AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 薔薇丸
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] ☆★☆★☆PVP造分公會投票☆★☆★☆ (醉夢亭領先)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
112 點
個個都造分的
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
醉夢亭仍然領先

EXP
4531 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

點解無得投下範圍技?
EG:除咗粉紅丸外,其他公會都造分

其實我都15,16唔知投邊個好.(每個都比你講到好有嫌疑咁)
不如話個個公會都有人造分啦!

見到都好笑,上PVP,人地唔夠打,叫"大俠饒命"居然比你話

老實講有啲人係勁衰,人地已經叫"大俠饒命",都仲有啲P中餓鬼,係要追殺人
唔該睇到既"高手",放過下啲叫救命既人啦.上黎R下分,對面成班高手,我地成班...嘩!70都未到.
再唔係就1打5.2打5.
比條生路人,放佢R到招待,咁佢地又唔洗再上P場,又可以做善事.

至於你話啲女仔叫人唔好打,我諗粉紅丸聽到都會放過下人啦下話?(如果係你公會/朋友)

至於PVP場,你話人地造分,
其實佢秒晒啲人,其某程度上佢係去真係禁制拎分.(當然,只係指呢啲人)

好似藍軍有5個粉紅丸,紅軍有5個Hoz,人地一上去,Hoz(1)一上去就箭雨,你迅雷都未夠距離就比佢秒咗.
咁我都唔知邊個造邊個分

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

醉夢亭仲領先緊

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

cskm2005 發表於 2014-8-31 10:58
點解無得投下範圍技?
EG:除咗粉紅丸外,其他公會都造分

你咁15, 16咪投返俾無惡不作LO~ 即係而家既惡

唔好唔記得第一個PVP造馬PO係你開~

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
4540 點
ching真係好衰雞蟲關7都拎返出黎bin c

五級富豪會員

幸運的小男孩

主打遊戲
幻想神域
EXP
1147 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 儲蓄勳章