AGAMES 討論區

標題: PVP自創連技三刀流 [打印本頁]

作者: asdasdmok    時間: 2013-8-21 19:16:04     標題: PVP自創連技三刀流

有小小呢幾日玩PVP之後心得 唔係講笑 有勁裝你就係高手 就強   冇勁裝?你就只係等比人秒殺
冇人會同你玩技術 裝先係王道
裝勁 根本上一開波一暈就決定呢場PVP
唔洗講咩連技 根本一暈 就可以GG
都有D EC 係甘回血打唔入 但佢又打得你入 唉.

而真正連技係裝一D就算用唔上垃圾技都連到甘樣先叫連技  
就算係雙槍陷阱  翔天術 急降都連得 先叫高手
真正高手係唔用裝 用白低LV主副武 甘到時就係以走位.意識.技能用法 先可以決定呢場PVP

[hd]lXnkhQDyLzs[/hd]
接下來就係本人最新自創連技
先講連技次序
三刀流:風怒>瞬影殺>盾擊>散華雪>劍斬>雷切>蝶舞刃>旋舞閃>十字斬>斬切>再一次瞬影殺
五刀流:旋舞閃>盾擊>斬切>急降>散華雪>瞬影殺>蝶舞刃>旋舞閃>十字斬
條片入面有幾招技MISS係因為本人放技個時走去後面 係因為如果我連埋..甘就死左就冇得再連埋洛去 甘一定你地都唔好PVP個時學埋我甘做..死得人多..

呢條片入面有三流同五流主要就係要大家裝呢2流結合係PVP入面點結合 打得多你地就識

作者: timothy1022    時間: 2013-8-21 20:06:51

哈哈哈,多謝分享
作者: asdasdmok    時間: 2013-8-21 22:03:34

timothy1022 發表於 2013-8-21 20:06
哈哈哈,多謝分享

唔洗只係見悶先分享
作者: brian1092    時間: 2013-8-26 02:00:08

哈哈哈,多謝分享!
作者: asdasdmok    時間: 2013-8-26 13:17:13

brian1092 發表於 2013-8-26 02:00
哈哈哈,多謝分享!

-.-                推推推

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2