AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 798|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 更新問題 [複製鏈接]

主打遊戲
參天律
EXP
79 點
樓主
我有1個問題 就係更新之後唔可以入副本 但好多人都入到 係唔係幻想online同呢隻有少少程式相撞/定我更新出問題?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
參天律
EXP
1593 點
你有關左其他game, 淨係開參天律試試入副本嗎?
如果都係有問題, 建議你重裝遊戲一次.
參天律下載頁面:
http://www.alta.hk/client/download.php?game=XO752023
新安裝完, 可以用自動更新更新遊戲, 或者下載手動更新都得.

主打遊戲
參天律
EXP
79 點
如果係入副本/主線動畫 會自動彈機 (但有1個問題仲好笑...人物移動 出技能 ...等等唔係動畫檔?點解係得入副/主線動畫出問題 我重裝2次+手動更新都唔得 好明顯係更新檔問題)會動的都是動畫檔 請處理一下

主打遊戲
參天律
EXP
59 點
我都係咁..入一騎副本會彈GAME..一個人打仲死...彈完出去入番無怪出..姐係接唔到殺1000馬騮戈個任

主打遊戲
參天律
EXP
81 點
我都一樣 ,昨晚..今早試一人入一騎打副..但是入了副本後即彈出來,進回遊覽後.只打了一隻馬騮就沒得打其他怪了...很無奈請正視..維修問題