AGAMES 討論區

標題: 七個連環令活動?_? [打印本頁]

作者: leekyo    時間: 2013-5-7 18:38:48     標題: 七個連環令活動?_?

我好想問下今日公報左最後一個活動啦
我就參加哂之前所有既活動啦
但就算完成埋今次泥個 數目都係得5個令
咁仲有兩個去邊道草番泥呢?_?
作者: 龍雍    時間: 2013-5-7 18:48:13

在線1個
馬拉松4個(2日,每次2個)
農場1個
小屋1個
岩岩好7個
作者: 涼粉    時間: 2013-5-7 19:11:46

晴空馬拉松太多斷線/破圖問題出現,
好多人唔能夠一日做2次~
所以唔少玩家連環令唔夠數~

(利申: 我未受影響)
作者: ctb    時間: 2013-5-7 19:20:57

龍雍 發表於 2013-5-7 18:48
在線1個
馬拉松4個(2日,每次2個)
農場1個

搵笨 馬拉松要草4個 -.-
作者: stupid_man    時間: 2013-5-7 20:05:23

好荒謬囉~我唔介意你地條件SAT高D..
但係有咩理由活動二既馬拉松係4個...
1日根本做唔到2次.....
第1斷線問題不知所謂...問題一路存在...
你地班人只係識將責任推入網絡供應商..
難道所有網絡供應商都覺得SER3,SER4,SER7係有問題所以要彈哂你地班人走?
仲有....爆畫面問題...呢D問題有好多玩家都提出黎問過....
亦都係一直未有解決....單單係斷線內1爆畫面問題已經冇可能響半個小2內完成到2次2馬拉松..
跑得慢既話1次差唔多13分鐘....之後仲要等10分鐘CD時間先可以再接任....之後都冇左26分鐘,,,
GM你地係咪首先要我地先放棄配點..之後點哂跑速先..?!係既下次講聲...唔好浪費我地時間...
活動如果係一早定好既...點解唔可以一次過比哂我地睇....做到尾啦..
今日出公告睇埋最尾個活動先知死做爛做都唔夠既...好哂我地時間......
你地冇心送既,,,唔好整D無聊野出黎
作者: bravecollection    時間: 2013-5-7 20:10:49

智慧唔夠,活動2個馬拉松,計4個……真係唔講唔覺…

作者: 龍雍    時間: 2013-5-7 21:46:14

GM佢係咁定,冇計
如果唔係洗咩咁多人話馬拉松點樣點樣~
(睇來好多人都知,馬拉松係要玩曬4個,但我自己只係拎一個就算,唔得閒玩)
作者: 黑森林    時間: 2013-5-7 22:34:51

我都唔知馬拉松可以做4個
我都系問公會D人先知
真系囧左囉
GM..你話要難度嘛...
下次你一齊玩好唔好?
作者: ChiWing    時間: 2013-5-8 02:37:22

講真 未出連還令3同4個時, 大家米又係得個估字o者
假設今個星期個晴空連還令係收賣佬?
大家米夠數囉~
我而家反而覺得馬拉松唔係難a_a
唔俾alta陰到先係最難

p.s: 我冇中招, 不過登辛辛苦苦完成馬拉松但係唔知要跑兩次既人唔抵
作者: winderk    時間: 2013-5-8 11:27:25

垃圾活動,

作者: 小雪神神    時間: 2013-5-8 11:48:22

我都唔知..馬拉虫可以重複玩 =  =蝕晒...

作者: 00852340    時間: 2013-5-8 11:54:27

好似搞到佢出活動係恩賜

但係活動內容唔清晰

唔理你幾唔得閒都要玩

當正打機就會有飯食

一出事就出絕招:官方保留隨時增修活動條款及內容之權利。如有任何爭議,均以 Alta Multimedia 之解釋及決定為準。
作者: pgchicken    時間: 2013-5-8 15:28:20

營運團隊將吸收今次經驗,下次有同類活動將會改進。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2