AGAMES 討論區

標題: 你贊成重開被凍結的帳號嗎? [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2009-11-14 16:31:47     標題: 你贊成重開被凍結的帳號嗎?

你有沒有發覺到曙光的玩家愈來愈少?
有部份玩家因為帳號被凍結而離開曙光,為了挽救玩家人數,你支持重開被凍結的帳號嗎? (投票後請說明理由)

作者: 段天    時間: 2009-11-14 16:33:21

當然贊成解封啦 除左想曙光汁粒~.~
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-11-14 16:37:44

緊係讚成喇~
我有d fd都比d報串狗報串捉左~
邊d報串狗~自己心照喇~;P
作者: 笨月    時間: 2009-11-14 16:41:41

= =讚成
如果d有記諗價值..千金都難買既ac/名
凍結真係太大曬
作者: 注.定    時間: 2009-11-14 16:43:04

我都贊成! 講真 曙光玩家真系越來越小....如果官方肯 重開被凍結的帳號既話就好Q極了:yip:

請注意用詞

作者: 影影    時間: 2009-11-14 17:06:37

--十分之贊成...唔係講笑...曙光玩家真系越來越小...如果官方肯 重開被凍結的帳號既話就好好好好好極了...
岩唔岩先~
作者: 風樹x喵    時間: 2009-11-14 20:38:30

-.-其實 ...如果無端端比人涷結左真係好慘- -
你封之前講左原因先-﹏-"如果用xx冇野好講la_a"
雖然全曙光- -既人都好熱心咁用xx.... 用xx比人涷結就冇野好講la~
作者: 出雲~    時間: 2009-11-14 20:41:14

贊成。
絕對贊成。
玩了曙光這麼久,眼見好友一個一個的被查封,實不好受……
由朝城走回牛城,眼見以往熱鬧非凡的景象,已不復見,實感唏噓……
所以希望GM能給大家機會------給現玩家能與好友重聚的機會。給被凍結帳號的玩家重投曙光懷抱的機會。
謝謝!
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-11-14 21:22:13

解封~~~~~~~~~!!!!!!!!!:em800_105:
我隻70戰 龍之武士!!!!!!!!!!!!:em800_101:
入面有4把限時70級mvp弓ga!!!!!!!!!!!!!!:em800_101:
唔知佢封左,d時間會唔會停留呢?!:em800_111:
不過都冇咩用~70lv- -":em800_82:
作者: ~兒兒~    時間: 2009-11-14 23:36:11

讚成的原因....
希望多D人玩曙光,可回復曙光往昔生機蓬勃的景象!
熱衷於曙光的玩家,一段美好的曙光生活被GM無情封殺確實太殘忍左吧(本人覺得)!
再者,被凍結的玩家都失去左曙光一段光陰,算是已懲處左他們.....
最後藉著此機會冀望GM能放開懷抱,比次機會...釋放那些被凍結的玩家吧!!(宰相肚中可撐船唷):P
作者: 乂星乂    時間: 2009-11-15 00:16:51

當然讚成啦 我以前開始玩果陣 我好多同學d朋友/呀哥玩 個個都70幾 希望解封啦 等我叫佢地俾曬d ac我 我記得有50+3同火蝶等..KAKA
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-11-15 07:31:30

不過就算拎番,以前d玩家都唔會番黎~
太多太多因素
作者: 傷王1    時間: 2009-11-15 14:04:52

赞成的,e加每月洗少左1千幾百係曙光多左錢但就食到個人肥曬~
毛澤東的红兵快快解放我吧!!
作者: pc66346    時間: 2009-11-15 14:16:15

雖然我冇ac比你封.但我絕對贊成開放被凍結ac.公平d對大家都好
作者: 福仔    時間: 2009-11-15 14:33:45

一定要讚成啦
唔係d人點有正野呀
作者: 鳳凰傳奇    時間: 2009-11-15 14:54:24

一定要讚成啦
:victory: :victory: :victory:
作者: 淚-_-    時間: 2009-11-15 14:54:53

讚成=.=
講真 升左咁耐又比左咁多心機入去但而家見住d fd一個個比人封真係冇咩心機玩又冇咩心機升  我都希望d fd可以放反出黎--如果真係放反出黎一定打去佢地到同佢地講聲多謝=.=
作者: 軒轅皇    時間: 2009-11-15 14:55:29

我當然100%贊成 啦封咩鬼者冇人玩曙光就會汁垃
作者: 乂星乂    時間: 2009-11-15 15:03:53

封多幾個人曙光又搵少左幾千/萬 封人=封佢自己d生意   有俾隻game冇外x??大多數都有了!

作者: 幻x小鵬    時間: 2009-11-15 15:08:29

讚成喇!!!!我都有玩過下曙光!!!d玩家用左甘多錢去玩呢隻game 就係比人報串搞到比人封左ac 我都希望曙光解封返d ac:victory:
作者: 魚蛋~*    時間: 2009-11-15 15:12:09

贊成,,

一個遊戲最重要是什麽資源? 就是 玩家!!
因為呢排團戰都小左好多人:@
有玩家落力支持個遊戲先會興旺.人多,收$$當然多啦:)
http://www.agames.hk/viewthread.php?tid=45745&extra=page%3D1
其實曙光場景真係好靚,我之前玩過 水滸歷險.尋仙.夢之.吞食2. 好多好多.

都係曙光先可令我坐住張電腦凳坐足兩年傢~

GM們!~ 就當係比次機會佢地,人誰無過呢?

真係一家便宜兩家着:)
作者: 快樂天使    時間: 2009-11-15 15:21:51

緊係讚成喇 因為捉左d人 有我fd
e+我very悶
作者: latios2    時間: 2009-11-15 15:24:31

贊成-0-
好多人都被封了/.\ 搞到宜家我都冇乜心情玩咁...
以前行一行一個地圖都有水吹下...
宜家...好靜
作者: faatfaat522    時間: 2009-11-15 15:29:11

讚成~
好想暗等人回來..GM快D解封番D玩家~:)

作者: 杏花村a    時間: 2009-11-15 15:52:41

絕對贊成!!!
玩得甘辛苦 就甘比人封左...
作者: 美侯    時間: 2009-11-16 01:18:36

讚成解封凍結ac.....好多玩家...放左好多好機玩..加上金錢上...時間上...都用左好多心機升...希望可以解封
作者: 追命    時間: 2009-11-16 08:27:05

舉手贊成!GM就只會凍結ac 台灣都有一次機會喇
作者: 琢桀    時間: 2009-11-17 13:43:42

贊成lo,d GM只會封人ac.一世都只會跟住台灣做野,GM無能!!!
作者: 乂小鉉鉉乂    時間: 2009-11-17 16:00:37

絕對十分極之讚成@@
我都好想隻acc解封牙><
我用左好多心機同時間落去架><"
作者: 嗄少    時間: 2009-11-17 18:13:02

捉左好多玩家><
我都讚成解封凍結ac!
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-11-17 18:48:47

贊成贊成:em800_111: 我有D FD都俾GM捉左><..跟住就矛心機繼續玩,,
一個一個咁離開曙光/.\:em800_101:
作者: 風樹x喵    時間: 2009-11-17 19:21:38

-w-"?有兩個反對的...是誰??
作者: 大月    時間: 2009-11-18 18:47:03

解凍吧,等多D人享受曙光帶俾大家既蒙歡樂,而且他們都受罸過了
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-11-18 19:26:07

緊係贊成啦,宜家個易頻同公頻水靜鵝飛呀~
丹丹成日嗌:好悶呀
都冇人理我=-=

作者: 0o卡卡o0    時間: 2009-11-18 19:27:28

贊成!!!
香曙真的只會跟随台曙做野嗎? GM們 是時侯搞搞佢了 比點新意來吧 !
作者: 虫后    時間: 2009-11-18 23:49:50

緊係讚成喇!緊有一些弱智搞突出
投不讚成~
弱智當風趣:funk:
作者: 亂DDx    時間: 2009-11-19 22:35:42

曙光繼續係甘,1定慢慢少人:L
作者: 小鼯    時間: 2009-11-21 07:55:31

現在d公頻同交易頻鬼都冇隻,還不放人就等汁= =
作者: 越來越火    時間: 2009-11-22 14:21:41

琴晚1點又彈,gm真係會賺$,,來來去去就只會搞個ser.!!
gm 做點有意义既野吧  放人放人!!!!
作者: 柚乂子    時間: 2009-11-22 14:22:39     標題: 回覆 1樓 段天 的帖子

當然讚成^o^  very good:victory:
作者: ka小子    時間: 2009-11-24 17:17:48

得番好小人玩曙光 如果再係咁落去曙光汁硬--
作者: 元寶掠食者    時間: 2009-11-24 21:19:16

想當年我岩岩玩曙果陣d人多到數5晒
宜家~~鬼影都冇隻
作者: 卍苦戀卍    時間: 2010-12-8 21:45:30

緊係要開返啦..
e+曙光吾掂架啦~
最好吾好汁粒
作者: 1001997    時間: 2010-12-8 21:57:17

原帖由 卍苦戀卍 於 2010-12-8 21:45 發表
緊係要開返啦..
e+曙光吾掂架啦~
最好吾好汁粒

開返其實作用不大
況且你保證開返佢會重玩咩?話唔定佢轉左game好耐啦
要知道曙光玩家越來越少既原因唔只係呢個:( (呢個根本稱唔上係原因之一-.-)
呢個post成年幾啦,票又投左(我冇投到),到頭黎咪又係乜都冇做過?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2