AGAMES 討論區

標題: 唔知點解有時飛唔到去 封印之地 [打印本頁]

作者: tszfung0730    時間: 2013-3-2 19:25:10     標題: 唔知點解有時飛唔到去 封印之地

點解有時候飛去 封印之地 會彈出句
<系統> 目標所在區域無法使用自動傳送

我起深淵之底試過一次 霜森又試過一次
ps:2次唔係同一日發生

用傳送羽毛去封印之地 日任npc
佢話<系統>傳送失敗,共乘的玩家無法通過

但係我online之後咩都冇做過,冇騎過任何野 亦冇上過人地騎-.-
飛去其他地圖 又冇事-.-但其他地圖飛去封印之地又唔得

作者: bravecollection    時間: 2013-3-2 21:49:27

你幾多lv?
作者: 冬蟲草    時間: 2013-3-2 22:55:29

係咪好似咁@@?
ttp://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19778&snA=28045&tnum=2&subbsn=1
傳送陣出現BUG
變成要達到地圖的等級 才可以傳送過去
應該是要地圖等級 -1才對

例如:
深淵之底是lv66-67 lv65就可以接到該圖任務 可以移動到該地圖 但卻無法使用傳送陣
亙古海溝是lb64-65 lv63就可以接到該圖任務 可以移動到該地圖 但卻無法使用傳送陣

作者: tszfung0730    時間: 2013-3-3 13:02:20

67lv ~~~~~~
作者: 00852340    時間: 2013-3-3 14:12:34

冬蟲草 發表於 2013-3-2 22:55
係咪好似咁@@?
ttp://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=19778&snA=28045&tnum=2&subbsn=1
傳送陣出現BUG

我都有出現...人仔53lv~任務去到天焰~就咁行過去可以
但係飛唔到去

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2