AGAMES 討論區

標題: 我想問下點解我隻水敏蛋糕咁低敏既?_? [打印本頁]

作者: 獨孤    時間: 2009-10-5 21:56:07     標題: 我想問下點解我隻水敏蛋糕咁低敏既?_?

161力 101體 27x敏=]   點解會咁少敏既?_?
作者: 小豆    時間: 2009-10-6 01:27:48

死圖=.=
如果1lv27x敏咁弓喜你:lol
你e隻野生黎-.-?咁多力體
作者: devil0078    時間: 2009-10-6 20:47:02

水蛋糕冇得捉架- -"幾LV架?1LV升起?
作者: 獨孤    時間: 2009-10-6 23:38:24

我果隻水蛋糕係用ob合既 但係點解d力同體都異常咁高既 73lv276基敏 161基力 101體

75lv有用過可樂降過 1lv86敏左右 但係點解都唔係全敏既=]?

係唔係要用雙核/雙ob先合到隻全敏水蛋糕?_?
作者: siub    時間: 2009-10-7 11:12:10

你用邊2隻寵合
同埋有冇答錯D問題
作者: 獨孤    時間: 2009-10-7 17:41:09

我係用普通光蛋糕+水敏鹿仔 mo答錯 而且降升左1次都係咁低敏既=]
作者: magictim    時間: 2009-10-8 07:23:44

你降多佢幾次睇下可唔可以將d點集中係敏捷到
作者: siub    時間: 2009-10-8 13:15:46

鹿本身係力寵 可能同呢個有關xd
作者: 獨孤    時間: 2009-10-8 17:26:43

=o= 如果再唔得係咪要用多粒ob/核心先可以合到全敏?_?
作者: siub    時間: 2009-10-8 19:16:26

原帖由 獨孤 於 2009-10-8 17:26 發表
=o= 如果再唔得係咪要用多粒ob/核心先可以合到全敏?_?

如果再唔得就用隻純敏寵合(1石水兔2石水蠍子)
作者: 獨孤    時間: 2009-10-8 23:22:48

哦 唔該曬你地:)
作者: devil0078    時間: 2009-10-11 12:30:36

一係你就用光彈糕+(水鹿:鹿偏力)
所以合既話先要用核心合做水彈糕,之後再用核心合敏寵入去
咁就合到全水敏彈糕[所用2核心:L]

另一個方法就係用光彈糕用核心+純敏寵(1石水兔2石水蠍子)
咁就可以真接合到[所用1核心]

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2