請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2252|回復: 4

我想玩番曙光..但係岩岩DOWN番,,全部亂碼..有咩計,, [複製鏈接]

EXP
897 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章

我想玩番曙光..但係岩岩DOWN番,,全部亂碼..有咩計,,
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

重down/ 試過第2個download 點
btw 又係你:o)
興.e晴 赤童

EXP
897 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章

係牙..又係我牙..D AC放哂XD我最後改左個地區.岩岩搞掂左.....

主打遊戲
曙光
EXP
2698 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 吹水勳章 麻雀勳章

chihang6488 發表於 2013-7-4 18:20
重down/ 試過第2個download 點
btw 又係你:o)
興.e晴 赤童

又係你:O)                             
留學日本

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
18 點
hing1234 發表於 2013-7-13 11:01
係牙..又係我牙..D AC放哂XD我最後改左個地區.岩岩搞掂左.....

你點整,教下我可以嗎?