AGAMES 討論區

標題: (港ser)w0w 到左今時今日零課金得到既兵 share [打印本頁]

作者: fu911238    時間: 2015-8-19 20:51:54     標題: (港ser)w0w 到左今時今日零課金得到既兵 share

w0w 都開始放棄依隻game 一日悶過一日,,,有體力都唔想打

按圖放大

作者: k190853    時間: 2015-8-19 22:23:59

你就好啦=_=台服咁快就商城角滿星...我最多都係巴哈白素20塊,有同冇都冇分別..
作者: fu911238    時間: 2015-8-19 22:26:39

k190853 發表於 2015-8-19 22:23
你就好啦=_=台服咁快就商城角滿星...我最多都係巴哈白素20塊,有同冇都冇分別.. ...

哎呀 俾你咒到啦,,頭先10抽得1彩 科學怪人@@
作者: k190853    時間: 2015-8-19 23:05:20

fu911238 發表於 2015-8-19 22:26
哎呀 俾你咒到啦,,頭先10抽得1彩 科學怪人@@

=3=咁易咒到你就唔會花木蘭滿星啦...
作者: fu911238    時間: 2015-8-19 23:33:24

等緊佢既維護補償= ="而家成400粒石啦,,,其實我怕佢未賠之前更新左扭蛋包..咁就幾多10抽都冇用....我只求白素10塊 T0T
作者: fu911238    時間: 2015-8-19 23:45:26

唉....白素一日未滿星一日唔安樂T0T
作者: k190853    時間: 2015-8-20 12:01:57

fu911238 發表於 2015-8-19 23:45
唉....白素一日未滿星一日唔安樂T0T

你有滿星就算啦...嚟拉仇恨=_=吊你咩我一隻商城滿星都冇啊...
作者: fu911238    時間: 2015-8-20 15:50:01

k190853 發表於 2015-8-20 12:01
你有滿星就算啦...嚟拉仇恨=_=吊你咩我一隻商城滿星都冇啊...

唉...今日更新既話以後都冇得抽白素T0T
開左個新帳打下怪...O左嘴

作者: k190853    時間: 2015-8-20 16:19:53

fu911238 發表於 2015-8-20 15:50
唉...今日更新既話以後都冇得抽白素T0T
開左個新帳打下怪...O左嘴

仲有啊嘛?=_=明明個扭蛋仲未下架...
作者: fu911238    時間: 2015-8-20 17:07:24

k190853 發表於 2015-8-20 16:19
仲有啊嘛?=_=明明個扭蛋仲未下架...

唉...【詞語過濾】佢 路舞西    5點正更新維修,,, 我岩岩用盡方法搵d台灣人幫我拎活動送既石..

10抽左...仆 街  1彩珠 仲要亞基尼斯,,, 真係好能嬲,,,之後再係5點前2分鐘刷石,,,

再2次單抽...彩都冇粒.....好唔開心T0T隻白素咁就廢左
作者: fu911238    時間: 2015-8-20 17:08:24

陣間維修完會送幾百粒石 又出2隻新角...【詞語過濾】 抽都冇能用啦
作者: k190853    時間: 2015-8-20 19:16:08

fu911238 發表於 2015-8-20 17:08
陣間維修完會送幾百粒石  又出2隻新角...【詞語過濾】 抽都冇能用啦

你唔好話依家已經神神地又閃退又打唔到副...
作者: fu911238    時間: 2015-8-20 19:24:41

k190853 發表於 2015-8-20 19:16
你唔好話依家已經神神地又閃退又打唔到副...

港ser 仲多bug 更新完XD 入唔到活動 笑死我
作者: k190853    時間: 2015-8-20 21:02:36

fu911238 發表於 2015-8-20 19:24
港ser 仲多bug 更新完XD 入唔到活動 笑死我

啱啱入去,一望,嘩X!亞視嚟既,真有咁既感覺
作者: fu911238    時間: 2015-8-20 21:46:18

k190853 發表於 2015-8-20 21:02
啱啱入去,一望,嘩X!亞視嚟既,真有咁既感覺

不過我入到bug位= = 係鐵扇公主降臨
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 13:04:05

你俾你台ser個帳號密碼我  可以幫你拎100石
作者: k190853    時間: 2015-8-21 13:37:46

fu911238 發表於 2015-8-21 13:04
你俾你台ser個帳號密碼我  可以幫你拎100石

點解咁似啲咩天仙局咁既...等陣密頻比你
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 14:03:35

k190853 發表於 2015-8-21 13:37
點解咁似啲咩天仙局咁既...等陣密頻比你

補償對象:Android伺服器玩家
補償規則:在2015/8/20(四)23:59前角色等級達3等的帳號,於2015/8/23(日)23:59前登入即可在信箱獲得相關補償。
補償期間:從8/14(五)00:00開始~至2015/8/20(四)23:59
補償物品:彩虹石*560
※補償已於8/19(三)14:00 陸續發送。

陣間又有560石    我搵台灣人幫我拎
作者: k190853    時間: 2015-8-21 14:57:44

fu911238 發表於 2015-8-21 14:03
補償對象:Android伺服器玩家
補償規則:在2015/8/20(四)23:59前角色等級達3等的帳號,於2015/8/23(日)23 ...

560拎咗了=_=抽咗3次10抽...居然得3彩|||
吊...仲要冇一隻同抽過既商城角一樣,有【詞語過濾】用咩,冇得升星...
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 15:18:01

k190853 發表於 2015-8-21 14:57
560拎咗了=_=抽咗3次10抽...居然得3彩|||
吊...仲要冇一隻同抽過既商城角一樣,有【詞語過濾】用咩,冇得升 ...

我用左第個AC抽 4彩 xd   我自已個個留緊石...我只係想要隻素素....

不過全金都有用,,,可以覺醒快D.....
作者: k190853    時間: 2015-8-21 16:00:06

fu911238 發表於 2015-8-21 15:18
我用左第個AC抽 4彩 xd   我自已個個留緊石...我只係想要隻素素....

不過全金都有用,,,可以覺醒快D..... ...

吊...冇隻8星有【詞語過濾】用咩...我都已經4隻關卡角5星第5隻都嚟緊啦...
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 16:01:59

=_=我都抽左了...好失望...冇白素...30抽T0T竟然得4彩,,,科學怪人...沖田.....仲有佢.....

作者: k190853    時間: 2015-8-21 17:36:17

fu911238 發表於 2015-8-21 16:01
=_=我都抽左了...好失望...冇白素...30抽T0T竟然得4彩,,,科學怪人...沖田.....仲有佢.....
...

又係神玉?=_=頂...點解我商城角冇隻6星架...
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 20:33:08

k190853 發表於 2015-8-21 17:36
又係神玉?=_=頂...點解我商城角冇隻6星架...

唔係,,第一下10抽 出左40碎
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 20:45:22

- -我太傷心 好痴線..我將隻GAME所有藍邊兵都召哂出泥
作者: k190853    時間: 2015-8-21 20:45:30

fu911238 發表於 2015-8-21 20:33
唔係,,第一下10抽 出左40碎

唉吊你...點解我冇出過40碎架...梁非凡啦你
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 20:50:34

k190853 發表於 2015-8-21 20:45
唉吊你...點解我冇出過40碎架...梁非凡啦你

冇哂石啦...而家開始只可以日日刷關卡兵 刷到全滿星為止 lol
作者: k190853    時間: 2015-8-21 21:56:24

fu911238 發表於 2015-8-21 20:50
冇哂石啦...而家開始只可以日日刷關卡兵 刷到全滿星為止 lol

超...關卡角全部覺醒係一定架啦...唔係隻game仲有咩玩=_=
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 22:16:26

k190853 發表於 2015-8-21 21:56
超...關卡角全部覺醒係一定架啦...唔係隻game仲有咩玩=_=

3840346902  加好友@@

另外 咁你拎唔拎個100石- -?
作者: k190853    時間: 2015-8-21 22:20:58

fu911238 發表於 2015-8-21 22:16
3840346902  加好友@@

另外 咁你拎唔拎個100石- -?

我用fb帳申請=_=所以唔知得唔得
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 22:21:52

k190853 發表於 2015-8-21 22:20
我用fb帳申請=_=所以唔知得唔得

唔係wo...又好似可以=,=可以簡facebook登入 冇記錯
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 22:23:19

>"< 玩第9日既結果...仲差悟空同達摩=,=咁就儲齊哂D打得到既兵
作者: k190853    時間: 2015-8-21 22:35:18

真係好...完全唔想喺競技場見到你...唔係都唔知點吊打你=_=
不過你有滿星當然打哂出嚟先,我冇滿星所以一定要打咗隊主力隊出嚟先=_=
仲差隻真田我先打番我港服既主力隊出嚟...全靠我果4小將先可以長期打到冇人打得嬴我..
作者: k190853    時間: 2015-8-21 22:38:09

話說你隻織女同我攞過嚟,唔係就同我放好友,頂你,織女係最常用既好友角嚟,居然比得我10塊碎真係即場碎9哂去...
同埋巴哈有個點評帖,只有義經喺咁多隻關卡角入面係有SS評價,所以真係超好用...
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 22:53:38

PVP放緊 織女/白素/源義/羅賓 ...但係羅賓真係超低傷害= ="有d後悔升佢,,但佢又夠快,,,
作者: k190853    時間: 2015-8-21 23:00:07

fu911238 發表於 2015-8-21 22:53
PVP放緊 織女/白素/源義/羅賓 ...但係羅賓真係超低傷害= ="有d後悔升佢,,但佢又夠快,,, ...

所以我主線開到影皇就冇開茖去...用過羅賓漢既過來人=_=
我已經開始儲緊德古拉...德古拉係第二隻最睇好既關卡靈力角...
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 23:07:14

k190853 發表於 2015-8-21 23:00
所以我主線開到影皇就冇開茖去...用過羅賓漢既過來人=_=
我已經開始儲緊德古拉...德古拉係第二隻最睇好既 ...

德古拉要靠商城買- -?
作者: k190853    時間: 2015-8-21 23:21:03

fu911238 發表於 2015-8-21 23:07
德古拉要靠商城買- -?

不是商城,是競技加關卡...
作者: k190853    時間: 2015-8-21 23:22:50

如果要組隊勁既關卡角靈力隊,個人建議義經+德古拉+龍馬+呼呼/安倍,當然,好似你咁既死好命拎隻花木蘭當靈角打都得梁非凡
作者: fu911238    時間: 2015-8-21 23:34:38

k190853 發表於 2015-8-21 23:22
如果要組隊勁既關卡角靈力隊,個人建議義經+德古拉+龍馬+呼呼/安倍,當然,好似你咁既死好命拎隻花木蘭當靈角 ...

其實隻白素唔滿星都打得下架=="係3圍低D
作者: k190853    時間: 2015-8-22 00:05:41

3圍低已經係罪過...我就唔信差咗足足一星既白素打得過滿星覺醒既貞德,覺醒唔到就係垃圾
作者: fu911238    時間: 2015-8-22 00:09:36

k190853 發表於 2015-8-22 00:05
3圍低已經係罪過...我就唔信差咗足足一星既白素打得過滿星覺醒既貞德,覺醒唔到就係垃圾 ...

你講到咁白我個心會痛架......
作者: k190853    時間: 2015-8-22 07:54:49

fu911238 發表於 2015-8-22 00:09
你講到咁白我個心會痛架......

所以我先會話最少有隻滿星花木蘭既你可惡...16.x既進攻型根本關卡角入面一隻都冇=_=#
得信長先可以抗衡
作者: fu911238    時間: 2015-8-22 10:39:44

k190853 發表於 2015-8-22 07:54
所以我先會話最少有隻滿星花木蘭既你可惡...16.x既進攻型根本關卡角入面一隻都冇=_=#
得信長先可以抗衡 ...

真田好似過16架,台版我會放棄信長~0~港版直頭刪game悶到喊
作者: k190853    時間: 2015-8-22 13:11:53

fu911238 發表於 2015-8-22 10:39
真田好似過16架,台版我會放棄信長~0~港版直頭刪game悶到喊

咪傻啦你!真田仲低過伊達得15.x咋,伊達係15尾
作者: fu911238    時間: 2015-8-22 14:35:57

k190853 發表於 2015-8-22 13:11
咪傻啦你!真田仲低過伊達得15.x咋,伊達係15尾

=3=哦........港版好膠bug多到笑,,,滿體力,,想打活動都入唔到去
我手機刪埋 - -靜係玩台版算9數

作者: k190853    時間: 2015-8-22 14:46:45

http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=3193&tnum=18
所以,真田係只有15.4攻既替補...明未=_=
伊達係15.8,花木蘭16.4,咁多隻進攻型入面係得織田作為免費角又有15以上既攻擊...
所以先話你條粉腸滿咗花木蘭星去頂你...
作者: fu911238    時間: 2015-8-22 15:03:04

k190853 發表於 2015-8-22 14:46
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=27463&snA=3193&tnum=18
所以,真田係只有15.4攻既替補...明未=_=
伊 ...

隻源義差1塊滿星- -冇體力,,,仲刷埋45LV 4星專武出泥=,=
作者: k190853    時間: 2015-8-22 15:11:03

fu911238 發表於 2015-8-22 15:03
隻源義差1塊滿星- -冇體力,,,仲刷埋45LV 4星專武出泥=,=

義經45lv專武一早出咗=_=咁快滿星真係好...我而家好似係5隻關卡角5星...
作者: fu911238    時間: 2015-8-22 15:29:58

k190853 發表於 2015-8-22 15:11
義經45lv專武一早出咗=_=咁快滿星真係好...我而家好似係5隻關卡角5星...

diu = =仲好講,,,個30抽入面出幾鬼多源義  其他仲有排先上到5星
作者: k190853    時間: 2015-8-22 15:42:08

fu911238 發表於 2015-8-22 15:29
diu = =仲好講,,,個30抽入面出幾鬼多源義  其他仲有排先上到5星

我雖然都係因為幾次10抽所以義經先升得咁快...但相對地我日日都喺到衝我有用既英靈隊...
今日砌出番初型既亞力,伊達,貞德,義經隊,成功打嬴幾個同我差唔多lv有商城角既人
作者: fu911238    時間: 2015-8-22 16:04:46

k190853 發表於 2015-8-22 15:42
我雖然都係因為幾次10抽所以義經先升得咁快...但相對地我日日都喺到衝我有用既英靈隊...
今日砌出番初型 ...

...又係時候俾你diu下我啦== 港ser ac....連續2次單抽出神玉........

作者: k190853    時間: 2015-8-22 17:19:44

fu911238 發表於 2015-8-22 16:04
...又係時候俾你diu下我啦== 港ser ac....連續2次單抽出神玉........

係咁就咪【詞語過濾】成Q日係咁抽啦仆你個臭街
作者: k190853    時間: 2015-8-22 17:20:54

吊...搞乜鬼冇隻有用既商城角出嚟....
作者: fu911238    時間: 2015-8-22 18:41:34

我諗緊台ser買唔買體力好 -0-買左第1次 5石,,,第2次 8石 @0@平過港ser
作者: k190853    時間: 2015-8-22 20:35:17

fu911238 發表於 2015-8-22 18:41
我諗緊台ser買唔買體力好 -0-買左第1次 5石,,,第2次 8石 @0@平過港ser

你而家先知=_=第3係12...所以180體就只係一日23石...
問題係,一日拎到既石太少,都唔知幾時先有競技場一日10石...
作者: fu911238    時間: 2015-8-22 23:37:57

k190853 發表於 2015-8-22 20:35
你而家先知=_=第3係12...所以180體就只係一日23石...
問題係,一日拎到既石太少,都唔知幾時先有競技場一日 ...

= =有冇人會狂買體力刷降臨架呢.......-0-唉,,,次次見到隻白素差10塊都好心酸...

港ser隻武藏圬仲差5塊=="
作者: k190853    時間: 2015-8-23 00:35:07

fu911238 發表於 2015-8-22 23:37
= =有冇人會狂買體力刷降臨架呢.......-0-唉,,,次次見到隻白素差10塊都好心酸...

港ser隻武藏圬仲差5塊= ...

有,但你覺會出白素咩
作者: fu911238    時間: 2015-8-23 09:28:39

k190853 發表於 2015-8-23 00:35
有,但你覺會出白素咩

>"< 唔期待既話可以點,,,又唔會課金既,,,,
作者: k190853    時間: 2015-8-23 10:37:00

fu911238 發表於 2015-8-23 09:28
>"< 唔期待既話可以點,,,又唔會課金既,,,,

挑...最少都有隻花木蘭啦...頂你啊
作者: fu911238    時間: 2015-8-23 11:23:36

k190853 發表於 2015-8-23 10:37
挑...最少都有隻花木蘭啦...頂你啊

但係依次更新2隻包都岩新課金玩家,,,好吸引,,,但冇閒錢=3=
作者: fu911238    時間: 2015-8-23 11:24:22

依家個身一夠25石即刻去單抽 w0w 唔怕蝕
作者: k190853    時間: 2015-8-23 13:02:21

fu911238 發表於 2015-8-23 11:23
但係依次更新2隻包都岩新課金玩家,,,好吸引,,,但冇閒錢=3=

咪傻...超蝕好冇
因為新入所以先覺唔蝕,但其實係超蝕既一次,中商城角既機率大大咁攤開咗,真係超難中到自己想要既嘢...好似你咁10塊召到新角都照收科既收藏家另計,我唔需要大量寧願唔中好過中既垃圾4星,連星天冊都升唔到,抽到簡直想碎哂去
作者: fu911238    時間: 2015-8-23 13:54:36

@0@冇問題架 又唔係商角先有用 其他夠碎覺醒一樣有用 <- 你自已都係咁講

願意用錢抽既人從來都唔怕蝕,,,唔願意用錢抽既人從來都只怕蝕

同埋抽野只會講運氣 靜係睇自已幻想出泥既機率,咁點抽都多餘架啦

更何況 有板你睇 我有幾多係零課金抽到既商城角滿星運氣運氣

作者: k190853    時間: 2015-8-23 17:18:18

fu911238 發表於 2015-8-23 13:54
@0@冇問題架 又唔係商角先有用 其他夠碎覺醒一樣有用

吊你啊講就火滾...
我點抽都冇一隻可以6星到啊商城角...得一隻5星巴哈一隻5星白素有【詞語過濾】用?心都廢時升...
作者: fu911238    時間: 2015-8-23 20:48:25

=3= 聽日開始返工冇時間玩了
作者: k190853    時間: 2015-8-24 01:57:16

fu911238 發表於 2015-8-23 20:48
=3= 聽日開始返工冇時間玩了

超,有商城角滿星既唔點玩都OP架啦,吹到
作者: fu911238    時間: 2015-8-26 17:04:58

k190853 發表於 2015-8-24 01:57
超,有商城角滿星既唔點玩都OP架啦,吹到

俾人炒左,,又有時間玩啦xd
作者: k190853    時間: 2015-8-26 18:21:18

fu911238 發表於 2015-8-26 17:04
俾人炒左,,又有時間玩啦xd

咩料比人炒=_=頂佢台服真係伏到...打10次老孫居然出7次銀碎...吊腦冇...
作者: fu911238    時間: 2015-8-26 20:19:37

k190853 發表於 2015-8-26 18:21
咩料比人炒=_=頂佢台服真係伏到...打10次老孫居然出7次銀碎...吊腦冇...

- - 我台版 源義 愛迪 滿星 / 聖女差幾塊就滿 =3=
作者: k190853    時間: 2015-8-27 08:24:55

fu911238 發表於 2015-8-26 20:19
- - 我台版 源義 愛迪 滿星 / 聖女差幾塊就滿 =3=

聖女差10塊左右...艷后已滿=_=愛迪生好似差3x左右...伊達努力中
作者: fu911238    時間: 2015-8-27 09:11:05

艷后=_=咁你都滿到
作者: k190853    時間: 2015-8-27 14:34:22

fu911238 發表於 2015-8-27 09:11
艷后=_=咁你都滿到

日日5萬*3,星期二打20塊左右,話咁快滿=_=
作者: fu911238    時間: 2015-8-27 22:05:57

你做乜鬼港版狂P我
作者: fu911238    時間: 2015-8-27 22:06:59

今日打左我8場
作者: k190853    時間: 2015-8-28 00:00:13

fu911238 發表於 2015-8-27 22:06
今日打左我8場

因為你係我少數去到上面仲可以打得過既人...最少唔係必輸先
作者: fu911238    時間: 2015-8-28 13:54:41

我想講我隻武藏差1塊滿星 佢路舞西 已經冇得再打
作者: k190853    時間: 2015-8-28 22:25:09

哈...居然差一塊=_="囧
作者: fu911238    時間: 2015-8-29 13:26:35

=.=港版阿基關真係【詞語過濾】9 打哂咁多場靜係出裝備,,,,打台版2塊2塊咁出
作者: k190853    時間: 2015-8-29 13:28:39

fu911238 發表於 2015-8-29 13:26
=.=港版阿基關真係【詞語過濾】9 打哂咁多場靜係出裝備,,,,打台版2塊2塊咁出 ...

嗯...台版已經就50塊了...
作者: fu911238    時間: 2015-8-29 13:49:18

k190853 發表於 2015-8-29 13:28
嗯...台版已經就50塊了...

玩台版先係真係零課金都可以變勁既game XD
作者: k190853    時間: 2015-8-29 14:53:39

fu911238 發表於 2015-8-29 13:49
玩台版先係真係零課金都可以變勁既game XD

變咩勁丫=_=阿基得反傷有用,然後一定要放多隻鐵木真,其實真心廢廢地...
作者: fu911238    時間: 2015-8-29 15:05:20

佢有好多隻都可以打降臨
作者: k190853    時間: 2015-8-29 20:36:55

fu911238 發表於 2015-8-29 15:05
佢有好多隻都可以打降臨

織女唔出有【詞語過濾】用咩...btw,溫馨提示,阿基里斯到2/9,得一個星期,剩3日半...
作者: fu911238    時間: 2015-8-30 01:02:56

而家點都冇所謂了hea玩
作者: k190853    時間: 2015-8-30 01:41:33

fu911238 發表於 2015-8-30 01:02
而家點都冇所謂了hea玩

=3= 3分鐘熱度唔係一件好事...
作者: fu911238    時間: 2015-8-30 17:41:17

- - D兵儲完咪又係得自已知  純粹一隻毒能單機game
作者: k190853    時間: 2015-8-30 19:27:53

嗯?你而家先知?只不過係台服多咗對話功能,同埋公會,然後又易啲打商城碎升星天冊嚟狗衝PVP咁樣...
作者: fu911238    時間: 2015-8-30 21:49:58

k190853 發表於 2015-8-30 19:27
嗯?你而家先知?只不過係台服多咗對話功能,同埋公會,然後又易啲打商城碎升星天冊嚟狗衝PVP咁樣... ...

= =隻game講野D人泥泥去去個幾個
作者: k190853    時間: 2015-8-31 04:13:50

fu911238 發表於 2015-8-30 21:49
= =隻game講野D人泥泥去去個幾個

嘛...當係電台咁樣咪得囉~~
阿基滿星了
作者: fu911238    時間: 2015-8-31 13:09:06

k190853 發表於 2015-8-31 04:13
嘛...當係電台咁樣咪得囉~~
阿基滿星了

仲差廿塊到
作者: k190853    時間: 2015-8-31 13:54:33

fu911238 發表於 2015-8-31 13:09
仲差廿塊到

你抽太多石了,所以冇石買回AP...
我差唔多每日都5+8+12
作者: fu911238    時間: 2015-8-31 14:01:06

k190853 發表於 2015-8-31 13:54
你抽太多石了,所以冇石買回AP...
我差唔多每日都5+8+12

= =唔係,,我有留 我靜係買5石一次 其他唔捨得XD
作者: k190853    時間: 2015-8-31 14:09:48

fu911238 發表於 2015-8-31 14:01
= =唔係,,我有留 我靜係買5石一次 其他唔捨得XD

居然...同埋我係日日狂打,基本完全冇打其他嘢,除咗仲未打過3星既10ap關卡,打完拎石再買AP打碎
作者: fu911238    時間: 2015-8-31 15:31:34

- -好啦 我都開始買3次體力...
作者: k190853    時間: 2015-8-31 15:52:34

廿塊如果要今日,聽日,後日朝早打哂,當你24塊左右,1日要8塊,然後我一日全部體力打哂落去,24小時+3次20ap=300ap+15場,大概打到5~8塊不等,但係打多啲會比較好,後面可以每過一日輕鬆一啲,5+8如果已經有10塊或以上就已經好夠,以上
作者: fu911238    時間: 2015-9-3 21:20:55

= =我想講..我頭先台版10抽....抽到白素10塊啦=0=  滿星了
作者: k190853    時間: 2015-9-3 21:27:47

fu911238 發表於 2015-9-3 21:20
= =我想講..我頭先台版10抽....抽到白素10塊啦=0=  滿星了

頂你=_=真係好...我已經唔會再10抽了,因為現階段太難儲...努力打緊黛安娜...
PS.頂佢一見月神仲以為亞緹咁好死,結果居然係黛安娜...唉...反傷隊仲比人大砍,玩條鐵
作者: fu911238    時間: 2015-9-3 21:32:37

k190853 發表於 2015-9-3 21:27
頂你=_=真係好...我已經唔會再10抽了,因為現階段太難儲...努力打緊黛安娜...
PS.頂佢一見月神仲以為亞緹 ...

黛安娜=,=港版抽到10...港版真係不知所謂!!! 台版好玩好多XD

作者: k190853    時間: 2015-9-4 14:00:07

fu911238 發表於 2015-9-3 21:32
黛安娜=,=港版抽到10...港版真係不知所謂!!! 台版好玩好多XD

港版台版都抽到10...然後台版已經就50塊了...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2