AGAMES 討論區

標題: 致官方人員 [打印本頁]

作者: jeff1579    時間: 2016-4-14 09:58:33     標題: 致官方人員

其實你地有無捉外掛   依加外掛不斷  連打世王都有  24小時 掛世王  有朋友舉報再+email 當無事發生過
依加連agame 停權名單區都再更新過(最後更新 2015年5月)差吾成年沒更新過
作者: jeff1579    時間: 2016-4-14 10:14:22

得個講字
作者: Asaki    時間: 2016-4-14 10:47:04

話時話,我都見到一d人企係世王到等出王,有兩類人...一種係著靚裝~用勁源神,應該係正常玩家~
另一種係著7裝,成個新手咁...又用埋d新手源神~有世王出就打~~呢d應該係外掛吧?
作者: Eva    時間: 2016-4-14 11:54:11

Asaki 發表於 2016-4-14 10:47
話時話,我都見到一d人企係世王到等出王,有兩類人...一種係著靚裝~用勁源神,應該係正常玩家~
另一種係著7 ...

唔好侮辱新手

認住果堆主鐮副琴70LV 好似係
作者: Asaki    時間: 2016-4-14 12:00:45

Eva 發表於 2016-4-14 11:54
唔好侮辱新手

認住果堆主鐮副琴70LV 好似係

咁你咁講~咁你又有咩真憑實據話果D人係外掛?
唔通主鐮副琴70LV就一定係外掛?
你唔比人係分身HI一下王就算果D?

剛剛又諗到~就當佢真係外掛...你地又吹得佢漲?係咪剩係企係到都要捉?
打只王只係一陣間既事~佢打完立即掛機唔應人/GM機唔通又冇得吵?就要比人捉?

警察捉黑社會好似你地咁捉...咁D人仲洗出街既? 因為你似係...所以你就係?
作者: Asaki    時間: 2016-4-14 12:02:48

分分鐘我開隻倉既分身行過~就比你地呢D人舉報左N次而毫不知情
作者: KusoAmi    時間: 2016-4-15 19:41:04

雖然大家都知鐮刀係外掛主要職業  但現時的外掛腳本已經越來越先進  自動回城買賣野  自動輸入偵察數字
已經可以偽裝成一個玩家  至於世王多數係專登企係度等  當然有部份係外掛  但外掛問題老實講好難解決
除非全部玩家都唔買金啦  否則根本解決唔到  靠官方當然無用  官方會捉但係GM人手足唔足夠都係個問題
作者: 藍色憂傷    時間: 2016-4-16 20:14:05

至樓主,本人係一名都幾喜歡鐮呢種職業既人,up到80lv,多數都係副琴,所以覺得唔好當晒係外掛來捉(雖然有野想講,但係唔方便講)
作者: tristan67    時間: 2016-4-16 20:36:48

打世王..好難外掛...每次時間都唔同
1,開分身打世王~好平常~自己都有試過開FD AC 打世王啦.
2,打世王 都係為招待..對遊戲影響不大..都係為張~附魔..
作者: 雪飄漫天    時間: 2016-4-17 10:25:51

打世王戈D應該少係外掛?
多數外掛好似都係打副本
作者: tsts1021    時間: 2016-4-28 01:46:40

外掛?! 都唔係今日既事呢架啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2