AGAMES 討論區

標題: 港服咁樣落去唔係辦法 [打印本頁]

作者: abc990251    時間: 2016-12-7 18:16:17     標題: 港服咁樣落去唔係辦法

其實心入邊一直都放唔低呢隻game
間唔時都會打開睇下
每次都比上次人少,物價都比上次離譜
1.5億買隻戰娃,邊個買得起?
港服不如學台服開放世界掉寶啦
起碼玩得有希望,有玩既空間
相信有唔少人流會番黎
身邊一班以前打機既朋友都話好有興趣去台服玩
而家港服無更新無活動、咩都無
以前都仲有人叫賣下,帶下升
而家小貓三兩隻,想玩都無從玩起,唯有排住工作技先
唉,唔好比一隻咁多年既game就咁慢慢消耗晒最後既情懷然後因為太少人就執左佢就算
明明可以好好的經營,就參考下人地既做法好唔好?

作者: zeronepiece    時間: 2016-12-15 02:22:37

官方都唔會上黎睇留言
作者: himkentim    時間: 2017-1-18 15:46:32

已Email轉告官方, 官方亦表示收到信件, 也不知道會不會實行

作者: jim3537    時間: 2017-2-8 02:40:58

唉...... 官方邊會有心機搞咁多野,以前回過窩嘅人都留唔得耐~
依家得返掛工作友,認真玩嘅人少之又少,真係唔知童話可以再涯到幾耐
作者: larry821    時間: 2017-2-9 10:39:40

有有有。。。小人名字:頑皮小傢伙。有緣就加我la。雖然唔係日日上線。都希望可以做個朋友
作者: jim3537    時間: 2017-2-10 02:01:38

我用部win 10 電腦玩lag 到喊,唔知係童話server 問題定係我部電腦問題= =" 真係有心機返黎玩都比佢搞到無心機......
作者: 歐陽小王    時間: 2017-2-17 11:47:52

隻GAME太耐 用新既系統會LAG好正常
其實係因為港版係代理服
無理由會免費開個SER俾你地玩,所以唔會改到台服咁世界掉寶
而且之前活動係跟台灣,台灣轉左免費無哂活動,港版自然就唔會有
最主要問題都係ALTA無再理呢隻GAME

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2