AGAMES 討論區

標題: 天羽升呢 打BOSS秘技大公開 [打印本頁]

作者: 浪風    時間: 2010-10-5 19:58:48     標題: 天羽升呢 打BOSS秘技大公開

大家好:yeah: 又係我浪風
   新手升呢,囉錢秘技:em800_02:
  1.到左60Lv既時候,做多D官任 每月1~5號可以囉銀元買你想要既野:em800_16:
   2.每星期6 打攻城戰 更新後有80本經書(800萬經),仲有5戰績:cheer:
    3.每星期日,打領主 出5石 槍配 4品裝 ,5石可以捐比部 1粒有100萬經同8萬銀
       熔化4品裝 有一定機率出心靈石,可改變裝備既性能or賣出去[售3~6元or200萬~300萬銀]
        而槍配 可自己整or賣[售$30~45]
    4.每天做哂所有專職任務,可獲混石,可用來升進化技
     5.懸任 打足夠數量既怪物 可以有大量既銀[60~80萬不等]同經驗 每完成1次有8功德
        做左師傅 可用功德升星黎分多D功比徒弟,徒弟都可以坐係青石灘or鯉魚村(每10分鐘1功德)
     6.如果攻擊到左1萬4以上 而且有40%爆以上 就可以單獨去打頑強 有機會跌[馴獸果,銀,高寵書,騎書
       ,5石等等]
     7.平常掛機燒捲!!

而打BOSS:boxing2:
     1,如果BOSS出現 你按佢一下 6秒之後就開始出名 所以要係心入面數3~4秒再按技 多數會中
     2,小花,惡0  呢D都會有隱身 應要先開神知寵
     3.搶豬必技: 佢有可能會分身 所以如果佢未分身之前個名唔係你or隊友就唔好打 等到佢分身 再出分
       身
      4.大佛:先把記錄符記錄大佛出個位 先開寵打 如果被震走都可以用寵頂住,再用記錄符傳送到大佛個
          位 .
       我講既係咁多 如有問題  留言  多謝:em800_137:
作者: ivan19971219    時間: 2010-10-5 20:44:36

升呢果到抄post?
一早有人講過了~
1m4攻,係唔一定夠打先風
1m4攻要再+30%爆上再+寵先有機會

作者: ovid17    時間: 2010-10-5 21:26:27

5石可以捐比部 1粒有100萬經同8萬銀
有咁多經咩O口O
作者: CurryBabi;)    時間: 2010-10-5 22:00:12

你唔好傻啦:D  1m4攻打屁屁
( 1,如果BOSS出現 你按佢一下 6秒之後就開始出名 所以要係心入面數3~4秒再按技 多數會中)< 你成日中boss?
作者: Lkis    時間: 2010-10-5 22:20:09

睇你咩野職, ec同劍客1m4攻打先鋒就難d, 武士劍客同天師就唔會太難, 因為技既cd時間短, 天師就有鬼火, 高d爆既1m4攻係冇問題
搶頭刀都係睇你好唔好彩, 好似nono咁chot爆鍵盤都幾有機既
作者: cheungpaakyan    時間: 2010-10-6 17:16:47

5石捐部ge exp係依等級而定;P
作者: cheungpaakyan    時間: 2010-10-6 17:20:49

5.懸任 打足夠數量既怪物 可以有大量既銀[60~80萬不等]同經驗 每完成1次有8功德
做左師傅 可用功德升星黎分多D功比徒弟,徒弟都可以坐係青石灘or鯉魚村(每10分鐘1功德)
懸任...有60-80m銀咁多?:L
掛功德唔係1定得1功德(係依自身星級&徒弟上線的數量而定):L
作者: 浪風    時間: 2010-10-6 18:33:16

譚  我冇抄POST 唔好屈得就屈 1M4攻  我係P得到頑強喔 你打唔到姐  我1~2分鐘打得到:em800_137:
作者: 浪風    時間: 2010-10-6 18:34:07

係  我係成日咁中BOSS:cheer:
作者: 浪風    時間: 2010-10-6 18:35:08

自己人 SORRY  可能我打錯左  我唔記得:eeeee: 下次睇番先
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-10-6 18:59:44

我1分鐘一隻@@同你一樣1m4攻:lol
作者: cheungpaakyan    時間: 2010-10-6 19:00:01

原帖由 浪風 於 2010-10-6 18:35 發表
自己人 SORRY  可能我打錯左  我唔記得:eeeee: 下次睇番先

此post太求奇了:(
作者: ivan19971219    時間: 2010-10-6 20:08:32     標題: 回覆 8樓 浪風 的帖子

我1m3攻都打到la 垃圾:P
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-10-6 20:16:10

垃圾?
譚入P場
作者: 浪風    時間: 2010-10-6 20:17:38

支持支持:cheer: 多謝支持:em800_137:
作者: RAY6018    時間: 2010-10-6 20:18:12

原帖由 浪風 於 2010-10-5 19:58 發表
大家好:yeah: 又係我浪風
   新手升呢,囉錢秘技:em800_02:
  1.到左60Lv既時候,做多D官任 每月1~5號可以囉銀元買你想要既野:em800_16:
   2.每星期6 打攻城戰 更新後有80本經書(800萬經),仲有5戰績:cheer:
    3. ...

守城方 仲多經:em800_02:首領 副首80 長佬50 其他30 換經當你1戰積30m經 都有900m 經~
作者: fiona6129    時間: 2010-10-9 11:38:36

:victory: 我亂按都中boss
作者: fiona6129    時間: 2010-10-9 13:00:24

食金蛋升多d lvl打boss:handshake
作者: fiona6129    時間: 2010-10-11 17:57:45

譚好煩lor   特登睇有咩錯ge
作者: fiona6129    時間: 2010-10-13 19:30:00

:em800_111: 我都想1m4攻
作者: fiona6129    時間: 2010-10-13 19:30:32

30%爆....好2姐:em800_08:
作者: 浪風    時間: 2010-10-28 14:43:21

如有任何打BOSS意見可以密我or留言 我係 玄月:em800_137:

作者: 浪風    時間: 2010-10-28 14:44:20

sorry 我打錯字  係意見 :eeeee:
作者: abg4b10    時間: 2010-10-28 17:40:56     標題: 回覆 23樓 浪風 的帖子

6)   請善用右下方編輯功能,如需要修改、自行刪POST,請利用編輯功能更改。
作者: 浪風    時間: 2010-11-8 22:19:31

唔該:em800_38: 我識點用啦
作者: fiona6129    時間: 2010-11-10 16:58:33     標題: 回覆 2樓 ivan19971219 的帖子

我m4都夠la  得20%爆   1分鐘1隻:D

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2