AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: tsts1021
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 大家覺得幻想仲可以支持到幾耐!??   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

希望能支持久点,不然没得玩了,虽然大陆有代理,不过你明白的,各种坑%……
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
177 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實真心1隻GAME玩家玩幾耐真係好睇個代理搞唔搞多D活動同埋D活動吸唔吸引既...
如果D活動係做得好好睇睇既咁好自然就可以留住玩家既心...但係正如樓上既人咁講香港玩家好多都係貪新鮮之後就轉玩左其他新ONLINE!!!
只係在下既見解...有咩講得唔岩既請見諒!!!!!

主打遊戲
精靈樂章
EXP
685 點
alta合約期一般最短都3年,依家FFO仲係好多人,都係有排都唔汁
這GAME不錯,不過過 要解足前置任先入到新地圖 太煩而且 LV太易升

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

但我覺得最有問題係.........個個俾錢買金幣~最最大問題!!!!

咁其他努力..辛苦玩個d玩家...一下只就俾人用$買反哂先係game入面做既野!!

gm話捉!??????????捉極都有..點解!???

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
唔只你,我都想知,有乜人可以幾拾萬咁收龍騎寵,又可以幾萬咁收配方,飾品,時裝.........佢地D錢係邊到黎?而且仲係好短時間就有.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
前前後後,睇住班大孖沙,由出龍騎個日開始,每人至少用4~5萬收龍騎,乜遊戲幣真係咁易搵?搵人教下我好冇?

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

青頭文 發表於 2015-3-8 15:55
前前後後,睇住班大孖沙,由出龍騎個日開始,每人至少用4~5萬收龍騎,乜遊戲幣真係咁易搵?搵人教下我好冇? ...

或者我試下解答你問題,
其實唔知你係唔係新手,
如果係老手應該知道上年7-10月份外掛橫行, 然後外掛數量慢慢減少,
幣值插水式下降 由1點=2.5金趺到1點=8.5金,
個陣, 一件橙時係要成1萬, 1粒寶珠都過萬, 平時有賣開點品果堆, 都最少十幾萬金身家,
而個金價最低個次係12月尾, 商城推出飾品強化85折(冇記錯係85折),
個陣1set 高飾1萬4千金, 然後慢慢回落到1萬金1set,
頭果批係呢段時間賣飾品強化, 幣值其實係接近1:9, 而亦有人果陣賣左好多set高飾, 我都係其中一個。
呢個就係點解你會見到有人一次過可以動用到幾十萬金, 而且仲咁快有, 因為果班人有儲蓄,
但當然我亦唔排除有人買金, 但都無可避免。
但你如果問我買金定賣點品好, 我會話賣點品好, 一來支持隻game, 二來其實好多時賣點品係平過買金, 但係就需要時間去慢慢賣點, 唔係好多人一次過用大量金去買點品。

主打遊戲
幻想神域
EXP
649 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

青頭文 發表於 2015-3-8 15:55
前前後後,睇住班大孖沙,由出龍騎個日開始,每人至少用4~5萬收龍騎,乜遊戲幣真係咁易搵?搵人教下我好冇? ...

其實要賺金唔難ˊ_>ˋ
只睇你係咪課金玩家或者係神運玩家
課金玩家唔洗講,去聖城或者易頻你都會成日見到人放點品咁
你賣點品就可以賺一筆(好似幻xx星個d咁)

神運玩家的話⋯
而加一張80圖開到好既都至少有7.8千金
我見過有人連續幾日都出圖
我哥都係源神副出兩粒寶珠,又出80圖,全傷高階傷卡咁
但佢平日好省但壕上黎好壕

重要重要
唔好係咪都用金
要有儲備

呢句雖然講起黎有d差,講句唔好意思先⋯
但佢地一次過出到咁多金唔代表佢地所有人都去買金⋯

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

而且有啲人買唔到點....
例如果個AC凍結咗儲值果到,
而官方又因為手續問題,
成年都唔解凍.
咁入唔到點,但又想要GAME入面可以買到既野.
咁唯有去買金.

另一方面.
有啲玩家真係好豪.
假設有個人,佢一個月成萬買點.
抽到既橙時有多又賣晒佢.
咁樣都集咗唔少G係身.

所以某啲用成4,5萬收龍收圖,但又唔係買金既,都唔係無可能.
當然,值唔值得係睇人.

我見果陣收圖,有好多人都放點品,1:5.,甚至1:4.
一個二十格平賣900G,十件就9000G.
所以唔好話人地點賺錢....

以下圖片,由公會一眾女會員提供:

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

加油..

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

都feel到真係愈泥愈少人。。。。
只能話無課而又無運的人會太辛苦

主打遊戲
幻想神域
EXP
178 點
3年後

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1287 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

3年後 真係到時想睇入面變成點

我E家都係打一陣就OFF了...

入面都只不過不停 打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副打副就冇咩好做

主打遊戲
精靈樂章
EXP
457 點
3年後...到時可能會唔會繼續營運到....變化會點...
2013年8月14日正式公測...3年後...正是奧運會進行中

主打遊戲
幻想神域
EXP
302 點

每隻ONLINE GAMES 會出現同一情況
幻想神域 己經叫OK
過了N年出左D  ONLINE GAMES  現在完全冇人玩.....(變左單機GAMES)

每隻ONLINE 過時就會冇廣告,冇活動...
日本,台灣人流多過港奧版本
有廣告,有活動
電視有廣告同活動,,在台灣和日本....
香港小知有小....

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

傳奇認真點對幻想多做修改,atla有捉外掛,個game其實好難執,會好多人長玩

主打遊戲
幻想神域
EXP
2205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 藍寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

星界拉走一班人了,唔使3年就玩完. 可能未夠3個月都玩完了。
「これが夢だとしても、おれにとては大事な毎日だがら」

EXP
1428 點
其實呢隻game既招式同畫風都幾特別,如果就咁執既話就幾可惜

EXP
1428 點
moonling 發表於 2015-6-24 15:16
星界拉走一班人了,唔使3年就玩完. 可能未夠3個月都玩完了。

其實星界都好悶,而畫面好似仲差左

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
4965 點

發帖王勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章

tsts1021 發表於 2015-4-4 00:06
3年後 真係到時想睇入面變成點

我E家都係打一陣就OFF了...

又吾系正系打副既, 我有時系聖城pvp..傾計,,,抽下時裝, 賣下野, 都幾開心
其實只要有朋友陪你玩就吾會悶
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿