AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4741|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[月費版] 不如重開月費版童話啦, 好嗎? [複製鏈接]

EXP
402 點
樓主
雖然十年回憶版alta昆哂全部人, 一次改版都冇
其實唔洗做太多野
只要一開SER 只留主地圖, 封哂所有資料片地圖, 再幾個月開一張資料片
大把人願意玩

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
312 點
你傻呀! 免费版能玩所有地图啦, 谁会掏钱去玩封闭的老地图。 官方当初也说过无法回到以前的版本了, 技术员都跑光了, 要玩还是现在免费版那种版本!当初大家玩回忆版就是以为会有更新,或者可以回到以前的老版本。懂吗?你的目的不就希望童话开新服嘛!说实话,除非还是开免费版的,否则还会重蹈覆辙。要是开免费新服,肯定会有很多玩家回流的,这个希望官方考虑下!这个看回忆版当初有多热闹就知道了。

EXP
312 點
大家当初宁可缴月费玩10年回忆版,就是为了玩新服嘛。 说明要是开新服, 就算是当前免费版的版本的, 肯定会有大量玩家回流的, 玩家回流你们才有钱赚啊!开新服哦!

EXP
8 點
樓上你真係咪傻啦,會咁講肯定係因為你無玩過收費既童話
收費童話係遊戲設定到有勁多野係免費唔同(但上次個死人十年回憶板就同免費一樣,所以先咁快收檔)

我事但講幾樣,例如收費板出部份技能(例如大老板白金,法師ALL 技能)係唔洗扣武器耐久,
工作技能方面,成功係唔扣物品耐久,金錢獲得同掉寶率係大幅提高

剩係依幾樣都已經值得好多人玩收費而唔去掛個免費SER

主打遊戲
童話
EXP
5266 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

同意樓上

主打遊戲
童話
EXP
13 點
如果開返新會玩返, 支持!

EXP
312 點
楼主, 你是听不懂好赖还是咋的?我说了, 当初大家就希望: 官方把10年回忆版开成以前最早的童话版本 ,那种没有耐久, 没有暗使扣敏的时候。 可是官方回应说技术员跑光了, 只能玩免费版那个版本懂不?