AGAMES 討論區

標題: 有關 回溯 的 時間點 [打印本頁]

作者: 司馬信    時間: 2014-7-24 22:02:43     標題: 有關 回溯 的 時間點

各位~ 看到官網知道開發原廠通知 21:18 已經將今天的事處理完畢,並將伺服器重開;

但小弟係遊戲 / 論壇發現大家都話回溯時間點應該唔岩(似乎是人物正確、商城不正確),我已經即刻通知左各營運團隊,佢地亦都立即通知左遊戲原廠,目前正待遊戲原廠處理中。

司馬信也是一名小小玩家,其實依加同大家一起無法冷靜,但發生問題相信玩家、代理同開發原廠果邊都唔想… 各位請耐心等候,一有新消息我會立即通知大家!!

作者: aR月    時間: 2014-7-24 22:03:44

抽到既野點樣拎返? 進度呀
作者: ngken    時間: 2014-7-24 22:06:08

講有Q用咩 我都識講啦
虛擬物品都係財產黎嫁
依家咁樣叫人點玩落去阿
作者: 我是來拿幣    時間: 2014-7-24 22:06:40

隻game 人 的確係回返去今朝維護前十點時間  但係商城回左好多日  好多人都回多左一堆野  好大問題  非常唔公平
作者: rtqwaszx    時間: 2014-7-24 22:07:16

我想DEL GAME................
作者: sk4    時間: 2014-7-24 22:08:22

狙擊衫個配方冇左呀……呀……呀……呀……

作者: ngken    時間: 2014-7-24 22:10:17

我是來拿幣 發表於 2014-7-24 22:06
隻game 人 的確係回返去今朝維護前十點時間  但係商城回左好多日  好多人都回多左一堆野  好大問題  非常唔 ...

我有D 好友多左成幾百粒煉金幣  
佢地抽到出源神珠  橙背  龍神巴哈
唔信我比埋名都得
作者: 991011    時間: 2014-7-24 22:11:13

回左好多日啵  我多左套十香
作者: ngken    時間: 2014-7-24 22:11:26

rtqwaszx 發表於 2014-7-24 22:07
我想DEL GAME................

我都有D想  
唔係因為放左好多時間心機的話
佢一話回已經刪
作者: 雪天    時間: 2014-7-24 22:11:31

比返個狙擊身圖我就當冇事啦,我5想要439張鍊金同幻影戰狼
作者: 雪天    時間: 2014-7-24 22:12:53

ngken 發表於 2014-7-24 22:11
我都有D想  
佢一話回已經刪

係,入左2萬點以上都有
作者: 我是來拿幣    時間: 2014-7-24 22:16:53

ngken 發表於 2014-7-24 22:10
我有D 好友多左成幾百粒煉金幣  
佢地抽到出源神珠  橙背  龍神巴哈
唔信我比埋名都得 ...

個商城回左上星期維護前時間  極度不公平  
作者: 米閣下    時間: 2014-7-24 22:18:32

回錯曬好唔公平..
作者: CHO_hyun弦    時間: 2014-7-24 22:19:17

回番d高防比我就ok...

金啊碎片果d全部都唔要喇...
區王我都可以再打過啊...

至少有高防我可以再衝過啊...
作者: 991011    時間: 2014-7-24 22:20:44

第二次世界大亂

好多人商城多左好多野
作者: hing1234    時間: 2014-7-24 22:23:24

我【詞語過濾】=.=呢隻GAME痴Q線..我FD上個月抽盒抽完..又回反D盒比佢再抽..得我冇..點計先??
作者: wck0419    時間: 2014-7-24 22:24:17

果然係幻想神域 其實呢幾日大家做過ge野都只係幻想黎
作者: 凱蒂洛    時間: 2014-7-24 22:26:42

wck0419 發表於 2014-7-24 22:24
果然係幻想神域 其實呢幾日大家做過ge野都只係幻想黎

真相!
作者: sk4    時間: 2014-7-24 22:31:52

唔係又回呀? 岩岩招待回番…抽左個包中左手染…再回既你賠比我呀?

作者: 孤單心事    時間: 2014-7-24 22:32:00

大佬  你今次又回溯....咁我抽到既橙時點算=.=
你比返堆福袋我唔代表我可以中得返件橙時嫁wo...
作者: rtqwaszx    時間: 2014-7-24 22:34:36

ngken 發表於 2014-7-24 22:11
我都有D想  
佢一話回已經刪

ME 2.......
作者: swwwong2    時間: 2014-7-24 22:37:39

991011 發表於 2014-7-24 22:11
回左好多日啵  我多左套十香

me too.........
作者: haisw222    時間: 2014-7-24 22:39:39

sk4 發表於 2014-7-24 22:31
唔係又回呀? 岩岩招待回番…抽左個包中左手染…再回既你賠比我呀?

慘既唔只你一個 我已經CAP定圖
岩先中左橙翼 唔知佢會點處理
我覺得佢唔會RE多次(AC) 因為有唔少人中手染
我肯定佢唔會做出對玩家有損失既舉動

作者: 司馬信    時間: 2014-7-24 22:40:11

各位,商城物品狀態出現不正確情況的玩家,請幫忙協助提供一下資料:

1. 遊戲帳號 (無須密碼)
2. 緊急停機後,商城多出了的物品名稱
3. 緊急停機後,商城缺少了的物品名稱

請跟司馬信有論壇來往的玩家幫忙一下,短訊向我提供相關資料。營運人員需要上述資料向國外開發原廠提供,以便對方有效快速查證。
作者: w85594    時間: 2014-7-24 22:40:25

我們的等級%都回了, 就算你回返前幾日商城的東西都是應該啦 而家又想再回多次 官方想整走全部玩家 隻GAME等倒閉嗎?
作者: 991011    時間: 2014-7-24 22:40:26

haisw222 發表於 2014-7-24 22:39
慘既唔只你一個 我已經CAP定圖
岩先中左橙翼 唔知佢會點處理
我覺得佢唔會RE多次(AC) 因為有唔少人中手染 ...

佢已經RE左次啦,唔差在RE多次

作者: Angelcokxd    時間: 2014-7-24 22:40:54

我件橙時
作者: 薔薇丸    時間: 2014-7-24 22:41:00

..........
作者: hing1234    時間: 2014-7-24 22:41:44

大家應該知道我地開GAME AC個陣講左話就算我地AC入面咩都冇哂都5可以去告佢~~所以唯一做法..DEL GAME..等汁898
作者: rtqwaszx    時間: 2014-7-24 22:42:57

作者: 我是來拿幣    時間: 2014-7-24 22:44:50

司馬信 發表於 2014-7-24 22:40
各位,商城物品狀態出現不正確情況的玩家,請幫忙協助提供一下資料:

個問題係個7月16號至今日早上十點 係商城買過既野 都會再派返晒  
作者: 司馬信    時間: 2014-7-24 22:46:23

我是來拿幣 發表於 2014-7-24 22:44
個問題係個7月16號至今日早上十點 係商城買過既野 都會再派返晒

2. 緊急停機後,商城多出了的物品名稱
3. 緊急停機後,商城缺少了的物品名稱

"我是來拿幣",方便短訊向我提供遊戲帳號嗎?(無須密碼) 。營運人員需要上述資料向國外開發原廠提供,以便對方有效快速查證。
作者: LittleBBunny    時間: 2014-7-24 22:47:22

會唔會回回下回到大家返1lv
作者: 米米    時間: 2014-7-24 22:49:45

已短信= =
作者: liveindark    時間: 2014-7-24 22:54:25

商城多左之前活動套十香同男學生制服 岩岩同人打副本有人話回左之前洗幾千點送個隻坐騎狼..依家算系點:0)
一話回檔已經想DEL GAME+1 同我地晏晝做過啲咩無關 無錯 其實我晏晝只系刷副本升LV 你可以話再打就有反經 但我地用既系心血同時間 而你地GM系度踐踏緊:0)
我岩岩ON反見到世頻好多玩家系度訴苦晏晝抽到橙時紫武仲有好多好多野全部靠運氣同機率既因為回檔而無晒 你地點賠反比佢地:0)
仲有想回報反個問題 你地回檔去反朝早10點 但系拍賣行個邊賣野就無回反去10點 啲野無左幾個鐘時間放出去賣之餘退反晒比我地仲食左我地錢 你地又吾系吾知呢個GAME啲金幾難儲 賣貴野個啲放野系拍賣行收好貴你知吾知:0)佢地幾慘你知吾知:0)你地GM諗住點賠:0) 你賠反幾LV同幾千點我可以當無事 但你賠咩,賠幾多比佢地 佢地條氣都好難順:0)
作者: 花誘惑翎    時間: 2014-7-24 23:01:00

一句啦, 官方停左GAME. 搞好先再開返啦
而加上面十分混亂
其一 唔知打唔打副本好
其二 係你而加商城回返一個星期前之後我買既點品比我抽, 中左D野點計? ((除非你話回返一星期前既點品比我呢個係賠償我就無好講啦...
其三 今朝有部分人係開SER後抽既野變返做福袋再抽, 對佢地影響好大

我知官方你地都好辛苦
但而加咁既情況 你地係有錯在先 而加可以做既
我覺得最有效方法係要停GAME先

因為就算你而加開左
你商城回返一個星期前
你地一定會再回一次
我地上去又做唔到咩
可以點?
作者: q118811    時間: 2014-7-24 23:02:30

我FD抽出左7,8條黑月KEY碎,衣家冇晒
作者: 991011    時間: 2014-7-24 23:03:02

花誘惑翎 發表於 2014-7-24 23:01
一句啦, 官方停左GAME. 搞好先再開返啦
而加上面十分混亂
其一 唔知打唔打副本好

+1  都唔知依家點

一陣又回  D心血又無晒
作者: mi5842013    時間: 2014-7-24 23:04:14

大家不如冷靜少少先...回錯野大家都唔想....

玩家係蝕左D $$同心血...但係官方都無好處架....搞走晒D玩家...到時佢地先係最慘...所以我相信官方都唔想發生D咁既事...

而且我地係論壇@!*##$*@都無用...回錯野都唔關D版主事...不如快D提供下資料俾佢地搞返掂個GAME仲好啦....

大家都係想輕輕鬆鬆打下機....
作者: aR月    時間: 2014-7-24 23:05:30

樓上講得岩,拎到既物品冇哂真係好心痛
作者: 花誘惑翎    時間: 2014-7-24 23:07:04

少左一樣就係..
因為商城回返一個星期前
好多玩家重抽福袋中野係交易頻到放緊
擔心既係
如果你地回返
佢地放左出去既野所賺返黎既金點計? 照有係到定會變返未賣野之前?
咁收左佢地野個D呢? 無左D金又無左件點品? 定點品係到但金唔扣?

搞到而加我唔敢賣野, 亦唔敢換野同收野
作者: liveindark    時間: 2014-7-24 23:14:06

官方吾好同我講呢隻算大型既GAME系統無BACKUP所有玩家得到任何物品既時間物件同數量
我希望你地GM可以停左SER先,CHECK反晏晝所有玩家得到既物件然後比反佢地
無論點品抽既又好打怪拎到既都好 都比反玩家 能力值同掉寶機率不相乎 我相信你地明呢點
你地回檔都系為左公平性 但我希望你地所講既公平性吾系要害所有玩家打反黎既野無晒
你地依家咁樣即系等於比左份希望同快樂玩家之後又收反 總之 DO YOUR BEST吾好比回檔呢類事再發生,同埋今日晏晝既野全部回反比玩家
當然商城回檔時間點同我上面提及既拍賣行時間點都好重要
作者: 雨雨:d    時間: 2014-7-24 23:22:06

回錯時間就系回錯時間.
作者: 991011    時間: 2014-7-24 23:23:54

仲唔處理?商城回錯左咁耐時間,個市大亂,
一陣玩半日又re??????????????????
作者: mcy    時間: 2014-7-24 23:30:54

其實有個重點~~~ 如果戈D 買黑金 戈D玩家=V=..........回左 咪好慘((我唔會買/ 唔會支持
作者: 沙寶    時間: 2014-7-24 23:32:53

玩家所換既武器% 都係隨機 今日抽到高%岩屬既裝備 
你一句回檔打沉人
作者: 提淽    時間: 2014-7-24 23:58:35

甘大件事=   =上GAME睇下先
作者: 薔薇丸    時間: 2014-7-25 00:00:02

你老
作者: 水月璃花    時間: 2014-7-25 00:03:45

禁抽果D野本身唔係我地本身應有既野,所以看化吧,致於副本果D野,節衰吧
作者: sumiso    時間: 2014-7-25 00:06:38

咁緊急維修之前已經無收到的禮包又去左邊?
作者: Terryand    時間: 2014-7-25 00:31:39

認真,其實回多左果D當係今次搞到咁大獲O既補償
而因為是次事件而丟失O既物品亦盡量恢復
例如由當事人進行申報再查證(斷估你唔會咩資料都消失哂掛

企業形象好重要.貿然復黎復去ALTA你盞玩死自己
作者: 白雪限定    時間: 2014-7-25 01:25:17

唔回又出事 回完又出事..
作者: aR月    時間: 2014-7-25 02:06:14

點解冇左紅色段文字既!?
改帖?
作者: aR月    時間: 2014-7-25 02:07:19

Terryand 發表於 2014-7-25 00:31
認真,其實回多左果D當係今次搞到咁大獲O既補償
而因為是次事件而丟失O既物品亦盡量恢復
例如由當事人進行申 ...

你講得有道理。佢都只係話決定回ser,冇話冇哂d數據啵~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2