AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1503|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 新服..大陸服? [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
216 點
樓主
對我來說 衰人 香港台灣 大陸邊到都有
但係...係新服玩到兒家
感覺 跟本為大陸人而設 全都qq  yy 唔係就見到 "速度"
講真....對於"速度"真係好討厭...一組左就叫你 "速度!"....

唉...見到大陸人仲多過香港人(o_o|||
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
60 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
的确系甘,虽然我系大陆,大陆真系慢唔落来,乜都要快
上上下下左右左右BABA哈哈我有30條命

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
216 點

可能見到的香港人少 今日見到個好似大陸人的玩家..態度真係極品

同個公會 佢叫我幫佢打結晶小 我講 好難出(我玩新職 自己都未打夠30粒 佢要30粒)
佢聽到我甘講就回我 你甘高級 點會難打阿 打D低級怪ZA WO (聽到佢甘講真係 你係公主?定千金?)

之後我就退左會 反正會長都好似唔玩 上來睇兩眼就OFF

跟住冇耐有人開副本團 我就申左 點知佢又係到 想住 唔出聲(我) 當睇佢唔到
佢係組員 雖然講 唔係講"唔係組長就唔可以出聲"  但佢出聲都太煩了吧
我地明明有6萬血的 佢得2萬幾(好似最多3萬)自己成日開怪衝去死 之後就說自己好弱..(組裡面有位少血過佢都冇佢甘仲意死)

打地獄會出源神 打完個箱要等一下先有(之前玩舊服的經驗唔知O岩唔 O岩)
反正就係要打左箱 等一下先

我地打完個箱佢就係甘吵組長 傳啦 副本傳啦 (當然係書面語XD)
我地連刷幾個地獄 佢都係甘 如果我係組長又唔怕比人吵 我早都踢左佢

冇耐有個組員講 佢要去打公會源神唔打嚕 哩位小姐講
只不過係只源神姐 我地哩到有妹子WO (見到佢甘講真係想車巴佢- -||幻想)

(佢講妹子80%指佢自己)

之後果個人都係走左 甘佢就吹組長 要組人又點
我唔知組長係頂佢唔順定點 組長比左個隊長佢 叫佢自己組人
佢就組左人

打完場地獄之後出左個月光女(冇留意叫咩名)
原組長快快手出左去(唔知佢係咪新手 因為之前佢都係甘 有時連箱都唔開)

哩位小姐 講左句 係半日我覺得最過份的說話
佢講 連月光女(忘了名字..)都唔要?  2貨<<<<<<<<<<

會唔會太過份呢= = 不過都係果句啦 衰人邊到都有 甘O岩新服係大陸服 ...嗯..

LeiLina  ......表示 新開的太刀只有2-4萬多血....  發表於 2014-4-27 22:42:19

EXP
856 點
D大陸人等唔到自己陸服開放  走曬過黎港服

主打遊戲
幻想神域
EXP
1462 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

我都係咁睇,大陸人仲多過香港人囉,1個vpn官方就被人搞店,又扮哂有做野咁。我知!大陸多土豪,官方根本就係想賺佢地d錢。

tino1990  咁除左封IP你仲有咩良策= =隻隻GAME都有機會係咁 封左係唔係好過無封?  發表於 2014-4-27 17:32:34