請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 米米

[公會] 人已傻   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
215 點
米米 發表於 2014-9-17 17:32
我想法係咁.

但佢地唔係:(

甘冇人權的=.=?
甘做法應該有糧出wow
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
498 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
虛擬世界都咁認真,好明顯現實係長期坐係電腦面前有大肚腩嘅痴男恕女

主打遊戲
幻想神域
EXP
803 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

HARIKI 發表於 2014-9-17 18:12
甘冇人權的=.=?
甘做法應該有糧出wow

做LEADER果D真係有糧出....

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

一樣米 養百樣人

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

咁講法,我公會咪算好...

之前有條粉腸話我小圈子多....
個個會員都一堆人自己玩,其他就獨自一個...
就拉走咗部份人走....正HIHI

但依家睇落,其實都係一部份人自己玩自己.(成日單刷)
有時唔夠力,唔組某啲人都好正常.
又有時時間唔夾,無理某啲人啫....

我公會係休暇向.
人多果陣都係20幾人,人少都係5個左右.
我又唔會特別話人唔一齊打,升得慢之類(當然有啲一直60都未升到65就一定話)

士豪就唔多,但要有力都有力,帶到過20F(1個鐘多啲)打過30F(1個鐘左右,但要夾其他會)
我都想公會多啲人,咁大家就可以隨時組到人打副.吹下水咁.
就唔會變成天塔公會或者太多小圈子.

不過有啲人磁場唔夾,就自然會走會啦.
作為會長又好少收到密頻
以下圖片,由公會一眾女會員提供:

主打遊戲
幻想神域
EXP
266 點
公會都係想識下朋友一齊玩姐,搞到咁大件事?

會長都係要搞下天塔,得閒搞下活動,同會員聯絡下感情姐