AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1652|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 小小的按鈕 小小的請求 [複製鏈接]

EXP
1181 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

樓主

其實成件事是咁的,本人都玩左晴空物語一段日子 知道人物使用不同裝備同飾品都有不同效果 所以成日係戰鬥中更換裝備, 例如我中左死亡倒數我會轉神品去解buff…
但係由於本人是一個極度腦殘(我換神器既時間都夠我俾王打死幾次) 加上極度手殘(成日未轉裝以為轉左)

因為咁我想係到請求全能的gm大人可唔可以幫下我呢個小小既玩家向一直力求完美 大膽創新 帶領潮流同時致力為玩定提供一個舒適方便的遊戲環境既原廠提出一個要求…
就是希望出現一個神奇的一鍵換裝按鈕, 設定完成後只要按一下就可以同時切換全身裝備,包括裝備,神器,戒指,項鍊甚至合身寵物 再好的就是有個小小的位置能顯示正在使用設定1還是設定2的裝備更好的給玩家自行選擇是否需要換裝提示(姐係粒確定制) 那小小的按鈕真的能幫助玩家縮短換裝備的時間喔

希望和藹可親 無所不能既gm大大能實現呢個小小我願望…
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

二級平民會員

躍日舞月

主打遊戲
晴空物語
EXP
156 點
近排太多建議,所以少人認同嘅post 好少機會跟進

EXP
1181 點

睇黎gm選擇無視我……嗚T.T

EXP
1181 點

namnamv3v 發表於 2014-4-25 15:32
如果要換神器
我會選擇SET係下面1-0
既方便又快捷

我而家都有咁做 但係唔知我lag定係Server問題, 有時按完佢都唔換, 我次次按完都要check換唔換到…但係我個顯示器又唔夠大, 按c/b黎check果陣佢都姐左我半個顯示器…呢個時候我知我又會俾怪打瓜…哩埋check隊友又會問我做咩唔幫手打…

主打遊戲
新晴空物語
EXP
645 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

如果要換神器
我會選擇SET係下面1-0
既方便又快捷

EXP
1037 點
呢個唔錯..真係有得諗

主打遊戲