AGAMES 討論區

標題: 南ser 我愛玲妹係一個昆9 [打印本頁]

作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 17:41:37     標題: 南ser 我愛玲妹係一個昆9

[/URL]
[/URL]
[/URL]
作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 17:47:19

[/URL]
作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 17:53:02

[/URL]
作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 17:59:23

作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 18:00:06

上圖已經交左易
作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 18:07:43

[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img161/200901221704170005zn1.png/1/][IMG]
作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 18:23:00

好...我比左佢la   佢話落佳ok...  咁我咪係舞c等佢  一入見佢係擂台係咁p人....我問佢        佢唔理我    p左3~4個    [/URL]
作者: 小祐    時間: 2009-1-22 18:56:12

不過有幾個問題,佢幾時昆你???
我今朝早仲見你放吉羽,個吉羽仲係唔係你個ac到???
:question:
作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 19:02:05

係金日咪比人昆左
作者: 闇乂暗    時間: 2009-1-22 19:05:22

仲有  e+個(我愛玲妹) 係一個家喻户曉的昆9   貓x2  請大家唔好好似我咁傻仔    死係d昆9手上 thz
作者: 銀次仔    時間: 2009-1-22 20:26:26

貓x2e個昆9 都呃佐好多人 我個fd比佐400m收佢枝80槍  之後佢扮解綁就閃佐  之後密佢叫佢比返錢    佢居然話再煩佢就轉game一拍兩散   ed人真係賤到爆  :@
作者: vincent9413    時間: 2009-1-23 23:27:48     標題: 昆9太多了

昆9太多了昆9太多了要多多小心
作者: 賣底底    時間: 2009-1-24 07:39:49

-.-唉...太多昆狗...太多你呢d咁"聰明"的人....
作者: F仔﹏    時間: 2009-1-30 22:45:45

:em800_113:    暗  你真係慘t_t  比d咁既人昆左

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2