AGAMES 討論區

標題: 笑,保戰多次斷線,GM玩野? [打印本頁]

作者: 老闆喬    時間: 2013-2-22 23:38:11     標題: 笑,保戰多次斷線,GM玩野?

如題,我打保多次斷線我當我問題(我上網唔知50定100mb)之後我個fd都斷埋,次次都係打保先斷,我打左6-7次保,足足斷左3.4次,之後灰哂,以為自已問題,點知人地都彈,係gm你有心玩野定係真係斷?不如你好似其它alta既遊戲咁la,周不時彈下野要你打,好過你斷線好多囉,當你真係無搞鬼,真係斷,可唔可以搞搞佢呢?

作者: himkentim    時間: 2013-2-22 23:45:05

更新中的問題=有波動=對Game有影響
作者: 蘋果味牙籤    時間: 2013-2-23 01:05:32

點解要係你打緊保果時斷你?
咁多保戰 有時有D無人打 有D輸左 有D贏左
大把時間可以唔係保戰果時斷
唔好咁陰謀論喇
應該係你網絡有問題
作者: sky94132003    時間: 2013-2-23 05:59:53

斷你得到D乜野?
作者: Divinaluck    時間: 2013-2-23 08:58:41

你重新安裝主程式,

我記得以前打保戰, 有部份電腦係會斷線,

重新安裝之後就解決了
作者: himkentim    時間: 2013-2-23 22:39:29

這不是陰謀論,這是正常現象,在更改保戰的同時,
會改變保戰的性質,並不是在非保戰時間斷,
只是保戰在改,保戰斷,妳這就是陰謀論。
作者: himkentim    時間: 2013-2-23 22:40:18

而且並不是一個人的問題,是一群,好說每人的童話也是錯版﹖
作者: aesopn12131    時間: 2013-2-23 23:13:48

你自己網路問題,唔怪得人
作者: himkentim    時間: 2013-2-27 00:20:26

不是每個人也有網絡問題的。
作者: kk234    時間: 2013-2-27 10:37:14

講真=.=我打左十幾次都冇事唔關網絡事~會唔會電腦配置出問題?
平時童話需求唔大~但保戰需求數據應該多左好多~
就聽下人意見~試下重裝有冇解決先再嘈啦
作者: 呀煜    時間: 2013-2-27 11:37:28

仲有呢..WIN7用家呢...打保戰呢........BUG到笑............

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://forum.agames.hk/) Powered by Discuz! X2