AGAMES 討論區

標題: 端午節禮盒 [打印本頁]

作者: tommyabcba    時間: 2012-6-27 22:40:20     標題: 端午節禮盒

點解台灣有禮盒有強玻同雞精香港無?
人地禁多雞精送參湯當然無問題啦
而家對普通玩家黎講,好難有雞精參湯什至開水
作者: 幻乂魂    時間: 2012-6-28 00:04:28

如果跟台灣出果禮盒
仲洗賣包既?
人地果面少人玩
就算賣雞精禮盒都影響唔大
但香港唔同呢
作者: siU妍    時間: 2012-6-28 06:27:28

之前台灣好多盒HK都沒出@@
作者: GentlemanBeard    時間: 2012-6-28 09:58:22

兩地的營運方式不同,像台灣也沒有娃娃機這種機制吧。

不過禮盒也不是不考慮的,請讓我再研究一下吧。
作者: 幻乂魂    時間: 2012-6-28 11:58:42

siU妍 發表於 2012-6-28 06:27
之前台灣好多盒HK都沒出@@

台灣d禮盒同香港d禮盒賣既方式唔同渣
佢地直接係網上用點數買
而香港係用點數轉換成魔$買
同埋香港既禮盒(例如核心禮盒)並沒有更新所抽既物品
而台灣既禮盒一早更新左(好似有4~5年了)
另外佢地出新包係用禮盒方式賣(即直接用點數)
而香港賣新包方式係以hkd買包連點數
兩者根本唔同!
作者: euroline    時間: 2012-6-29 21:12:29

幻乂魂 發表於 2012-6-28 11:58
台灣d禮盒同香港d禮盒賣既方式唔同渣
佢地直接係網上用點數買
而香港係用點數轉換成魔$買

係有唔同...但想搵$都好心勤力D la
D盒N年無更新,個寵物降級禮盒ge降級用品最多只抽到coffee
會不會on8+1左D?我買高幾lv的寵物降級用品仲平過去抽la,
去買仲一定係個個!!
作者: 幻乂魂    時間: 2012-6-29 21:16:41

euroline 發表於 2012-6-29 21:12
係有唔同...但想搵$都好心勤力D la
D盒N年無更新,個寵物降級禮盒ge降級用品最多只抽到coffee
會不會on8+1 ...

請問你係咪睇唔明?
我有寫明核心禮盒,降級禮盒更新左物品
而香港冇更新
而且tw出新包係以禮盒方式賣
樓主所講既端午節禮盒其實係1個包黎
同埋你地想alta跟tw出果隻端午節禮盒係冇可能
alta會咁笨送雞精(直接買包送~唔洗抽)?
你e+買降級盒係唔值(指抽到咖啡果類)
但抽到光桃呢?你估回報一定要高先得?
你買6合彩包中?

作者: euroline    時間: 2012-6-29 21:45:07

幻乂魂 發表於 2012-6-29 21:16
請問你係咪睇唔明?
我有寫明核心禮盒,降級禮盒更新左物品
而香港冇更新

我只想講返唔可以話TW同HK唔同就咩都唔做唔更新姐
又唔見D活動唔跟TW可以自己創新?
連改''搵$''獎品ge能力都無,甘之前仲開post叫人出意見都係狗up la
個寵物降級禮盒如果抽到開水,香B ETC,無光桃又有咩問題
我又無話一定要包中包高回報
但出盒都要附合返個名掛.....
同埋我只係想講HK ge 禮盒問題
我都不支持直接買包就送
作者: 幻乂魂    時間: 2012-6-29 22:11:38

euroline 發表於 2012-6-29 21:45
我只想講返唔可以話TW同HK唔同就咩都唔做唔更新姐
又唔見D活動唔跟TW可以自己創新?
連改''搵$''獎品ge能 ...

其實一早反映過核心禮盒果類會唔會跟tw
只不過佢地唔理
可能佢見e+舊禮盒都多人買
咪食多幾筆先更新掛

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2