請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3414|回復: 4

[心得] 誠邀GM入黎睇o的特別野。 [複製鏈接]

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
718 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章

係2000fun童話交易區,交易量係兩板,交易完成更加有五個   (依家咁少人玩童話都有兩板呀)比其他好多online有更多人買賣野
如果係以前係有三-四板,有重多交易完成。

童話人要求出118包,因為重有好多人會買
唔係冇錢賺,係有錢妳地都唔去賺
118包有價冇市依家冇得買

依家人流Keep係每個ser有3x-4x%到,開始有人回流返  (以前係Ser1:8x-9x%,Ser2-5:5x%)
其實只要有人搞返起童話
好容易搵到更多人回流。

之前我都講過,童話就好似過山車
有幾年多人,有幾年就冇咩人
我係2003年開始玩,都用左千幾銀
見證過童話冇咩人玩o既時候
2003-06:多人,2007-09(唔記得):少人,2010-12:多人,2013-14:少人
所以我都講過,童話係玩復興o既表表姐
有人,有錢,唔係Alta想要o既野咩﹖

最後,真心希望可以出118包(誤)
真心希望可以有人接管返童話。
望童話團開設新活動+宣傳。
其他人認識到童話

吞二、三(Hit過好長時間的Game):

晴空物語(Alta):

幻想神域(Alta)(都係同童話多人o既時候差唔多o查):

精靈樂章(Alta)(新Game黎嫁,好似好少人賣野,點同童話十三年比﹖):

名將列傳(Alta)(是淚):

總結:交易板多少唔代表o的咩,但係就可以講出人多/人少o既分別

十三年童話興衰,衰極有限啦我少。
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
努力玩童話!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
童話
EXP
5263 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

支持~不過童話WIN8玩唔到......

二級平民會員

全職麵包

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
181 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

其實要GM理下...真係好難...
而家Alta多數Game都係傳奇既,
而童話係WinXP年代用C#寫出黎既產物...
系統舊, 架構舊, Server舊
新入職既GM一定走哂去D新Game到(處理外掛之餘仲要做埋社工處理埋D小學雞)
舊既GM又未必有心搞(或者上哂水/上哂位)
所以...唉...
到到都叫人用電腦簽名嫁,
我真係唔識係到畫隻龜耶=.=

主打遊戲
童話
EXP
1334 點
喊出黎

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
718 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章

依家alta咁多隻game都係得一隻hit喳:幻想神域,因為有賣廣告同有GM理
平時o既童話,都係差唔多咁多人姐。
努力玩童話!