AGAMES 討論區

標題: 趁幻想仲未執....上黎分享一D舊日回憶 [打印本頁]

作者: tsts1021    時間: 2017-4-22 01:53:20     標題: 趁幻想仲未執....上黎分享一D舊日回憶

[hd]bvVpnE_GFnk&feature=youtu.be[/hd]
作者: llLY    時間: 2017-4-23 17:28:35

哇救命好甜阿你地要繼續幸福落去阿:D
作者: sss12345    時間: 2017-4-23 20:22:44

隨心而為呢個專門勾引人老公既人, 竟然仲有面返黎? 明知條片果個Mr鬼有老婆都仲要痴埋去, 真係唔要面
作者: tsts1021    時間: 2017-4-24 02:48:06

我係Mr.鬼本人,唔係好明點解我同大家分享一下個人既喜悅都會有人走出黎生安白造,你連我已經離左婚都唔知,你一定唔會係熟人,同埋如果真係咁正義點解唔用自己acc講野要開個新acc黎抹黑人,雖然我唔需要同大家解釋任何野,但係我唔想我老婆(隨心而為)受任何委屈,我可以係到大方話你知,熟我既人都知我結過婚仲有個仔添,咁又點,依家隨心係我老婆我地仲有個好可愛既bb,我地一家四口相處得好好仲好開心,背後抹黑人果個8婆,相信你一世都唔會搵到有人愛你,你心腸太差喇。
  有咩要講真接搵我講,做個光明d既人,咪係到傻西西咁以為自己好【詞語過濾】叻,傻西,仲有就係你唔好比我知你係邊個同比我有機會見到你,我唔打7你我跟你姓,我係阿鬼我講既就算數。
  唔爭在借個位比我放下閃,就係因為我結過婚離過婚,我更加感受到我老婆(隨心而為)有幾好,希望大家都可以珍惜眼前人,老婆我真係好愛你同bb.

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2