請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3237|回復: 4

港式麻雀是一個老千騙局 [複製鏈接]

主打遊戲
港式麻雀
EXP
14 點
所謂AGAME,廣式麻將,我試過一圈下來輸去7000多個金幣,我諗只要我有運可以輸得都可以贏得啫﹖
但事實並唔係咁,因為對手唔係你揀,而且亦無得你揀,(牌友局﹖有排都未有資格開),而且對手有無本錢當你開枱前亦不知道,
開枱後遇岩對手只有1500個金幣,你亦不可以劈炮唔打,電腦會焗你打,
你有運食足八番要對手得1500個金幣個位包晒,本來1920你都只收到1500個金幣,
而且仲係一舖玩完,散枱,你既運氣就咁就疾住左,完全非公平競爭下遊戲,
仲要玩者買點儲黎玩﹖同老千騙錢有乜分別﹖
對手是我揀就心甘命抵啫,你遊戲商派遣編局居然派個無足夠無金幣既落塲﹖仲唔係有心呃錢﹖
咁卜街﹖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
159 點

[1] You did not proof read what you write, some wrong words used. That's fine, it is understandable.
     所謂AGAME,式麻將, 你遊戲商派遣編

[2] Even your words are in correct form, your chinese writing cannot describe properly. You are not making your point clearly. 所謂AGAME,廣式麻將 -> not understandable a point is made.

[3] Your so-called complaints make so many assumptions.
我諗只要我有運可以輸得都可以贏得啫﹖--> 有運 = Sure Win?
開枱後遇岩對手只有1500個金幣 --> You sure you can collect 1920?
而且仲係一舖玩完,散枱,你既運氣就咁就疾住左,----> 運氣 only 一舖? 運氣 & 公平競爭 no relationship~~
對手是你揀 = you sure win?

[4] It seems:  You have to or you must win, but cannot afford to lose. There is no game in the world players always ONLY Win! Otherwise it is no fun at all~~

[5] Your title 港式麻雀是一個老千騙局 -----> 港式麻雀 has been played by millions of people under confined set of rules, 港式麻雀 & 老千騙局 no direct relationship~~~

七級帝王會員

神崎美月

EXP
7334 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 麻雀勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

知道了,打牌嗎,哈哈

主打遊戲
聖境傳說
EXP
20 點
好心你唔好玩喇 係度嘈有咩用

EXP
10129 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主唔好玩啦