AGAMES 討論區

標題: 7月24日 延長維護公告 [打印本頁]

作者: 歐陽小王    時間: 2013-7-24 11:59:09     標題: 7月24日 延長維護公告

親愛的童友們:

為確保伺服器運作正常,今天維護時間將會延遲至14:00完成。為感謝玩家耐心等候,官方將於本週內向以下符合資格的玩家作出補償。

補償詳情:
2013年7月17日(三)12:00至7月23日(二)10:00期間,有登入童話(免費版)記錄的玩家,其遊戲帳號其中一個角色達40級,每個帳號可獲補償 「遊樂券x3」及「經驗娃娃(不可交易)x1」。

※注意:如角色因背包空間或負重爆滿,而無法領取虛寶,可至「金銀城」利用「遊戲場傳送員(74,85)」傳送到「遊樂場大聽」,再找「領獎負責人(29,47 附近)」領取虛寶。

如對閣下造成不便,深感抱歉!

我都唔知佢維咩可以延長咁麻煩...

仲有 我唔想又企起金銀城1粒鐘食一次經娃

作者: siU妍    時間: 2013-7-24 12:00:38

ya, 好多卷拎~
作者: 魏王曹操    時間: 2013-7-24 12:01:00

講真其實D經娃就算唔可以交易都可唔可以比人掉落地下奉獻給大地
作者: larrylolololo    時間: 2013-7-24 12:01:27

作者: siU妍    時間: 2013-7-24 12:02:49

其實好【詞語過濾】 如果我39lv 拎毛咩= =
好多人轉左生 留係1lv 點計先!
作者: 歐陽小王    時間: 2013-7-24 12:05:01

係wo..我都有隻人轉左生 不過由佢..唔想要隻經娃
作者: larrylololo    時間: 2013-7-24 12:05:43

作者: kinnis    時間: 2013-7-24 12:11:04

有卷拎,正>V<
超E OR 戰娃可能好D A_A
唔會有人掉卦XDD
作者: bennyck    時間: 2013-7-24 12:13:07

一分钟吃一次经验娃娃。。。。。莫非是不可交易的~@ @
作者: kamkwunwa    時間: 2013-7-24 15:18:33

作者: rtt    時間: 2013-7-24 15:59:07

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2