請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 7034|回復: 45

[閒聊] 甚麼叫足夠證據?我本人連那個所謂證據都沒有看過   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
81 點

昨天沒事幹又去寄一封信,我真的想知.你們那個證據是甚麼東西?不能給玩家看的嗎?官方可以在此回覆一下嗎?大家來評一評理.我是之前釣魚被封帳的那位.

幻想神域,被你們凍結帳號的一位玩家

幻想神域 客服電郵收件人 我

[size=1.1]

今天 於 4:07 PM

親愛的玩家︰

您好,由於已有足 夠證據證明帳號【nok99999】以不當方法進行遊戲,因此帳號將被永久停權。

如有任何疑問,歡迎再次 來信與我們聯絡,謝謝。

Alta Multimedia Limited
《幻想神域》客 戶服務部

顯示郵件記錄

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
379 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
秦檜殺岳飛邊洗證據,靠屈嫁嘛
當街當巷走尼走去戈D外掛唔捉,聖城無時無刻有人賣幣唔捉,反而屈人用正身開外掛釣魚
真係好合理呀,ALTA畀個

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4425 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

莫須有

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
81 點
而家無得玩,只好上泥訴下苦,希望佢會開番(((發夢

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

吊,又一個2樓無知的細路仔唔識世界
之前用左外掛,但現在無用既?
ac可能比官方記錄左個時用過外掛都唔頂咖

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

2樓你都知alta屈人?
無人要你玩咖!
係到搭咩嗲

主打遊戲
幻想神域
EXP
3589 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

你唔係安心轉game咩

主打遊戲
幻想神域
EXP
81 點
外掛既定義係咩? 我都好想了解下。
人不在掛機釣魚都算外掛?
同埋紀錄呢d野,佢又5比人睇, 佢話我係釣魚開外掛,真係死無對證,
而家人死左都有個死因呀。

主打遊戲
幻想神域
EXP
6987 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章

如果你没理亏的 告上法庭咯   这是最好的解决 方法

主打遊戲
幻想神域
EXP
379 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

IamAzYui 發表於 2013-12-27 17:58
吊,又一個2樓無知的細路仔唔識世界
之前用左外掛,但現在無用既?
ac可能比官方記錄左個時用過外掛都唔頂 ...

呢度論壇尼,我以為人人都有權講野嫁添,原來唔畀"搭嗲"
你要針對我既即管日日密我講3字經,成熟少少唔好騎劫人地個post,哎

樓主聲稱自己無掛,alta話有,最好方法就係拎證據,呢樣野得alta做到
尤其樓主畀人爆過ac,而事實上亦聽過有人畀人爆ac拎左去掛
如果有查過既,希望alta公道d,判人死刑都畀人知點解

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

sl12 發表於 2013-12-28 14:47
你要針對我既即管日日密我講3字經,成熟 ...

勁到可以講到我要針對你囉^^
哇~你眼紅唔洗咁咖wo
無人唔比你發言回POST,陣係知你乜都唔知係到亂咁喊!(所以你唔知唔好咁多嗲牙)
你識講証句既,扲個証句睇下alte屈先啦,証句牙知唔知牙阿哥哥仔

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

哥在上班休息時間想上論壇
沒想到有人眼紅,沒關係

只不過有人不知情就嘴炮的說

主打遊戲
幻想神域
EXP
143 點
sl12 發表於 2013-12-28 14:47
你要針對我既即管日日密我講3字經,成熟 ...

IamAzYui
係智障人士你唔係唔知阿麻?

主打遊戲
幻想神域
EXP
143 點
人地係鍵盤戰士 你由人自我感覺良好啦

其實都無人想理個傻仔

你理得佢多佢會覺得好自滿架

通常有問題既人緊係想有人注意 現實生活無人理佢咪要上網咯 你比d同情人係社會上有困難既人士啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

siuk0301 發表於 2013-12-29 13:56
人地係鍵盤戰士 你由人自我感覺良好啦

其實都無人想理個傻仔

我鍵盤戰士 , 咁你係乜牙
我鍵盤戰士好過我識打字啦 , 你會唔會唔識打字先咁話人牙`
用外掛唔認個戈網絡戰士
群腳仔唔既你唔好成日做網絡戰士!
中學人講社會?

我一陣中要返工 , 無時間同你玩
同唔到你D社會有問題做緊網絡戰士既人傾

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4425 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

花生

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

主打遊戲
幻想神域
EXP
1411 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章

我地好多人花生等la,臭系siuk0301

EXP
10129 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

仲有無花生賣

主打遊戲
幻想神域
EXP
196 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 麻雀勳章

留位坐等食花生

EXP
4530 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

官方話足夠證據,但無提供其實有問題.
釣魚係好易掛機的.
日輪等地掛釣好易出數字驗証.
另外都有聽過台灣有人修改遊戲黎掛釣.

用正身玩外掛唔係重點,重點係只係有無用過.
或者你AC有無比人爆過黎用外掛.
但證據係人地手到,你吹唔脹,反者你想搵警察幫手?
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿