AGAMES 討論區

標題: [神域周邊第一彈] 25cm 3星亞米 實體figure分享 [打印本頁]

作者: kdmc    時間: 2017-7-15 05:35:31     標題: [神域周邊第一彈] 25cm 3星亞米 實體figure分享

小小心得:
連運貨38,800Yen,值唔值依個價,各位自己同荷包君商量。
對我黎講,我買既唔止係一個figure,而係對「幻想神域」營運至今4年間既回憶。
終有一日神域會停止營運,至少到時我望住隻figure,我都仲可以諗番起神域喺依幾年帶俾我既樂趣。

題外話:
幾時到我老婆貂蟬出figure?

港服玩家「青色」字。

作者: Eva    時間: 2017-7-15 07:00:05

2千7HKD
作者: Eva    時間: 2017-7-15 07:07:07

唔知係你影相部機問題定係呢件實體問題抑或FIGURE既野本身就係咁
就咁睇落表面好粗糙 係某幾張放大特寫睇到有咁既FEEL
尤其係E張

根本係恐怖谷理論

以一個3D黎講 有層次 都還算可以
但D相睇落 塊面到(其實得番對眼) 係好似就咁係表面上畫落去咁 姐係2D既表現黎

作者: Eva    時間: 2017-7-15 07:13:32

3隻比例質素差好遠... 價錢都差好遠...
https://www.rinkak.com/jp/shop/xlegendgames

根據價錢高低分別係15CM 20CM 25CM版本
上面果行貴些少係 台座名入れVER.
大概係有得幫你刻埋字既意思
台座への名入れ文言は商品購入後に、カートID・購入日時・商品名・記入したい英数字8文字以内を
ページ右下の「rinkakへのご意見」よりお送りください。

[fly]WARNING[/fly]
唔記得係邊到聽番黎 呢隻figure聽講係3D打印產物 值唔值呢個價就見仁見智

作者: jolie112    時間: 2017-7-15 14:44:28

用粉為材料果隻,出面印都差不多價錢,都個人點睇

作者: luka    時間: 2017-7-15 22:10:28

路過...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2