AGAMES 討論區

標題: 新人請問60級英雄副本點入? [打印本頁]

作者: waiwaitong    時間: 2013-5-7 15:50:37     標題: 新人請問60級英雄副本點入?

如題, 請問各位, 所謂的英雄副本點入嘅? 去到npc,得2個選項, 1:組隊; 2:單人,一日只限3次; 咁, 英雄副本點選咩npc入?

另外, 呢隻game, 對於新手來講, D新手指引真係零幫助, 咩都要自己去查一堆嘢先得, 1轉任務, 2轉任務,等等,等等......

作者: YAU♥.    時間: 2013-5-7 15:55:31

英雄副本係霜之森到入啊

作者: waiwaitong    時間: 2013-5-7 15:57:48

YAU♥. 發表於 2013-5-7 15:55
英雄副本係霜之森到入啊

OH, thanks, 但,係咪要找特定的npc先入到?
作者: enzo.freedom    時間: 2013-5-7 15:59:39

MMORPG講求的其中一種要素是玩家之間的溝通,
我不能否定你的意見,因為主觀意見是重要的,
但如果找不到解決方法的話,在GAME裡/這裡問人就對了。
再者,我們一群(算是)老玩家最初也是靠不停摸索和交換情報來攻略遊戲的。

60級英雄副本可在霜之森春玉城找NPC「巨熊之掌.探索家-奔亞」進入。
作者: YAU♥.    時間: 2013-5-7 16:13:29

waiwaitong 發表於 2013-5-7 15:57
OH, thanks, 但,係咪要找特定的npc先入到?

係牙.
60LV就打60金副
70LV就打70金副 ~
作者: 涼粉    時間: 2013-5-7 19:06:46

恭喜晒你60level, 努力打金裝吧!!
作者: johnson    時間: 2013-5-7 19:16:49

你係咪想打英雄副,pm你game名比我,如果唔撞職組埋你打
我海ser
作者: 小便便    時間: 2013-5-7 19:40:07

上網搜尋 晴空透視鏡
資料齊全
令你有更深入了解
作者: waiwaitong    時間: 2013-5-8 10:02:07

YAU♥. 發表於 2013-5-7 16:13
係牙.
60LV就打60金副
70LV就打70金副 ~

thanks!
作者: waiwaitong    時間: 2013-5-8 10:04:46

涼粉 發表於 2013-5-7 19:06
恭喜晒你60level, 努力打金裝吧!!

嗯, 謝謝,我係復活節假期時先開始玩呢隻game, 所以 E+先啱啱昇到60,....
作者: waiwaitong    時間: 2013-5-8 10:07:19

johnson 發表於 2013-5-7 19:16
你係咪想打英雄副,pm你game名比我,如果唔撞職組埋你打
我海ser

yes, 多謝先, 其實係想睇下英雄副係點, 不過, 我開始玩嗰時擇咗 仙ser....
作者: waiwaitong    時間: 2013-5-8 10:09:26

好多謝以上各位嘅回覆,根據你哋提供ge資料, 一個人入咗去try咗下, 不過, 一個人打真係有d困難........

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2