卡到365日
作者: chocolatecat03    時間: 2013-2-27 16:21:50

我都好想可以重疊
但係每隻寵的數值都吾同的BO

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2