AGAMES 討論區

標題: delet [打印本頁]

作者: sa5c03    時間: 2015-2-25 19:21:22     標題: delet

.....
作者: sa5c03    時間: 2015-2-26 15:44:47

PUSH PUSH PUSH
作者: sa5c03    時間: 2015-2-28 15:11:16

push push push
作者: sa5c03    時間: 2015-3-2 17:53:07

push push~
作者: sa5c03    時間: 2015-3-6 02:45:29

push push push
作者: sa5c03    時間: 2015-3-6 23:23:33

PUSH PUSH PUSH
作者: sa5c03    時間: 2015-3-8 22:14:23

push push
作者: sa5c03    時間: 2015-4-13 15:04:33

push  push
作者: sa5c03    時間: 2015-4-17 23:52:51

push  push
作者: sa5c03    時間: 2015-4-25 08:57:22

push

作者: sa5c03    時間: 2015-4-29 17:31:45

PUSH~~
作者: sa5c03    時間: 2015-5-6 23:11:43

push push
作者: sa5c03    時間: 2015-5-12 19:36:34

PUSH PUSH~
作者: sa5c03    時間: 2015-5-20 20:15:12

push push~
作者: sa5c03    時間: 2015-5-26 18:41:32

PUSH PUSH

作者: sa5c03    時間: 2015-6-7 09:10:58

作者: sa5c03    時間: 2015-6-15 11:02:11

push push
作者: sa5c03    時間: 2015-7-15 10:25:20

push push
作者: sa5c03    時間: 2015-7-25 10:40:56

push~~~~~
作者: sa5c03    時間: 2015-8-3 12:25:21

PUSH PUSH
作者: sa5c03    時間: 2015-8-11 21:01:00

推一下~~~~~
作者: sa5c03    時間: 2015-8-12 15:26:26

收野~~~~~~
作者: sa5c03    時間: 2015-8-15 09:04:29

推一下先~~~
作者: sa5c03    時間: 2015-8-17 12:42:48

push push~~~
作者: sa5c03    時間: 2015-8-18 20:46:44

作者: sa5c03    時間: 2015-8-24 08:10:54

PUSH PUSH~
作者: sa5c03    時間: 2015-8-30 18:08:20

作者: SpEcIaL177    時間: 2015-8-30 21:36:14

打都打到啦
抽都抽到啦
洗乜收姐?
作者: sa5c03    時間: 2015-8-31 07:05:36

SpEcIaL177 發表於 2015-8-30 21:36
打都打到啦
抽都抽到啦
洗乜收姐?

原來開呢個交易區係托o既...

按你道理:
你係斷手斷腳嫁?! 自己種米種都種到啦, 洗乜買呀

真心覺得你幾得意嫁啵~
你自己放野, 點解唔話下自己D野打都打到, 叫人唔洗收自己D野? 啊~~應該話做乜要問PO先岩呢~
好等錢洗咩?
錢? 汁都汁到啦~

係咪咁講先~ 巴打

作者: q1234567890P    時間: 2015-8-31 14:02:34

陣間人地又吠你

作者: w0500035    時間: 2015-8-31 14:20:00

弓技75,92 ec c,d,f 仙b ?$

作者: SpEcIaL177    時間: 2015-8-31 14:28:30

sa5c03 發表於 2015-8-31 07:05
原來開呢個交易區係托o既...

按你道理:

第一 斷手斷腳係好難 因為我唔似你咁係K胎/出世就有問題...........
第二 你曾經係攤到串過人打都打到架嘛 咁你洗乜收
第三 我係放野 但係冇同人講過你個句
第四 D米係種到啊 你有田咩 你種到你就唔洗買 但係我唔識種 所以先要買

真心覺得 你串人就得人串你就唔得 少D公主病啦G_G
作者: s26071233    時間: 2015-8-31 14:30:13

路過食花生~~~~~~~~~~~~~~~
作者: sa5c03    時間: 2015-8-31 18:59:05

SpEcIaL177 發表於 2015-8-31 14:28
第一 斷手斷腳係好難 因為我唔似你咁係K胎/出世就有問題...........
第二 你曾經係攤到串過人打都打到架 ...

第一: 個個有手有腳做乜要等人收你D野?   因為我都唔會似你一出世就有問題, 個腦亦唔會
殘成咁既~ R.I.P.
第二: 人地個陣放既係D乜野呀?? 拎張相出來斷章取意係無用嫁, 如果我收既野係易得到過個個人放既野, 我自動收聲!!!
第三: 我夠知你係放野啦,  所以先問你點解我收野要嘈, 你放野點解唔嘈下自己
第四: 我夠知D米種到啦, 有田又點, 你有塊爛田有幾多種子都係種唔到; 我無運氣所以先去收野姐, 你明未呀?

認真講一句, 你呢D先叫串人囉
喂, 我無叫過人比我幫襯啵, 有貨就收, 無貨就算, 我又唔會叫人過來放野比我既。
作者: q1234567890P    時間: 2015-8-31 19:23:32

SpEcIaL177 發表於 2015-8-30 21:36
打都打到啦
抽都抽到啦
洗乜收姐?

如何只用十四個字撻著傻仔教學
作者: sa5c03    時間: 2015-8-31 19:44:31

q1234567890P 發表於 2015-8-31 19:23

講得岩既, 如果唔po 個相張, 我的確係傻仔。
咁耐既事都拎出來講, 為乜? 你咪仲傻仔囉~
作者: q1234567890P    時間: 2015-8-31 20:20:46

sa5c03 發表於 2015-8-31 19:44
講得岩既, 如果唔po 個相張, 我的確係傻仔。
咁耐既事都拎出來講, 為乜? 你咪仲傻仔囉~ ...

我好似無講過話邊個係傻仔喎 做乜話自己係傻仔
作者: sa5c03    時間: 2015-8-31 20:28:15

q1234567890P 發表於 2015-8-31 20:20
我好似無講過話邊個係傻仔喎 做乜話自己係傻仔

無~ 我真係有認呀, 真情剖白姐, 因為我覺得你比我仲傻呀嘛~  
作者: q1234567890P    時間: 2015-8-31 20:34:57

無~ 我真係有認 姐係有定無啊 Hi傻的嗎
如何只用14個字令傻仔說出真情剖白
作者: w0500035    時間: 2015-8-31 20:38:08

好大火藥味
被無視
作者: sa5c03    時間: 2015-8-31 21:20:51

q1234567890P 發表於 2015-8-31 20:34
無~ 我真係有認 姐係有定無啊 Hi傻的嗎
如何只用14個字令傻仔說出真情剖白 ...

剩係識用化入句之外就無野識講嫁啦?
都覺得幾可憐既...
作者: SpEcIaL177    時間: 2015-8-31 21:25:00

q1234567890P 發表於 2015-8-31 19:23

HAHA 講呢D
作者: q1234567890P    時間: 2015-8-31 21:26:03

sa5c03 發表於 2015-8-31 21:20
都覺得幾可憐既...  ...

恕小弟無知
咩係化入句字都唔識打就番去訓啦

作者: SpEcIaL177    時間: 2015-8-31 21:29:04

sa5c03 發表於 2015-8-31 18:59
第一: 個個有手有腳做乜要等人收你D野?   因為我都唔會似你一出世就有問題, 個腦亦唔會
殘成咁既~ R.I.P. ...

其實就咁既

第一 我冇逼人收我野
第二 腦殘唔會係你講 因為你D公主病勁過我D腦殘
第三 你知我放野 鬼唔知你知 你講黎晒氣
第四 你收聲就硬架啦 你事實係有串人喎 你串人打都打到點解唔去打呢?
第五 你知D米種到你又嘈? 你又知我塊田會爛? O my god 你咁醒既? 我塊田爛你都知 點解我唔知既 SAD

認真黎講 你唔串人唔會比人串你 同埋打得機都預左比人串 唔串得? 返兒童之家打乒乓波啦0.0 個到D人唔會串你 到時你點串人都得0.0
作者: SpEcIaL177    時間: 2015-8-31 21:30:07

sa5c03 發表於 2015-8-31 21:20
都覺得幾可憐既...  ...

同學 請問咩叫做化入句 我唔係好明 有冇得解釋? 維基百科都搵唔到
作者: q1234567890P    時間: 2015-8-31 21:32:30

打都打到啦
抽都抽到啦
洗乜收姐?

簡簡單單十四個字就令佢盡露真本性
真心 人地就咁講一句就要比你話斷手斷腳攤到 你唔買咪唔買 家先你自己話人地d貨cheap 唔見得你好得去邊囉

作者: q1234567890P    時間: 2015-8-31 21:38:59

sa5c03 發表於 2015-8-31 18:59
殘成咁既~ R.I.P. ...

你想收既野對我黎講都好易有喎
咁你幾時收嗲
作者: SpEcIaL177    時間: 2015-8-31 21:49:55

q1234567890P 發表於 2015-8-31 21:38
你想收既野對我黎講都好易有喎
咁你幾時收嗲

有時唔好去到咁盡 比下面人 人地話晒將打到既野要用錢去買 證明人地有錢人唔恰得 小心比人搵錢掉你0.0
作者: q1234567890P    時間: 2015-8-31 21:52:46

SpEcIaL177 發表於 2015-8-31 21:49
有時唔好去到咁盡 比下面人 人地話晒將打到既野要用錢去買 證明人地有錢人唔恰得 小心比人搵錢掉你0.0 ...

作者: SpEcIaL177    時間: 2015-8-31 22:00:17

作者: w0500035    時間: 2015-8-31 22:24:17

你係咪收架-.-唔收我留比第二個

btw

作者: sa5c03    時間: 2015-9-1 00:52:50

SpEcIaL177 發表於 2015-8-31 21:29
其實就咁既

第一 我冇逼人收我野

你肯定無睇清楚啦
1: 係囉, 因為能力先會靠自己, 既然自問運氣差, 去收有咩問題? 我又唔會特登去同人講過來放野既, 你喜歡就PM唔喜歡就路過~
2: 其實... 你的病仲嚴重過我囉, 以偏蓋全就真係頂呱呱呢~
3: 真嫁, 我知你有放D 技書係比抽野易得到o既, 所以個個都應該去打, 唔應該去收  你 的書!!!??
4: 所以先話你以偏蓋全囉, 如果係10年前o既曙光放呢D裝, 都會有人去買來著呀, 依家個個一跳就過佐D裝的級數, 又易得到, 而且又要叫人過來幫手買佐佢, 我講一句 [打都打到], 出自真心o既, 唔似得你仲要加多句 [洗乜收姐], 自問我對個位人兄真係無惡意, 定係你本身對我有偏見, 借題發揮~
5: 原來比喻有塊爛田=衰運氣真係咁難明嫁? 對唔住呀, 辛苦你啦...要你理解咁耐

老老實實, 咁都比人當我串緊人, 真係無奈囉。
唔係個個都係斗M嫁, 打機都要比人串下先安樂
作者: sa5c03    時間: 2015-9-1 01:08:08

q1234567890P 發表於 2015-8-31 21:32
簡簡單單十四個字就令佢盡露真本性
真心 人地就咁講一句就要比你話斷手斷腳{:gd1 ...

係o既, 呢位人兄講得非常正確!!!
我都覺得, 打幾多字同回幾多字都係睇性格o既,
真心  我係按人地個道理去講o既, 你自己理解下先啦, 睇一段唔睇一段係唔得嫁~
好呀, 我個陣真係無買呀, 但係如果個當事人真係想有人買o既話, 就應該放D多人想要o既野啦...

拿拿拿, 我無話人cheap嫁, 你自己講嫁
講o既原因真係諗都諗到,
1. 真係唔岩著
2. 希望佢會改賣高LV小小o既裝, 因為比較多人要, 可以賺多小小錢咁解
(依家你自己先入為主咋, 我唔係咁諗嫁!!! 記得要標返 *[屬q1234567890P個人意見, 與sa5c03 o既個人立場無關] 啵~)

另外, 我懇求下你地, 咁有正義感抽返唔知幾耐o既事出來講, 倒不如去幫襯下人地好過啦~ 當事人日日賣野, 都無人買o既, 咁有正義感就更加要買晒佢D野啦~
作者: chihang6488    時間: 2015-9-1 07:35:50

爭咩呀 溝埋做瀨尿牛丸呀笨
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-1 15:32:06

sa5c03 發表於 2015-9-1 01:08
係o既, 呢位人兄講得非常正確!!!
我都覺得, 打幾多字同回幾多字都係睇性格o既,
真心  我係按人地個道理 ...

人地新手 點拎高lv裝

一句講曬 你都係想搵著數姐

馬後炮邊個唔識
作者: sa5c03    時間: 2015-9-1 16:21:21

q1234567890P 發表於 2015-9-1 15:32
人地新手 點拎高lv裝

一句講曬 你都係想搵著數姐

何以見得我係搵著數呢,我無pm過又無同人地講價~
如果人地真係新手就更加要聽下其他人點講啦。認真,我無惡意,如果加佐多「放都無人收」就有唔同講法姐。

作者: sa5c03    時間: 2015-9-1 16:23:33

如果真係講一句「打都打到」就覺得係比人串緊
只可以話個條友更傻仔

如何用四個字令傻仔懷恨在心?
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-1 17:31:54

我都唔想笑7你
之前話完人 ec隔離都死 轉個頭咪又係他朝君體也相同
真心覺得放野個個好慘仲要做跟尾狗汁口水尾
做過咩自己知啦 唔洗我畫公仔畫出腸
作者: 3AV    時間: 2015-9-1 18:53:22

w0500035 發表於 2015-8-31 22:24
你係咪收架-.-唔收我留比第二個

btw

你有咩專技放,pm我,有意
作者: SpEcIaL177    時間: 2015-9-1 22:35:25

sa5c03 發表於 2015-9-1 00:52
你肯定無睇清楚啦
1: 係囉, 因為能力先會靠自己, 既然自問運氣差, 去收有咩問題? 我又唔會特登去同人講過 ...

真係搞笑 你自己串人  但係又話真心 點睇都唔似真心啦下話 高LV仔 同埋我所講係只係計打到個D 唔計打唔到(技書之類) 所以你理解錯左我D野 可能

作者: SpEcIaL177    時間: 2015-9-1 22:36:53

豬西啊豬西 你做咩啊豬西
作者: sa5c03    時間: 2015-9-2 11:11:55

q1234567890P 發表於 2015-9-1 17:31
我都唔想笑7你
之前話完人 ec隔離都死 轉個頭咪又係他朝君體也相同
真心覺得放野個個好慘 ...

有道理嘅,如果有ec係隔離回緊血都死就真係幾抵死嘅~~~

無中生有嘅話,你想幾慘都得啦
作者: sa5c03    時間: 2015-9-2 11:19:14

SpEcIaL177 發表於 2015-9-1 22:35
真係搞笑 你自己串人  但係又話真心 點睇都唔似真心啦下話 高LV仔 同埋我所講係只係計打到個D 唔計打唔到 ...

講到底,我都係同緊放野果個人講姐,佢覺得我串可以同我串呀,而且你自己講打機比人串係預佐嘅,咁你何必咁執著呢??定係。。。你剩係得把口呢!!?
打完隻怪有機會丟個盒再抽,咁你是但講一樣動詞唔代表全部都當係嘅~

佢有放過帝龍裝嫁,打唔到高lv裝咩???
作者: SpEcIaL177    時間: 2015-9-2 14:49:22

sa5c03 發表於 2015-9-2 11:19
講到底,我都係同緊放野果個人講姐,佢覺得我串可以同我串呀,而且你自己講打機比人串係預佐嘅,咁你何必 ...

其實你講到咁即係話我做架兩姐
作者: s26071233    時間: 2015-9-2 14:51:28

給我一盤大花生~~~
給我一粒最大既花生
給我一盤一粒 一粒一盤一碟
給我一盤花~生
作者: sa5c03    時間: 2015-9-2 18:10:47

SpEcIaL177 發表於 2015-9-2 14:49
其實你講到咁即係話我做架兩姐

有無做架兩就不予置評,請自行判決啦~
相信以你嘅聰明及才智應該理解到嘅。
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-2 19:36:41

sa5c03 發表於 2015-9-2 11:11
有道理嘅,如果有ec係隔離回緊血都死就真係幾抵死嘅~~~

無中生有嘅話,你想幾慘都得啦 ...

一句講曬咪係有口話人無口話自己想串又串唔起
有帝龍裝=打到高lv裝 神logic
作者: sa5c03    時間: 2015-9-2 22:12:23

哈哈,係個位人兄打怪個陣被怪打死,預佐會死就開隻ec係隔離,點知都係死,又唔喜歡比人講,又要比人知。
我幾時講過帝龍裝=我所講嘅高lv裝呀??
個陣就係放帝龍我先同佢講咋嘛。。。
神logic都係你無師自通嘅
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-2 22:24:39

sorr 我唔係佢喎7少陣當幫忙啦
預佐會死就開隻ec係隔離,點知都係死,又唔喜歡比人講,又要比人知。

用你隻狗眼睇清楚你自己講乜先好吠啦
sa5c03

二級平民會員
小小的大姐頭
UID76主打遊戲曙光EXP180 點金幣100 個註冊時間2008-3-22
串個門加好友打招呼發消息        
63樓
發表於 11 小時前 來自手機 |只看該作者

SpEcIaL177 發表於 2015-9-1 22:35
真係搞笑 你自己串人  但係又話真心 點睇都唔似真心啦下話 高LV仔 同埋我所講係只係計打到個D 唔計打唔到 ...

講到底,我都係同緊放野果個人講姐,佢覺得我串可以同我串呀,而且你自己講打機比人串係預佐嘅,咁你何必咁執著呢??定係。。。你剩係得把口呢!!?
打完隻怪有機會丟個盒再抽,咁你是但講一樣動詞唔代表全部都當係嘅~

佢有放過帝龍裝嫁,打唔到高lv裝咩???

作者: q1234567890P    時間: 2015-9-2 22:40:11

犯眾憎就認啦 e+大_把人憎你 咪_再自以為清高啦大姐頭
咁又係 0n 9仔永遠唔會認自己係0n 9
作者: SpEcIaL177    時間: 2015-9-2 22:41:58

sa5c03 發表於 2015-9-2 18:10
有無做架兩就不予置評,請自行判決啦~
相信以你嘅聰明及才智應該理解到嘅。 ...

就算係我都係講事實姐 你自己高LV就當人地係你自己 人地係你就唔洗拎D野出黎放啦 你一句咁樣講埋去 似係串新手多D 先唔好話局外人 比你話個個咁樣比你講一講會諗到D咩先

老手串新手
狗眼看人低

如果你唔係串佢 點會講埋呢D咁既野 如果你係真係想話呢D人人都有 你咪話放平D睇下有冇D人岩用 或者你叫下頻 都係 唔怪得曙光就黎汁 就係比你D所謂老手累事 咁樣同D新手講野 完全當新手係老手
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-2 22:44:04

SpEcIaL177 發表於 2015-9-2 22:41
就算係我都係講事實姐 你自己高LV就當人地係你自己 人地係你就唔洗拎D野出黎放啦 你一句咁樣講埋去 似係 ...

按佢logic
如果人人都有咪一樣係放唔出人地真係高lv就唔會特登去打低lv裝放啦

作者: sa5c03    時間: 2015-9-3 08:25:18

q1234567890P 發表於 2015-9-2 22:44
按佢logic
如果人人都有咪一樣係放唔出人地真係高lv就唔會特登去打低lv裝放啦
...

乜我之前講「升lv都好快跳過佢放裝嘅lv」好難明咩?而且你又唔記得啦,佢有能力放帝龍裝,唔係放碎片啵。認真打幾個鐘都有啦。依家打開低lv裝,抽謎箱跌嘅,你打比我睇~
作者: sa5c03    時間: 2015-9-3 08:35:43

SpEcIaL177 發表於 2015-9-2 22:41
就算係我都係講事實姐 你自己高LV就當人地係你自己 人地係你就唔洗拎D野出黎放啦 你一句咁樣講埋去 似係 ...

我自己都低lv過,自己都打過裝嫁囉,真心去不知打一陣都有幾個格。我講埋去好似得你地唔高興咋啵,哇,我係做得唔夠你地咁好,識照顧d新手,連佢地嘅情緒都照顧到無微不至。低lv=新手? 我玩佐4個月,被帶升8個月,邊個新d呀
你講到咁,又唔見你帶人升??人地係好慘嫁,你得把口講又唔帶人升嫁,低lv前新手後~
依家係你狗仗人勢多d囉
拿,講d乜都好,只係得文字,你自己先入為主諗錯語氣係你嘅事,你覺得我串?再次重申,我唔係同你講嫁,唔洗攬上身啵。。。抖m一個!?
作者: sa5c03    時間: 2015-9-3 08:37:42

q1234567890P 發表於 2015-9-2 22:40
犯眾憎就認啦 e+大_把人憎你 咪_再自以為清高啦大姐頭
咁又係 0n 9仔永遠唔會認自己係0n 9 ...

犯眾憎? 我做過乜野要比人憎? 4個字就咁?
哇... 你地... 真係都幾非常嫁姐~
作者: sa5c03    時間: 2015-9-3 08:39:48

q1234567890P 發表於 2015-9-2 22:24
sorr 我唔係佢喎7少陣當幫忙啦

用你隻狗眼睇清楚你自己講乜先好吠啦

SORRY呀, 我幾時講過係你姐? 又係抖M一名???
認真D, 呢句話我同你講先岩, 睇野成日都斷章取意都算, 你理解能力有限嘛~
有晒係到都睇到咁, 望多兩眼都咁懶, 係唔得嫁~
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-3 13:05:00

永遠自己抖m先會話人地係抖m
你又知人地唔喜歡比人講?人地叫佢去救佢咋喎而我就係睇唔順眼你條7頭又要威又要戴頭盔
而加邊個理解能力差
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-3 13:19:56

傻仔e+我地擺明玩你
戴面具 搵人著數 搶場(仲要係自己fd場) 反骨 踩新手 呃飲呃食 發姣 又要威又要戴頭盔 etc不能盡錄
大把人開始憎你仲懵然不知 自以為好清高
但事實係最賤格既野你都做齊曬
唔怪得知愈來愈多人退曙

咁多交易post唔搞正搞你就知咩事啦
完全唔關個4個字事事實係你份人本身就自私自利

一開始已經無心同你講d咩"大道理" 由你開始打篇千字文回我地仲自以為好有道理個陣你已經輸左啦0n 9比人呃都唔知傻仔

作者: SpEcIaL177    時間: 2015-9-3 17:36:43

q1234567890P 發表於 2015-9-3 13:19
傻仔e+我地擺明玩你
戴面具 搵人著數 搶場(仲要係自己fd場) 反骨 踩新手 呃飲呃食 發姣 又要威又要 ...

作者: sa5c03    時間: 2015-9-3 18:58:53

q1234567890P 發表於 2015-9-3 13:19
傻仔e+我地擺明玩你
戴面具 搵人著數 搶場(仲要係自己fd場) 反骨 踩新手 呃飲呃食 發姣 又要威又要 ...

大把人憎我? 定係佢地唔岩, 話返我轉頭呀? 你話自己係局外人, 有無中立聽下我講呢?
FD 場?  我一早同佢講好佐, 升完就走。洗唔洗乜都要同你交代呀??
搵乜人拎乜野著數呀? 交易係你情我願, 著唔著數係我地既事, 唔著數都肯做, 我都理唔到~
踩新手係佢講嫁?   喂, 我剩係玩佐4個月, 同我講新手, 有高LV=老手??
哇...我玩佐4個月就咁多人退曙, 真係都幾勁啵, 反而覺得係有你地係到所以先退晒曙囉~
事實係點? 拎出來講囉, 我唔驚既, 我真係唔知有乜野最賤格既事都做齊啵。
我呃邊個既飲食? 發邊個姣呢? D野好似係你亂加上去嫁啵?
無中生有你地最叻嫁啦, 真係同你地講都覺自己戇佐~

BTW, 自私自利, 搵著數, 踩新手, 戴面具etc都係人地對我
朋友要專精-我比/平放, 朋友等錢洗- 我收貴D, 我一個ac打一個細場, 佢都要搶埋, 依家仲要搶埋人地個大場來升- 我無言。

高唔高興係你地既事, 無中生有就生飽佢, 反正你地就係咁。
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-3 19:09:23

寧做真小人 不做偽君子
你d衰野邊個唔知呀
我而加講擺明串9你 都好過你做埋d陰濕野唔肯認死雞撐飯蓋 摶同情冇用ga 只會顯得你更0n 9

咁又係 精神病人永遠都唔會認自己有精神病

作者: q1234567890P    時間: 2015-9-3 19:18:18

局外人=中立?
又一神logic
作者: sa5c03    時間: 2015-9-3 20:44:22

藍妹姐
北山升仙件事, 我的角度:
去到門口個到無人打, 我先打, 轉個頭就見到你隻弓就行過來打,
我就行開另一個位到打, 你隻戰又彈埋出來,
搞到咁, 我咪行埋一邊打小怪位囉, 你又突然唔見佐人, 我去返個位
突然又返來, 姐係想點? 個陣之前就得罪佐你?
好啦, 個個多位都比你打晒, 我咪汁怪打囉,
如果我真係有心搶你場, 早就唔埋三七二十一, 打到升晒為止啦。

MARY姐
你依家仲覺得我係搵你著數?
個陣好記得你講一句, [你得閒就上埋我ac幫我升埋啦], 姐係我無玩其他 game個陣就幫你掛啦~
老老實實, 先後次序係我問你借ac, 你無講任何條件
你話要專精, 但唔想用錢收, 我最後就比佐你, 條件係你有抽野就比返我, 你話ok, 亦無講任何條件去還我個專精
最尾, 你話要放ac, 所以要彈走我問你借的仙,
但係你係改pw之前仲有同我LINE 傾計, 點解唔順便講聲你要上呢?
雖然個ac係你, 但係我用緊, 都起碼關我事, 基本尊重係邊呀?
個陣唔幫你升? 老老實實, 個陣係我off晒所以AC 重機完再只係上EC 用同心飛去我係直接同隻幻一齊升!!
絕對唔係你所講, 唔幫你升仲要走咁遠, 希望你記得, 個陣已經無上任何有關你的AC了!!!

好記得同mary一組個陣, 佢同外國人嘈, 又同我講[個場無人緊係可以打啦, 先到先得。唔好成日比人踩上心口, 有野要出聲~]
所以我見到北山無人打我先打既。

你地成日一時一樣, 我好難就嫁。
有D野過佐咁耐, 一係就唔好講, 大家一嘈就搞到咁, 何必呢。
我自問氣量唔大, 但係我都覺得過佐咁耐, 就算數啦。 拉返出來講, 如果平心靜氣就話姐~
我連一開始你地講緊乜都唔知, 依家清楚明白個陣咩情況未呀?
作者: sa5c03    時間: 2015-9-3 20:47:39

不過, 講清講楚之後仲要嘈, 我都無計...
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-3 21:21:51

你要講咪直接同佢地講
同我講呢d托7

都話左e+係擺明睇你唔順眼串7你架囉
真心佢地2個比你咁講一講真係凳佢地可憐 識左個咁既人
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-3 23:15:35

口係咁講 你咪又係係不知搶緊人地場
唔好同我話件事好耐之前 前幾日既事 而加可能仲搶緊
作者: sa5c03    時間: 2015-9-4 03:30:28

q1234567890P 發表於 2015-9-3 23:15
口係咁講 你咪又係係不知搶緊人地場
唔好同我話件事好耐之前 前幾日既事 而加可能仲搶緊 ...

請留意,我有同佢溝通過先繼續打不知場咯。睇野啦你
作者: sa5c03    時間: 2015-9-4 03:32:39

q1234567890P 發表於 2015-9-3 21:21
你要講咪直接同佢地講
同我講呢d托7

咪係囉,所以要串就串,無所謂,只係唔好借口多多啦,無本事先要搵借口呀?
作者: 心動    時間: 2015-9-4 05:56:32

其實我退左曙好耐=.=
ac都放晒
我唔覺得呢件事有任何值得再深入探討既價值
你要點諗就點諗 反正永遠嘈唔完
我亦唔認為q1234567890p或者special177會係藍妹
我亦無介意 脫坑自由自在不知幾好
你份人本身就唔差既 但你做過其他咩事我就唔知啦
嫌煩都講多次
比人嘈其實唔一定要理
尤其係一味踩人無point個啲
而且佢都講一開始已經無心同你講道理
你越理佢 佢越開心
你要嘈無問題 唔好拉我同藍妹落水
就咁
作者: SpEcIaL177    時間: 2015-9-4 06:59:24

心動 發表於 2015-9-4 05:56
其實我退左曙好耐=.=
ac都放晒

算啦 佢都唔明人地講咩 所以都費事再講
作者: sa5c03    時間: 2015-9-4 08:41:30

心動 發表於 2015-9-4 05:56
其實我退左曙好耐=.=
ac都放晒

本身就無諗住講你同藍妹
佢講到我對朋友做佐D咩壞事,
就係有誤會先搞到咁,
但比佢咁講, 真係有D認真佐,
不過, 見你都咁講, 我都唔會再理個精神分裂~
作者: q1234567890P    時間: 2015-9-4 20:07:23

一早同你講左擺明玩你架啦藉咩口姐
算啦 反正都玩夠
傻仔比人呃 e+先知

作者: sa5c03    時間: 2015-9-11 10:40:54

比D人搞到沉佐~ 推一推先~
作者: sa5c03    時間: 2015-9-19 09:10:06

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2