AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 軾索
打印 上一主題 下一主題

[官方] 針對外掛處置的說明   [複製鏈接]

主打遊戲
精靈樂章
EXP
3315 點
搞好D外掛就自然會多返D人玩架啦...
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
244 點

試帖勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
真係建議gm用平民ac行下d圖一兩轉,真係成地都係掛黎
付出一兩個鐘去捉人應該係遠比玩家檢舉更有效率

主打遊戲
幻想神域
EXP
169 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

我淨系想講  我系封停名單裏面 搵到我第一個玩既號  我覺得好委屈 好過分 好無語~~~

雖然得個44lv 不過我都好心痛!!!  從此之後  發誓唔玩火炮 無啦啦俾人封 仲冇得投訴  嘔血~~~~

主打遊戲
幻想神域
EXP
169 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

其實  俾人亂封自己個號之後 有冇地方可以投訴???  而家出去打怪都驚俾人舉報,好慘

EXP
66 點
其實有冇考慮用電話認證功能SET落去開ACCOUNT到?
而家香港人無理由冇電話

方法:
1.玩家打電話去ALTA到認證先開到ACC  
2.ALTA  SEND個認證碼去玩家電話 再由玩家打返個認證碼(其實巴哈用緊呢個方法)

當然一個電話號碼跟一個ACCOUNT
我就想睇下D 工作室有幾多個電話號碼開ACCOUNT