AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2608|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

收ac [複製鏈接]

主打遊戲
曙光
EXP
34 點
樓主
最好係仙法/弓手,92-100lv最好有埋裝,飛,寵,價錢自出
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
曙光
EXP
491 點
我有100仙 全包 $600

100弓手 全包 $700

主打遊戲
曙光
EXP
34 點
咩裝?咩寵?咩飛?

主打遊戲
曙光
EXP
34 點
henson:) 發表於 2013-12-15 20:08
我有100仙 全包 $600

100弓手 全包 $700

咩裝咩寵咩飛?

主打遊戲
曙光
EXP
491 點
小仲 發表於 2013-12-16 01:31
咩裝咩寵咩飛?

100弓手 - 真幻布衫,真幻輕手&褲,龍引冠&手
      真幻3式弩
全包 $700 +體/敏/物會 - 戎,耳,項
      地之証 (點披。絕版) 效果:額外上升260防(可供組隊使用)
                   +3黑雲(3.0速)
                   幻境技,72-100 齊技
                   擴大過倉庫空間168格

100仙師 -  一套帝龍四式布
                  真幻3式杵( +無用石 )
                  +精神/體力/智 - 戎,耳,項
全包 $600   30+3云(2.6速)
      丁之証 (點披。絕版) 效果:額外快速回復MP
                 20LV 點數盾 +63防 1洞
                 +2修羅熊 (96lv)
                 +1幽光蝶 (64lv)
                 +0幽靈歐姆 (60lv)
                 幻境技,72-100 齊技

兩隻一齊收.售價一千元

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4858 點

遊戲狂熱勳章 用戶勳章 在線勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 吹水勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章

EXP
640 點
我100弓包真幻輕7把真幻弓 齊幻技 齊72到100技 有a b c d專技1000蚊
  100仙包真幻布+17定無用杵   齊幻技齊72到100技有a b c專技1000蚊
有意pm我仲有100幻 盜 ec