AGAMES 討論區

標題: 有關外掛事宜(5/8) [打印本頁]

作者: 神域使者    時間: 2017-5-8 11:27:52     標題: 有關外掛事宜(5/8)

目前觀察到工作室模式的外掛數量於近一週有回升跡像,官方已有行動進行處理,如大家見到有疑似外掛的角色在數天仍存在,請向我們舉報,如確定為不法角色,官方會進行處理。

感謝各位。

作者: Eva    時間: 2017-5-8 13:37:16

即係之前算係默許定
我一直見唔到件蛋散比人bam
作者: 神域使者    時間: 2017-5-8 13:57:16

Eva 發表於 2017-5-8 13:37
即係之前算係默許定
我一直見唔到件蛋散比人bam

有冇名?
作者: 青頭文    時間: 2017-5-9 20:06:17

神使真可憐,凡牽涉習慣性買幣o既大孖沙o既利益o既帖冇人理.
作者: Asaki    時間: 2017-5-10 12:23:05

青頭文 發表於 2017-5-9 20:06
神使真可憐,凡牽涉習慣性買幣o既大孖沙o既利益o既帖冇人理.

你介唔介意講返中文?
作者: 索菈米杜嘉    時間: 2017-5-10 16:43:54

神域使者 發表於 2017-5-8 13:57
有冇名?

精靈愛d o星光o 呢兩個肯定係 特別明顯
作者: alanazaz    時間: 2017-5-10 18:48:23

我是o星光o 我充的點都比你多~你自己看圖吧~別亂告人吧~
作者: alanazaz    時間: 2017-5-10 18:49:22

索菈米杜嘉 發表於 2017-5-10 16:43
精靈愛d o星光o 呢兩個肯定係 特別明顯

你的狗眼放那去~看我買的點卡都比你這隻狗多呢
作者: 米米    時間: 2017-5-10 18:59:08

事實上2位都不多就是>_>

作者: andy004    時間: 2017-5-10 19:47:53

我是愛d 有人召喚我? 我懶得發太多
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-10 21:18:18

其實儲值紀錄跟是不是外掛有毛線關係
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-10 21:19:23

米米 發表於 2017-5-10 18:59
事實上2位都不多就是>_>

米米發一下,嚇嚇他們

作者: 米米    時間: 2017-5-10 21:24:51

nightmare15951 發表於 2017-5-10 21:19
米米發一下,嚇嚇他們

一山還有一山高 , 不獻醜=A=
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-10 21:37:10

請問下儲值很多的星光大神,多少等了?
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 01:09:27

其實沒用外掛怕你條毛嗎
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 01:11:52

nightmare15951 發表於 2017-5-10 21:18
其實儲值紀錄跟是不是外掛有毛線關係

其實有沒有毛關係 也不關你有毛關係呀 gm會查的
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 01:13:44

米米 發表於 2017-5-10 21:24
一山還有一山高 , 不獻醜=A=

嚇個屁 有用的才會被你嚇到 沒用的怕你個屁呀
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 01:14:55

nightmare15951 發表於 2017-5-10 21:19
米米發一下,嚇嚇他們

嚇個屁呀 有用掛的才被你嚇尿了沒用掛怕你個屁呀
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 01:16:30

nightmare15951 發表於 2017-5-10 21:37
請問下儲值很多的星光大神,多少等了?

多少等和你有關屁嗎
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 01:18:52

叫gm快點公開用掛id吧 這樣就不用猜誰在用外掛了
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 01:28:29

在說我用外掛的人是不是沒腦子的 我這個號都用了幾年了 要是用外掛就早被封了
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-11 01:53:07

做生意的號肯定不會是外掛阿 要開當然是開小號 所以您的本尊號到底是多少LV阿?
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-11 01:54:53

行的正坐的直何必怕人說呢 你都沒做的貨GM查也查不到你 你到底在害怕什麼才要這樣一直澄清呢?
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 08:55:27

nightmare15951 發表於 2017-5-11 01:54
行的正坐的直何必怕人說呢 你都沒做的貨GM查也查不到你 你到底在害怕什麼才要這樣一直澄清呢? ...

就是沒有~被人說有~才要出來說~不然你沒做壞事~有人說你做壞事~難道解釋了就代表真的做了壞事嗎?
作者: alanazaz    時間: 2017-5-11 08:59:35

nightmare15951 發表於 2017-5-11 01:53
做生意的號肯定不會是外掛阿 要開當然是開小號 所以您的本尊號到底是多少LV阿? ...

如果開了小號來外掛~那我還用去花錢買點卡來充值嗎~你是白痴呀?
作者: handsomechu    時間: 2017-5-11 09:55:11

充值不是可以用金買點來充嗎?
花金買的多, 充值自然多.

** 但我相信星光及愛D 不是外掛, 因為他們的信譽比較好, 不是一朝一夕建立起來的.
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-11 13:52:13

alanazaz 發表於 2017-5-11 08:55
就是沒有~被人說有~才要出來說~不然你沒做壞事~有人說你做壞事~難道解釋了就代表真的做了壞事嗎? ...

如果你沒做 做咩怕人說 GM自會還你清白 你又解釋又攻擊別人 看起來就是嫌疑大
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-11 13:53:35

alanazaz 發表於 2017-5-11 08:59
如果開了小號來外掛~那我還用去花錢買點卡來充值嗎~你是白痴呀?

除開外掛的問題不說 你RMT就是違反了遊戲公司的規定 你敢說沒有? 還有 誰知道你那儲值到底是哪個帳號的 全港服哪個老手不知道你數字小號滿天飛 當別人都白癡 其實你才最蠢吧
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-11 13:55:14

handsomechu 發表於 2017-5-11 09:55
充值不是可以用金買點來充嗎?
花金買的多, 充值自然多.

所以你都不問問他的金哪來的? 一個3年沒怎麼升級的人物 能夠天天在易頻喊賣金 更不用說賣金這動作本身就是違反遊戲規定 犯法的人還大喊說他砍人沒罪 這合理? 跟信譽無關 現在不是在討論信譽問題 而是外掛問題
作者: alanazaz    時間: 2017-5-12 01:10:09

nightmare15951 發表於 2017-5-11 13:55
所以你都不問問他的金哪來的? 一個3年沒怎麼升級的人物 能夠天天在易頻喊賣金 更不用說賣金這動作本身就 ...

金怎麼賺不可能告訴你吧 說出來不就是給人知道嗎 不說怎麼來不代表是外掛 只是有方法  外面做生意的人會教你怎麼賺錢嗎 你這問題是不是問了也白痴嗎
作者: alanazaz    時間: 2017-5-12 02:20:12

nightmare15951 發表於 2017-5-11 13:55
所以你都不問問他的金哪來的? 一個3年沒怎麼升級的人物 能夠天天在易頻喊賣金 更不用說賣金這動作本身就 ...

我已經很少在頻叫了 除非你狗屎眼瞎了吧
作者: alanazaz    時間: 2017-5-12 13:22:55

你都說3年來都一直在玩~就代表清白啦~一個3年都沒被封帳號怎樣違反遊戲呀~看你就是一個違反遊戲的人~你的帳號應該早被封才行~報上你遊戲ID~叫GM查一下你有沒有用外掛就知道~別一直在說別人~應該先查一下自己有沒有用外掛先再好說人
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-12 19:34:25

alanazaz 發表於 2017-5-12 13:22
你都說3年來都一直在玩~就代表清白啦~一個3年都沒被封帳號怎樣違反遊戲呀~看你就是一個違反遊戲的人~你的 ...

3年來都掛在聖城喊賣金...有點腦子也知道你是洗錢的 只是一直沒人舉報你賣金啦 不然我看你早就被封
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-12 19:36:20

你就不敢承認你開的數字大軍 還有你賣金的事實 還想誣賴到別人頭上 敢做不敢當
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-12 19:47:20

既然你覺得沒人能抓到你RMT的事實 有本事你就不要再易頻喊 以前的我沒截圖 你以後一喊我肯定截 看你怎麼賴帳
作者: alanazaz    時間: 2017-5-13 01:43:59

nightmare15951 發表於 2017-5-12 19:47
既然你覺得沒人能抓到你RMT的事實 有本事你就不要再易頻喊 以前的我沒截圖 你以後一喊我肯定截 看你怎麼賴 ...

你遊戲ID叫什麼名字~報出來~上線等你~我在交易頻叫給你看~要是不報遊戲ID~那麼沒種就別在這吠了好嗎?
作者: alanazaz    時間: 2017-5-13 01:47:40

nightmare15951 發表於 2017-5-12 19:34
3年來都掛在聖城喊賣金...有點腦子也知道你是洗錢的 只是一直沒人舉報你賣金啦 不然我看你早就被封 ...

洗錢的2個字都跑出來~怎樣洗錢你大體說說看呀~我真不會洗錢~你會說洗錢~倒是你知道怎麼洗錢吧~看你說這2個字倒是真沒腦子呢
作者: alanazaz    時間: 2017-5-13 01:49:26

nightmare15951 發表於 2017-5-12 19:36
你就不敢承認你開的數字大軍 還有你賣金的事實 還想誣賴到別人頭上 敢做不敢當 ...

其實我有多少個號又關你屁事嗎~我自己努力升的~你也可以自己升升看~自己的懶~別人的努力~還好意思說人呢~其實你努力點你也可以去升多少個號都行呀~這遊戲又沒說明一人限定多少個號~你是白痴仔一個嗎?
作者: alanazaz    時間: 2017-5-13 01:51:37

nightmare15951 發表於 2017-5-11 13:53
除開外掛的問題不說 你RMT就是違反了遊戲公司的規定 你敢說沒有? 還有 誰知道你那儲值到底是哪個帳號的  ...

為什麼叫你報個遊戲ID都不敢呀~你是不是沒膽子呀~要是怕就別再這發言好了~
作者: yeungchunk    時間: 2017-5-13 03:59:07

太長不讀

純疑問:GM就這樣放任某些用戶對他人的人身攻擊嗎?
作者: alanazaz    時間: 2017-5-13 15:42:00

nightmare15951 發表於 2017-5-12 19:47
既然你覺得沒人能抓到你RMT的事實 有本事你就不要再易頻喊 以前的我沒截圖 你以後一喊我肯定截 看你怎麼賴 ...

第1個要抓的就是你呀~你報你ID給GM查一下你有什麼違反遊戲的~看看抓你一次
作者: alanazaz    時間: 2017-5-13 15:44:36

yeungchunk 發表於 2017-5-13 03:59
太長不讀

純疑問:GM就這樣放任某些用戶對他人的人身攻擊嗎?

請你把人身攻擊的那些話指出來~你那里見到人身攻擊呀?~你到底會不會什麼是人身攻擊呀= =?話又亂說
作者: 米米    時間: 2017-5-13 16:46:13

三年來一直在玩, 但是沒有打副本也沒有升級 , 卻有大量的G在賣
可以存在的說法是, 這只是一個商人號, 有另外的主號和遊玩的號

對於外掛的說法, 估計是使用外掛的帳號或者疑似外掛的IP位置才會被封殺,所以三年以來, 不論星光本人是不是工作室, 只要他這個商人帳號沒有碰過外掛也不會被封

所以在這裡嘴炮也沒有意思, 充值紀錄這種東西你想要多少也能有多少, 即使官方封殺了工作室線路IP, 還是能夠重新再開一批
如果說"叫人不要買G不就行", 你們說行嗎?

就市場因素而言, 一個完全沒有工作室的網絡遊戲一般有2種:  
1- 沒有能直接交易的途徑去賺錢, 就算用外掛賺到的物品或遊戲幣也沒法對其他玩家作出交易
2- 該遊戲本身沒有市場價值

老實說, 要是真的0外掛基本上沒什麼可能, 我也可以很坦白說我也因為急要G買東西, 為了方便而光顧幣商
玩家如果不悅可以舉報懷疑是外掛/外掛工作室的角色ID給官方,, 一個好的營運商會知道應該怎樣做

((其實我曾經也因為賣東西而被誤會是工作室.. 但是清者自清根本不需要作什麼解釋, 是就是不是就不是

作者: Eva    時間: 2017-5-13 19:44:54

討論外唔外掛真係冇意思 大家心照 雖然我覺得得一個係

簡單d講 封晒叫頻賣金果堆人就已經搞掂 real money trading
話知你果幾百千萬金合唔合法 只要你一出頻賣就bam 商人賣唔到既金 有咩價值可言
我覺得係一個解決方法 金值升番都係一個好既現像
作者: alanazaz    時間: 2017-5-14 08:37:58

米米 發表於 2017-5-13 16:46
三年來一直在玩, 但是沒有打副本也沒有升級 , 卻有大量的G在賣
可以存在的說法是, 這只是一個商人號, 有另 ...

有多大量呀~你確定我有大量嗎~那你叫GM查一下我有多少G叫他報給你聽好嗎~別自為以事好嗎?~我看你就真的很大量G呢~你身上那麼多東西都是用G買的呀~那麼你那麼大量G又是那來的呀~你被GM封過那是因為你真的是犯法了~而不是誤為吧~只是封了幾天放你出來的~而我呢~我是真的一直3年來從沒被封過~就証明一點~我是真的沒用外掛~你不相信也沒法啦~只能一起鬥嘴
作者: 米米    時間: 2017-5-14 11:18:31

alanazaz 發表於 2017-5-14 08:37
有多大量呀~你確定我有大量嗎~那你叫GM查一下我有多少G叫他報給你聽好嗎~別自為以事好嗎?~我看你就真的很 ...

你確定你不是....

第一:  有多大量, 隨便找幾個有在你手上買金習慣的朋友就知道, 你以為沒人知道誰找你買金, 買的量? 買的價錢?

第二: 我有大量G? 我身上的東西你確定我用G買的? 你是不是回覆錯人了?
第三: 我沒有被封過號, 什麼時候有我被封號的幻覺了?
第四: 你這號沒有被封過只能代表你商人號沒用外掛而已
第五: 我沒想跟你鬥嘴, 也沒有過.  看你這樣回覆我也只是證明你有點閱讀理解不太好, 你要認為我所說的話是跟你鬥嘴那就真是一個非常好的理解了. 相信除了你本人之外都沒人發現呢:D
作者: 米米    時間: 2017-5-14 11:24:26

哈哈哈哈哈哈唔得啦笑死我

作者: karman14563    時間: 2017-5-14 12:31:32

點解吾控制下 申請賬號限制 例如:申請賬號要加入手機應証 SMS
作者: alanazaz    時間: 2017-5-14 16:19:33

米米 發表於 2017-5-13 16:46
可以存在的說法是, 這只是一個商人號, 有另 ...

米米:((其實我曾經也因為賣東西而被誤會是工作室.. 但是清者自清根本不需要作什麼解釋, 是就是不是就不是)這句是你自己說的~你愛說自己是無罪也行呀~任你說 按照我說其實你是真的被封因為大量不明來歷G或者外掛幣~才會被GM查你呀~不然你一個人會因為賣東西而被GM查嗎?~如果因為賣東西而被誤會是工作室~那麼全世界的人在賣東西都是會被誤會是工作室~
作者: alanazaz    時間: 2017-5-14 16:25:58

米米 發表於 2017-5-14 11:18
你確定你不是....

第1你有多大量~你沒賣過G或者時裝換現金嗎?還好意思說人呀?要不就叫GM把所以買金的和賣金都全部封起來吧~我是正常的消費者~我一點都不怕~我有沒有消費~GM一查就知道~用你說嗎?~我用多少港幣去買他們點數~他們都知道的~還用你在這說嗎?一個人有消費港幣去買點數~難道身上有金就有問題呀?GM自己會查的~倒是你才有問題呀~問題多多出來~只是我不說你反倒你來說我呢~叫GM查一下ID: 米米  看看他的金的來源吧
作者: alanazaz    時間: 2017-5-14 17:10:08

米米 發表於 2017-5-14 11:24
哈哈哈哈哈哈唔得啦笑死我

目前觀察到工作室模式的外掛數量於近一週有回升跡像,官方已有行動進行處理,如大家見到有疑似外掛的角色在數天仍存在,請向我們舉報,如確定為不法角色,官方會進行處理。

感謝各位。 其實有沒有用外掛GM不會查嗎~還好笑嗎~其實米米你是不是當GM不知道不會查嗎?你報一下ID給GM~GM就能知道~麻煩GM大大你查一下ID:米米
作者: 米米    時間: 2017-5-14 20:39:29

alanazaz 發表於 2017-5-14 16:19
米米:((其實我曾經也因為賣東西而被誤會是工作室.. 但是清者自清根本不需要作什麼解釋, 是就是不是就不是) ...

即係咁, 清者自清無須多解釋, 咁你係咁多解釋做咩呢? 自打嘴巴?

而且我唔係好多金姐, 抽咁多時裝, 如果GM可以可以CHECK你點解1個月賣30幾萬金而入點又咁少既話, 我唔介意GM查埋我 一個月萬幾點 , 但10萬G現金都冇lor

完全唔知你想表達D咩, 針對你果個又唔係我, 反而似係你俾人篤完想拉我落水,但完全唔係水邊LOR, 要拉都搵第二個啦聰明

作者: 米米    時間: 2017-5-14 20:41:19

再加上 o星光o  係交易頻既表現大家有目共睹,  成日都係高價收野轉頭低價賣, 但又成日賣到咁多G俾人, lor
作者: 米米    時間: 2017-5-14 20:43:54

搞咁多野去表現自己自己既智商做乜呢?
作者: 米米    時間: 2017-5-14 21:17:45

SORRY, 我想多講一句,

如果o星光o  仲想嘴炮其實我建議下不如讀多幾年書先
我唔知你係咪RMT, 我亦講過你呢隻人擺明只係交易號
但係你就一直話我話你係RMT, 其實係會俾人覺得你閱讀理解能力同平常人唔太一樣

如果我係你我會選擇唔講野, 俾人舉報又點? 東山再起lor係咪先? 唔洗整臭交易號個名wor

作者: Eva    時間: 2017-5-15 04:15:01

米米 發表於 2017-5-14 20:41
再加上 o星光o  係交易頻既表現大家有目共睹,  成日都係高價收野轉頭低價賣, 但又成日賣到咁多G俾人, lor ...

你好似掉轉左?
作者: Eva    時間: 2017-5-15 06:08:02

米米 發表於 2017-5-14 21:17

其實rmt即係real money trading

「 隨便找幾個有在你手上買金習慣的朋友就知道, 你以為沒人知道誰找你買金, 買的量? 買的價錢?」
「點解1個月賣30幾萬金」
e兩句已經指控緊佢rmt

作者: Eva    時間: 2017-5-15 07:03:19

其實我覺得我求其up個偉論都已經突破到「叫GM查『o星光o』個帳號有冇用過外掛」呢個謬論
眾所9知check deposit records係要去ams到check

即是個records係跟你個ac的

現在時間係2017年5月15號上午6點45分(我打字時間) 小弟正式宣佈新世界既神要突破佢條盲(直)
提問
根據下圖 到底 o星光o 點樣 可以 同時 有 5個ac既records 貼到出黎呢 冇理由有5個ac都有o星光o呢個人架

會唔會係同一個ac唔同時期cap架
由佢貼既 5.png 開始

有一個record係16年4月13號既22:07

睇睇 4.png

16年4月9號之後就係16年8月7號 並無16年4月13號存在 即係 4.png 同 5.png 係兩個ac既records黎

16年2月15跳到17年4月7 同理

16年4月7 to 16年8月18 同上

2.png最後日期係15年 懶得比對 可能同上面4張其1同ac 亦可能係其他ac 不過去到呢到應該都證明到所謂「o星光o」既人係至少持有緊4個ac
我唔知「o星光o」會唔會係上面其中一個ac既角色黎啦
不過「查『o星光o』有冇用外掛」呢樣野到底有咩作用應該唔洗解釋太多
1個ac(角色「o星光o」果個)冇用外掛唔代表其他ac冇用既
作者: Eva    時間: 2017-5-15 07:33:44

成日見o星光o放招待橙卡 其實到底係咪全部都係o星光o抽中架呢
我唔係長期24小時mon住最頂條bar 不過我覺得應該好少人見過o星光o開中橙卡
直接d講 5萬招果陣d數字人抽卡究竟抽左幾耐 洗左幾耐頻 我諗應該仲有人記得既

即係由「o星光o」比件時裝去d數字分身插完卡再比番「o星光o」之後先去番原本主人手上
check「o星光o」同咩角色有過既信/交易紀錄應該唔難
咁樣就鎖定到一堆佢既分身去調查

去到呢到 我又想質疑下佢d分身插藍卡用既神點係邊到黎
人手打定係外掛番黎架

得罪講句 其實我佢果堆ac係因為已經封左所以最後入點日期先會係咸豐年代

作者: Eva    時間: 2017-5-15 07:43:28

小弟id係「天才小釣手」/「魚皇」
如果鐘意我寫既野可以寄錢比我聊表心意
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-15 08:37:46

Eva 發表於 2017-5-15 07:43
小弟id係「天才小釣手」/「魚皇」
如果鐘意我寫既野可以寄錢比我聊表心意 ...

今乳你太壞啦 這樣打的他臉都腫成豬頭了 他還怎麼敢回你啊整天只會喊要人ID 誰知道他是不是想陷害人 還是想找人盜號
作者: Eva    時間: 2017-5-15 09:01:26

nightmare15951 發表於 2017-5-15 08:37
今乳你太壞啦 這樣打的他臉都腫成豬頭了 他還怎麼敢回你啊整天只會喊要人ID 誰知道他是不是想陷 ...

痛嗎 瘀嗎 爽嗎

作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:17:12

Eva 發表於 2017-5-15 07:03
其實我覺得我求其up個偉論都已經突破到「叫GM查『o星光o』個帳號有冇用過外掛」呢個謬論
眾所9知ch ...

D分身入點都係呀麻~你係咪白痴~唔通分身入左既點唔係計自己?白痴仔
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:18:44

nightmare15951 發表於 2017-5-15 08:37
今乳你太壞啦 這樣打的他臉都腫成豬頭了 他還怎麼敢回你啊整天只會喊要人ID 誰知道他是不是想陷 ...

要上來討論區又不敢報遊戲ID~算什麼呀~不如別上來留言~那麼怕的話~報你ID叫GM查一下你帳號正常不正常呀?你不報就証明你帳號有問題
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:20:46

米米 發表於 2017-5-14 20:41
再加上 o星光o  係交易頻既表現大家有目共睹,  成日都係高價收野轉頭低價賣, 但又成日賣到咁多G俾人, lor ...

我已經好耐無係交易頻叫賣了~就算有1日都係叫左果幾次賣野~你係咪盲左呀~我日日返緊工~都唔得閒玩隻GAME啦
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:21:48

米米 發表於 2017-5-14 20:43
搞咁多野去表現自己自己既智商做乜呢?

其實你自己唔明人地做緊咩就唔好加把口入來啦~低能= =我一D都無表現自己羅~係你自己講既哩句~你咁講其實你係度發言你想表現自己智商高定做咩先~
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:22:53

米米 發表於 2017-5-14 21:17

好似嘴炮既人係你羅~我玩隻遊戲你地係咁講人先~GM唔識查咩~晒物你係度吱吱叫呀~係度狂講人~比人講返你唔得咩?
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:23:29

Eva 發表於 2017-5-15 04:15
你好似掉轉左?

你又想表達咩呀~低低地~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:24:58

Eva 發表於 2017-5-15 09:01
痛嗎 瘀嗎 爽嗎

有問題就去睇醫生啦你~低低地~係度表現自己呀?
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:30:29

米米 發表於 2017-5-14 11:18
你確定你不是....

其實是不是也不關你屁事啦~你問問你自己是不是也有賣過金給人嗎~也有把時裝賣現金給人呀~又沒見你被GM封~自己做了還好意思說人
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:42:02

痛嗎 瘀嗎 爽嗎

你要報別人ID~也不報一下你ID叫GM查一下你帳號有問題沒有呀~要先說人就先叫GM查一下你ID
作者: alanazaz    時間: 2017-5-15 09:42:54

要先說人就得先報你自己ID給GM查一下有沒問題呀
作者: 米米    時間: 2017-5-15 14:02:50

痛嗎 瘀嗎 爽嗎

佢真係好鬼好笑, 好瘀皮呀
作者: abg4b10    時間: 2017-5-15 15:41:23

好熱鬧
作者: hing4629106    時間: 2017-5-15 16:52:07

強帖留名 繼續食花生 笑死
比人講兩句就咁大反應
作者: nightmare15951    時間: 2017-5-15 19:04:25

hing4629106 發表於 2017-5-15 16:52
比人講兩句就咁大反應

所以說他作賊心虛囉 快請GM查吧 ID 貂蟬/我勒個去你都只敢用個交易號在這BB 有本事就用主號的人物BB啦
作者: Eva    時間: 2017-5-15 19:29:19

alanazaz 發表於 2017-5-15 09:42
你要報別人ID~也不報一下你ID叫GM查一下你帳號有問題沒有呀~要先說人就先叫GM查一下你ID ...

我前面咪講左囉 你係咪出黎搞笑
作者: Eva    時間: 2017-5-15 19:38:49

其實都真係幾好笑 攞你id出黎叫人查就係到兜gm自己識查唔洗你報 但係又要叫人地自報id比gm查以示清白 自己打自己臉
作者: alanazaz    時間: 2017-5-18 16:57:02

Eva 發表於 2017-5-15 19:38
其實都真係幾好笑 攞你id出黎叫人查就係到兜gm自己識查唔洗你報 但係又要叫人地自報id比gm查以示清白 自己 ...

你地咪報我ID叫GM查係無問題~GM會查下係唔係外掛號~晒鬼你係度吱吱喳喳咩講埋D同外掛無關係既野~哩個POST都寫明係外掛POST~你講埋其他廢話~完全唔貼題~
作者: alanazaz    時間: 2017-5-18 17:03:58

hing4629106 發表於 2017-5-15 16:52
比人講兩句就咁大反應

點解唔可以有反應呢~就係無做過先要回應~唔通唔出聲就得?~好似你比人當賊咁~唔通你唔出聲?出左聲話無偷野就叫做有反應就叫做有做過?咩道理呀
作者: Eva    時間: 2017-5-18 19:36:01

你個logic係咪有問題
你自己都認你有分身 淨係查o星光o果個帳有咩意思
你咪繼續兜
作者: 米米    時間: 2017-5-18 20:18:23

Eva 發表於 2017-5-18 19:36
你個logic係咪有問題
你自己都認你有分身 淨係查o星光o果個帳有咩意思
你咪繼續兜 ...

慳番啖氣啦- -
繼續講落去都冇意思
作者: Eva    時間: 2017-5-18 20:21:35

其實證實到佢D分身係外掛係咪有得BAM埋冇用果D
作者: Eva    時間: 2017-5-19 07:44:36

攬住個名係到打飛機有鬼用咩
趁比人封之前比心機賣多幾十萬撈多筆好過啦
作者: KerRK    時間: 2017-5-19 11:33:14

傻仔星光 成日叫人比ID 我依加就比 幻想之星 彩妮 幸運扭蛋妹同暴雪LWS2 。比就比完啦 肯認未?
作者: Eva    時間: 2017-5-24 20:07:48

http://join.gov.tw/idea/detail/4 ... 84ffd276c0#endorses
雖然係台灣既事 不過睇下無壞
現今各大線上遊戲幾乎都有”外掛”的存在。這類程式會破壞遊戲公平性,不僅只是使正規玩家失去玩遊戲的熱情,甚至影響遊戲內的物價,使之崩盤,造成惡性循環(外掛刷遊戲幣牟利,一般玩家無法負擔金額,又只得跟外掛商購買遊戲幣),減少遊戲壽命。

作者: 青頭文    時間: 2017-5-24 22:23:53

SO 我咪成日都話 外掛 同 鼓吹買幣玩嗰班人都係“福街“黎。佢地跟本就唔明又或者唔想明最底層既金係邊處黎。1:45 呀 1:50呀,咁多金畀你對換,打一日副都無咁 能 多金買野,仲有,就係有班人成日炒起個價,人地平啲sell野都【詞語過濾】,咩做爛市喎,都唔知係咪同外掛幣商有路。
作者: nightmare15951    時間: 2017-6-2 19:28:49

使者阿 又有外掛賣金囉

作者: Eva    時間: 2017-6-2 19:31:24

數字人
可淘寶~密
一睇就知邊個
作者: 彼彼    時間: 2017-6-7 14:01:56

叫GM係 白石 微光 門口掛機 記得拍埋片

你PLAY BACK 返大把名比你做野啦
作者: Eva    時間: 2017-6-8 03:51:59

作者: alanazaz    時間: 2017-6-8 08:53:54

Eva 發表於 2017-6-8 03:51

埋係度掛緊釣魚羅~你都可以掛GA~唔係掛釣魚都唔比呀~定係你當掛釣魚係外掛呀~樣77咁
作者: Eva    時間: 2017-6-8 12:39:01

....
作者: 米米    時間: 2017-6-8 23:21:56

Eva 發表於 2017-6-8 12:39
....

其實工作室既實際作用係將認為唔公平既人趕走(微課金/肝帝),  再為土豪級玩家開路
作者: 米米    時間: 2017-6-8 23:22:41

Eva 發表於 2017-6-8 03:51

其實如果唔係有人講我都唔知呢3隻人物係係度釣緊魚..
作者: Eva    時間: 2017-6-12 13:23:18

前面仲要講到好似自己用hkd買點咁

作者: alanazaz    時間: 2017-6-12 13:41:35

Eva 發表於 2017-6-12 13:23

係唔係唔比人收點品呀~你唔好成個低能仔咁啦~一定要買點?收點品唔代表無買點呀~你真係白痴呀~同埋係好鬼死煩呀~玩一隻GAME你係唔係煩能住晒呀~你叫咩名呀我封你黑名單埋得~你埋睇唔到~你又要唔封人~又要煩9住晒~真係白痴到極點~人地收緊點數又要POST~好煩呀你~同埋係交易頻叫緊收點品全世界既人都睇到啦~晒鬼你POST上來咩~
作者: alanazaz    時間: 2017-6-12 13:52:51

Eva 發表於 2017-6-12 13:23

家陣收點品唔代表之前無買點羅~你係唔係低B
作者: hoigbbzi    時間: 2017-6-13 10:15:50

繼續 非常好
作者: nightmare15951    時間: 2017-6-14 05:20:05

不知道跟外掛買夢想花洗人氣排名算不算是違反遊戲規定? 男榜第一1日2千花 都是用點數堆的? 真是用點送自己我也認了 沒錢跟你拚
跟外掛買花來搶排名就太過分啦花皇 特地截了結算前的排名跟結算後的排名不要用錢跟外掛勾結打壓別人肝出來的成果阿

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2