AGAMES 討論區

標題: 真心唔明金色神域點數用泥做咩 [打印本頁]

作者: sunwaiamy    時間: 2015-8-2 01:24:36     標題: 真心唔明金色神域點數用泥做咩

我之前玩挽果陣,開左個百科去睇,見到有得換金錢點數wo,錦就hi大鍋了。我換左66個金色龍頭(神域點數)本來以為佢d換算方法會同金錢果d差不多。點知..唉
今日上左去打算換65金裝,佢要求20xxx(好似,唔太記得神域點數(銀色龍頭) 我唔夠,因為有d去左換金龍頭-_-
於是我就好奇試下換,原來佢同平時買野唔到咖( ꒪Д꒪),舉個例你有一金,買一支水要500銀,找番比你500銀。但神域點數唔同!好似兩隻唔同貨幣錦,金同銀色龍不同。orz 金色龍頭找了好幾小時也看不到甚麼東東會用上他..全是銀色龍頭上加上換不回去!(╯°□°)╯︵ ┻━┻
有人可以告訴我金色龍頭到底有何用處嗎?
希望gm可以加增一個換回去的鍵.....
作者: LoVeCaT    時間: 2015-8-2 01:45:45

金神點 換 橘色附魔包 (武器,頭,身,手,腰,鞋)
作者: Dead_KyI    時間: 2015-8-2 07:37:14

66點  睇黎閣下仲未接觸75副本
[attach]15400[/attach]

作者: Eva    時間: 2015-8-2 14:27:12

你留黎換70狙圖算啦
作者: sunwaiamy    時間: 2015-8-3 01:57:02

Eva 發表於 2015-8-2 14:27
你留黎換70狙圖算啦

上70仲難過飛天W但應謝解答|( ´ ▽ `

作者: sunwaiamy    時間: 2015-8-3 01:57:45

Eva 發表於 2015-8-2 14:27
你留黎換70狙圖算啦

我會咖啦w
作者: Eva    時間: 2015-8-3 16:58:13

做完主線就有升lv任做 1日做齊5個就廿幾% 76打後先難
唔記得講... 狙圖係要用銀龍頭換 金龍頭75之後打75副草就夠... 銀換金好唔抵
金龍頭建議換武附就夠 橙連擊貴 雖然綠連擊都夠用

作者: 白雪限定    時間: 2015-8-4 09:32:06

銀換金真係唔知有咩用.
作者: k190853    時間: 2015-8-4 13:04:59

上70難過飛天樓主你冇玩幾耐?定一日玩3個鐘都唔到?
作者: 索菈米杜嘉    時間: 2015-8-4 14:10:09

銀換金冇必要,金系用黎換武器附魔包(至今未出一張二連)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2