AGAMES 討論區

標題: 仲值唔值得回流? [打印本頁]

作者: alloriginals    時間: 2013-7-5 02:25:24     標題: 仲值唔值得回流?

見放暑假無野做, 究竟玩返月費定免費SER好呢
作者: poisonboy    時間: 2013-7-5 11:27:04

如果玩月費,就入我地族藍喵‧夜曲啦:)都ok多人
作者: jelly    時間: 2013-7-5 13:15:03

月費易追但人少, 收費難追但人多~~
作者: euroline    時間: 2013-7-5 13:17:05

月費變免費只是時間問題不如直接玩免費
作者: 今天只做一件事    時間: 2013-7-5 19:42:33

岩岩登入下月SER
金商一檔都無 金BK又得一條友

作者: fairyland    時間: 2013-7-5 21:25:24

今天只做一件事 發表於 2013-7-5 19:42
岩岩登入下月SER
金商一檔都無 金BK又得一條友

預祝月ser執笠大吉
作者: 魏王曹操    時間: 2013-7-5 22:51:34

月費SER所有%數加埋有幾多
有冇15%
作者: poisonboy    時間: 2013-7-6 03:15:30

玩免費都幾灰,個個成身分子精智體,智敏,閒閒地都講緊秒鬼2,3,差距好大
作者: 歐陽小王    時間: 2013-7-6 03:21:29

玩免ser我見到d人咁勁都有d灰的
但各有各玩 我玩左咁多年 完全唔勁的
享受隻game 同 唔去同人地比較就得了
你下下諗住要秒水木..秒完鬼3秒龍3...冰1 冰2...
你唔拎錢出黎係玩唔到的 一隻寵幾千蚊真係望見都驚\
由乜都無慢慢玩起...睇落的確無可能 但我所見 係有好多成功既人的
作者: aesopn42259    時間: 2013-7-6 07:49:31

↑搵到點賺錢就可以了,我都係白手興家,以前買落果d乜乜包d野都幾乎冇用過,全部合晒擺埋一二邊,自己慢慢享受
作者: flagship    時間: 2013-7-6 08:53:23

我都無買過包, 無買過game錢, 係game裡面慢慢玩, 掛下工作技, 有時間就打返一兩個鍾, 玩左年半, 剛剛先開始打到威2, 仲要係威2弱d個幾隻怪, 威2右面個d怪都仲未秒到.
只要吾同人比較, 就可以慢慢享受遊戲既樂趣.

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2