AGAMES 討論區

標題: 放(新年&中秋裝)(有圖) [打印本頁]

作者: cms2192    時間: 2008-4-4 02:16:02     標題: 放(新年&中秋裝)(有圖)

第三行同第四行頭果兩樣都放嘅
新年裝嘅嶄新系列中秋果陣嘅兩樣野
第三行第一格係有一個洞嘅新年帽
           第二格係HP+20
           第三格係中秋衫(物理防禦123)
           第四格係有一個洞嘅新年鞋
           第五格係有一個洞嘅新年手套
           第六格係有一個洞嘅新年圍巾
第四行第一格係Mp+20嘅新年帽
           第二格係中秋頭巾(物理防禦54)

如果大家唔介意,唔該幫我買咗佢地啦
我唔捨得掉...但係又無用,價錢可以傾,唔該哂
唔會收大貴,睇咗你覺得值幾多先

曙光入面個名,可以密我或者直接係度傾

寒‧淚﹏
十 Z 水 Z
卜 F 大 D

http://blufiles.storage.live.com/y1p5cqkql_UjSWwXcvtpmyz0M9HvS2NBuR-Pf67mW51c1Xf-hkyM5aEtEgHViCCGdtVGrCiIGfIZEoHp51LCgD6CsucyamcEx64

如果真係睇唔到張圖,試下上呢個網睇啦

作者: micky977〥    時間: 2008-4-4 09:31:31

放紅草3條.......價錢可以傾,唔該哂
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-4-4 13:01:37

死圖..唔知你想放D咩?
作者: egg123    時間: 2008-4-4 13:55:45

寒‧淚﹏!!死圖wo~
我想收中秋裝..唔g咩錢呢
作者: 血刃族    時間: 2008-4-4 14:10:56

第一個叉包係+700hp既- -
作者: cms2192    時間: 2008-4-4 18:47:37

但係...我睇到wo..
想買嘅不如加我msn,我send張圖比你地睇啦
cms2192@hotmail.com

micky,你一條收幾錢呀﹖

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2