AGAMES 討論區

標題: 有冇人可以話俾我知邊隻60lv寵最好 [打印本頁]

作者: 幻乂影    時間: 2008-3-26 15:12:43     標題: 有冇人可以話俾我知邊隻60lv寵最好

60+0寵:
我弓手黎的.....升lv有時都係用掛的方式...
手上有隻洛可貓貓+0.....110m收...唔知有冇蝕=0="選擇岩唔岩@@?
60+1寵:
飛螳兩招技都唔錯.......洛可兩招技又係.....洛可多血高防......螳就高攻d
升lv基本上都係主人出手先.....但係特別情況(如謎箱怪或有蟲兵)洛可對我好d......咁計埋團戰pk那d.....邊隻寵會好d呢?
60+2:
我見飛螳+2無大技.....對我會唔會升lv無咁易死......
幽光+2升lv似乎死多過升.....
貓貓有大技......但係配合我呢個射手打蟲又會點呢?....
最後就係改名既問題-0-
作者: 血刃族    時間: 2008-3-26 18:19:43

飛螳有毒....同埋都幾型下....
計兩隻飛螳黎俾......
我覺得好似獵影飛螳勁d
加攻好似勁過定身....
同埋你話識爆大技易死....地螳招大毒都算係大技吧....
我手頭有隻+1獵影飛螳....
你要唔要
作者: 牛仔李    時間: 2008-3-26 19:13:31     標題: 畏畏@@你用蝶好d!!

畏畏@@你用蝶好d!!  因為佢d技好勁
作者: 牛牛    時間: 2008-3-26 20:37:05

唔好依d寵,最好用新喵
作者: ~幻~    時間: 2008-3-26 22:13:24

我覺得飛螳好d,因為冇大技:loveliness: :loveliness:
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-3-26 22:26:29

飛螳好..有毒,,單技
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-26 23:12:09

我都覺+2飛螳好
但係+1黎講洛可既技比較好....
幽光+2我絕對無能力令到我同佢都唔死-0-即使普通怪佢爆大技我都未必及時清得哂:L
我而家收左隻洛可+0....110m....值唔值?
作者: 疾乂影    時間: 2008-3-29 18:09:33

新貓我唔覺好用.........佢招凝魂廢的.....多幾百血但係貴洛可咁多.......唔想要-0-
作者: 武鬥之神    時間: 2008-3-30 00:26:45

係咩?凝魂吾係減防既咩?
作者: lamxdxd    時間: 2008-3-30 00:28:12     標題: 回復 9# 的帖子

凝魂的確係扣防..
但係只有60%機率會中= =
作者: 癲×゚凍凍    時間: 2008-3-30 10:57:35

但一中扣好多...但係打一隻怪..佢出完招技..我都打死左隻野啦..
作者: 幻乂影    時間: 2008-3-30 16:15:37

原帖由 癲×゚凍凍 於 2008-3-30 10:57 發表
但一中扣好多...但係打一隻怪..佢出完招技..我都打死左隻野啦..

講得岩.....毒刃仲好用

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2