AGAMES 討論區

標題: 曙光XOXOX [打印本頁]

作者: 武鬥之神    時間: 2008-8-21 08:25:34     標題: 曙光XOXOX

有冇g點解,有d似答是非題咁,又O又X,答錯左既可能仲掉左下去:lol

作者: 出K蛋    時間: 2008-8-21 09:37:50

推:victory: :victory: :victory: :victory: :victory: :victory: :victory:
作者: bryanleeho    時間: 2008-8-21 14:13:47

e個野用黎做咩架= =有冇人笞到我= =:L
作者: 鮮奶    時間: 2008-8-21 17:34:46

日方曙光活動用...香港同台灣應該係唔會用到
作者: S!U楓    時間: 2008-8-21 20:54:47

原帖由 鮮奶 於 2008-8-21 17:34 發表
日方曙光活動用...香港同台灣應該係唔會用到
前幾天我又試問過官方...佢話係會用到的
作者: 靚仔99    時間: 2008-8-21 21:09:33

用黎玩MC題??~~
作者: ╳叛逆●﹡    時間: 2008-8-22 08:59:39

咁有冇人知日本方面用呢個ox黎整咩活動呀?
作者: 武鬥之神    時間: 2008-8-22 11:39:06

係未用來答問題,答錯左就會掉落去戈d??
作者: 邀月    時間: 2008-8-22 13:43:10

咁即係咩黎ga姐..??好想知個XO用黎做咩...
作者: laplap    時間: 2008-8-22 15:02:56

係lo  係做d咩..
我好想知..
作者: S!U楓    時間: 2008-8-22 23:12:45

係用黎玩是非題的
作者: 靚仔99    時間: 2008-8-22 23:22:24

原帖由 S!U楓 於 2008-8-22 23:12 發表
係用黎玩是非題的

岩左^^
作者: 熊貓大王    時間: 2008-8-22 23:22:31

記得某game有一個活動
GM係到問是非題
你等左10秒定唔知30秒都唔知邊個就out
答錯又out
最後有5個會拿到獎
如果最後一題答岩得4個,就會問最後一題輸左班友一個問題
答得最快果個win
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-24 01:17:04

e樣我之前係台曙官方blog度都問過...pon版大比左e個回應我 :

Q : 剛在抱曦谷地發現了一樣其他的東西
就是這個「ox」...不知道有甚麼用途呢?

A : 曙光2-元氣特攻隊於2008/07/16 15:40回覆
這是日本版為了辦活動,要求研發人員增加的。
台版目前還不會舉辦相關的活動,但為版本控管方便,台版的地圖也有。
我們也曾思考,如何利用這組圈叉,可是卡在玩家答對、答錯GM只能用肉眼判斷。
基於缺少公正的規則,目前只能作罷。

各位也能多提些建議,如何利用這組圈叉進行活動。

作者: 鮮奶    時間: 2008-8-26 21:37:36

我就係睇左pon版大個句野先話應該冇用..點知無啦啦又話有用-口-

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2