AGAMES 討論區

標題: 天羽的一位新手既心得 [打印本頁]

作者: 浪風    時間: 2010-10-4 19:49:29     標題: 天羽的一位新手既心得

一開始接觸天羽online 大家都可能有種帶住冒險,好奇既心情去玩:fly:
  起初對天羽沒有什麼好感,之後開始認識到很多很多朋友 一起闖副本,掛機打任,打小王 出裝備!
   最開心是打BOSS中名,如果中名,大家都可能會好緊張,身體都戰戰兢兢,可能心想:如果我甩了,隊友會怪我嗎?:em800_101:  不過這些也是新手遇到既困難,漸漸高Lv既時候,中BOSS只是家常便飯:em800_66:
   但是光陰似箭,天羽的朋友 老前輩都轉其他GAME了 這是天羽online既game master都唔想見到:em800_101:
    我希望藉著這篇心得可以令其他玩家回心轉意:em800_111:  從而回復天羽昔日熱鬧的時刻:em800_47:
   多謝!!
作者: fiona6129    時間: 2010-10-4 20:06:02

比d新手揀職好好:) :) :)
作者: 浪風    時間: 2010-10-4 21:50:12

推推 支持下啦大家:cheer:
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-10-5 19:22:48

笑...天羽吸引力唔大 知名度又唔高 - -...."好難會有新手去玩.....
作者: 浪風    時間: 2010-10-5 19:24:25

其實天羽之前賣左廣告  點解冇人玩既:bigcry:
作者: fiona6129    時間: 2010-10-5 19:53:13

賣多d廣告  送多d野咪ok lor

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2