AGAMES 討論區

標題: 明日中秋活動問題 [打印本頁]

作者: 5566    時間: 2008-9-13 00:10:03     標題: 明日中秋活動問題

秋節當天9/14(日)玩家可於禮物仙子(88,25)處領取節日獎勵,並且會獲得一張”月餅票”,玩家可拿”月餅票”(+650點世界貢獻度)至明月鎮廚神(179,125)處換取中秋禮盒。中秋禮盒每位玩家限定購買一次。

月餅票送650世界貢獻度比我地玩家?,?
作者: 二之風    時間: 2008-9-13 00:48:55

好明顯又係呃錢:@  比張票叫你再比多650世貢先換到ar:L
作者: 5566    時間: 2008-9-13 01:22:02

:L :L  哈...
作者: 小築    時間: 2008-9-13 07:42:14

哇!!!唔好去搶!!咁都叫節日獎勵???叫食點的中秋節好過啦:L

比大家睇下係咪真係650世貢

禮盒內容:
1、靈犀果Ⅲ*1(綁定) < 綁左,一定要自用
2、如意寶石包*2(綁定) <開左都好少人收啦(我未開過...唔知開左放唔放到...綁左又晒左...
3、榮譽之玉*10(綁定) <無咩用(個人認為)
4、200萬戰鬥抵用金 <抵金=.=比錢好過啦
5、雙珠玉月(食物)*1 (永久增加玩家隨機屬性一點) <E個冇綁,放得出,哈哈~E個有用~~

650世貢=食點...我估計...佢賣500世貢都已經係超級極限

我建議佢頂多200-400世貢...點解最貴400世貢???唔通你估個個好似馬超咁多點咩:L

作者: 平安    時間: 2008-9-13 12:02:04

比我就唔會用啦~650點先換到呢d野....好唔抵:L
作者: funny470275    時間: 2008-9-14 10:15:46

分明呃人錢啦:@ :@ :@ :@ :@ 咁都叫禮物:@ 有冇搞錯呀:@ :@ :@
作者: derekkwok10    時間: 2008-9-15 16:54:24

你地唔好咁講
靈果3 成400M戰抵先有
如意正野黎 E.G 你係交易買紅寶(當要急用) 做4粒姐係 (1+1)=2 + (1+1)=2 (2+2)=3 (2+2)=3 (3+3)=4 (姐係要成8粒先有4LV)
榮玉梗係有用 你有陣幫人做任都係最多30聲 一個榮玉+成100 又有得學技 60LV上又有得買如意
200M戰抵 遲D高LV你就知戰抵有幾好用
雙珠月餅 可以放/可以自食 2樣都OK
200-400世貢你就唔好諗啦.....
所以650係合理價錢
作者: kib1993    時間: 2008-9-18 12:01:18     標題: 回復 7# 的帖子

我又問問你呀.........
呀a送禮物俾呀b
之後呀a問呀b拎返錢....
咁都叫禮物咩???
咁不如叫[買]啦
邊有人俾禮物人要用依樣果樣換嫁..........
仲有呀........650世貢咪姐係要買2張點卡???
你估我地有咁鬼多錢去買點數咩....
1張點卡都要50蚊呀.........
2張咪成100蚊???

咁都算啦.......我想掉左張月餅票佢又5俾我掉.
姐係算點.......仲話咩務必係5知幾多號用wo.....
仲要用[務必]依個字眼....
咁同叫我地一定要用有咩分別=  =
作者: netfly    時間: 2008-9-18 12:04:43

我想更新之後應該會唔見左張卷

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2