AGAMES 討論區

標題: 用咩職好 [打印本頁]

作者: zion82    時間: 2009-10-9 23:49:49     標題: 用咩職好

用邊好丫~~~~
我好想玩番童話丫
玩咁多game 得童話係最好玩
大老闆<---呢個唔係好知點玩同配點
暗c<----呢個玩過
魔獸c<---呢個好似好難玩得勁咁(因為之前都玩過)如果係大老闆
你教埋我點玩得唔得
(招一個人帶我up lv 水木/黑白都ok
$ 你出  係到留言  唔該哂)
作者: devil0078    時間: 2009-10-10 08:00:14

魔C係+全敏既(要有分鞭最好1200傷up)+高敏寵+高力武化寵(想帶升水木/鬼3既話就要金力)+敏裝
-升lv既時候要用體裝升先多血(因為用一次獸神會扣500血)

大老闆就要睇下你玩敏戰定係幸商
-敏戰既(要有分算最好1200傷up)+高敏寵+高力武化寵(想帶升水木/鬼3既話就要金力)+敏裝

暗c就唔識喇~希望可以幫到你:victory:
作者: zion82    時間: 2009-10-10 11:59:13

原帖由 devil0078 於 2009-10-10 08:00 發表
魔C係+全敏既(要有分鞭最好1200傷up)+高敏寵+高力武化寵(想帶升水木/鬼3既話就要金力)+敏裝
-升lv既時候要用體裝升先多血(因為用一次獸神會扣500血)

大老闆就要睇下你玩敏戰定係幸商
-敏戰既(要有分算最好1200傷up ...

但係魔c一定要多$
但係我冇乜
作者: 小豆    時間: 2009-10-10 21:06:35

新手黎講我覺得開工作ac掛野搵錢會好d
有小小錢後就開魔c,升到71lv打次元就會有錢
有錢之後再買鞭,敏裝,體裝轉生
作者: climbx00536    時間: 2009-10-12 17:34:02     標題: 如果你沒有錢就....

如果你一開始沒有錢就一定要開闇c-___-如果不是的話你沒有錢UP LV-__-
作者: nhwai    時間: 2009-10-14 23:35:22

魔C升到71lv去次元養活自己,,,,,,再升第2隻人最好,,,
商人冇錢咩都做唔到,,,,
作者: 杰少♂    時間: 2009-10-17 08:35:04     標題: 回覆 5樓 nhwai 的帖子

傻既....魔c要升50鞭技+80lv  暗c冇40暗技又冇用... 老板升技最快...只要升到白金卡就=搵到第一桶金~
作者: zion82    時間: 2009-10-21 19:20:29

原帖由 杰少♂ 於 2009-10-17 08:35 發表
傻既....魔c要升50鞭技+80lv  暗c冇40暗技又冇用... 老板升技最快...只要升到白金卡就=搵到第一桶金~

冇金既開始
又點有第一桶金
作者: 小豆    時間: 2009-10-21 22:23:29

原帖由 zion82 於 2009-10-21 19:20 發表

冇金既開始
又點有第一桶金

我諗魔C係唯一一個可以無中生有既職:lol
作者: 人呃我又呃    時間: 2009-10-22 00:35:59

原帖由 杰少♂ 於 2009-10-17 08:35 發表

我想問- -
點解白金=搵到第一桶金?
冇金/光/暗力同算點賺到金?
魔C 71組人去次元打王都得,,又唔洗買鞭升技
作者: 幽影雪    時間: 2009-10-24 14:33:03

我想問宜家暗師係咪減左1半敏 ,因為迎排玩返,發禿暗師生存唔到....
作者: Siu影    時間: 2009-11-1 14:06:05

其實暗c只係一個暗2機器...........千其5好玩><,暗得慢會俾人話
個人認為魔c同大老闆好d
作者: jeffy1990    時間: 2009-11-6 08:43:04

梗係闇c啦~又型又勁!!
作者: 忠仔    時間: 2009-11-16 09:11:39

暗c 啦,,,幫我暗2 ma
作者: siu_ho    時間: 2009-11-16 09:59:49

到底你想玩童樂定鴨/快ser=.=
因為3個ser都係童話
但童樂同快/鴨係唔同玩法
作者: 虫后    時間: 2009-11-19 00:04:53

魔喇~玩獸神嘛
作者: 酷乂榮    時間: 2009-11-29 18:33:38     標題: 回覆 10樓 幽影雪 的帖子

唔係敏減一半
只係黑洞先係敏減一半
作者: lalalalala    時間: 2010-12-12 19:04:47

如果真係純新手+冇$,建議用法c,原因:
1.低lv來講攻都唔錯(好多一排,全體):victory:
2.唔冼買+mp藥:)
之後可開暗c暗2 up lv,再練黑洞,帶埋其他AC up lv:lol
作者: beebee19841124    時間: 2011-1-8 21:25:51

我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~我都好想玩呀~~~~~
作者: tikshun82    時間: 2011-1-15 18:20:46

暗c~唔使諗
作者: kitkit001    時間: 2011-1-18 22:01:28

有$$既....咩都好玩

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2