請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: azuresky

[疑難] [你點睇]你覺得以前既世王好打定宜家好打?   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
79 點
逝弦 發表於 2015-1-17 23:13
我最後回一次,既然你說了,造表是我自己的事,請問諸位大神們,是誰給了你們的權利來隨便噴別人的事??? ...
是誰給了你們的權利來隨便噴別人的事???

答案正是閣下

如果唔係因為你個副自以為造左表就不可一世既嘴臉 隨意指罵意見唔同既人係狗

你覺得樓主會唔會開post?

先撩者賤 打死無怨

如果你唔噴人 人地又點會噴你?

唔好擺起一副受害者既可憐無奈樣.你係一般頻有幾大口氣幾臭串全部打世王既人都有眼見.

人的臉皮能厚到這地步也不簡單

同一句說話完封不動回贈番比你

能夠見到如此無恥 將自己所做既完全忘記調番轉頭講到好似人地砌你生豬肉咁既人 咁大個仔都係第一次見 長知識了
樹無皮則必死.人無恥則無敵
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
5617 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 試帖勳章 發帖王勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
  出2隻果晚真係勁無奈 企係到呆等…=.=  

主打遊戲
幻想神域
EXP
79 點
雨雨:d 發表於 2015-1-18 00:20
出2隻果晚真係勁無奈 企係到呆等…=.=

成功爭取one night stand
你會發覺你有30分鐘既青春稍然流逝

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
果條大陸仔...當正世王係佢自己咁
要全部人聽佢講...你當自己是誰?照照鏡好嗎
唔配合佢果d就係到鬧人...個世界圍住你黎轉?要人配合晒就晒你...個腦裝屎?
同1個地圖 2隻王可以差5-8分鐘都有...笑死人咩

是誰給了你們的權利來隨便噴別人的事 <~~~你個腦真係裝屎...你就最鍾意理人地...話人唔停手唔收源神

主打遊戲
幻想神域
EXP
79 點
想你的夜 發表於 2015-1-18 01:12
果條大陸仔...當正世王係佢自己咁
要全部人聽佢講...你當自己是誰?照照鏡好嗎
唔配合佢果d ...
人的臉皮能厚到這地步也不簡單

加字加字加字

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
Dr.Shaco 發表於 2015-1-18 01:32
加字加字加字

真係頂佢唔順好耐
無人要佢造表造時間 比表人唔好講到自己咁偉大 你幫人時都係幫你自己 有時世王時間咁近佢唔比表人佢自己都隨時會打少
當正世王係自己...要人配合你就講野客氣d...搞清楚係你求人呀...再者都一定係要配合你...唔配合就係到鬧人
你估無你會打唔到世王咩...傻的嗎

主打遊戲
幻想神域
EXP
79 點
想你的夜 發表於 2015-1-18 02:05
真係頂佢唔順好耐
無人要佢造表造時間 比表人唔好講到自己咁偉大 你幫人時都係幫你自己 有時世王 ...

算啦可能人地國內興呢套思想呢

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

說句公道話 你們都說沒人要他造表 那為什麼還要再他造的時間跑到現場去求順序呢? 乾脆自己造 就不用依賴她啦 就不需要聽他指揮了

主打遊戲
幻想神域
EXP
5573 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

nightmare15951 發表於 2015-1-18 11:11
說句公道話 你們都說沒人要他造表 那為什麼還要再他造的時間跑到現場去求順序呢? 乾脆自己造 就不用依賴她 ...

收皮啦傻仔傾國 你肯定要表果d係我地黎?果然係傻仔...造條毛咩唔跟你地打果d就比你地係咁鬧啦...造乜春有Q人要依賴你幾條廢柴咩 當正世王係自己 世王係你地生命 24小時係到打

主打遊戲
精靈樂章
EXP
3315 點
說真的.
我由公測到依家,都係打過唔係好多既世王.
次次都係公會D人提我先知原來依個時間有世王打,
跟住第一次睇公會D人比我既世王時間表睇,
心諗,咁亂既,打完G,又要去S,跟住又要轉SER同返去G到打,好趕
有幾隻係一定趕唔切.
但係依排見到個次序係打晒G先到S,我覺得係好好既,
但係我唔知幾多時間隔一隻世王,因為前提我係唔知邊到有得睇到D詳細時間呀.個類....
依家我都幾乎有去打每次既世王,雖然係話每一隻都打得到,但係真係企左好耐先有可能有一隻..
加上我都係睇到依個post先知原來係有班(D)人係到造個時間比我地,
我睇返上面D comments,
有人造時間冇問題,但都係個句,造到咁Q長,等既時間仲長過打既時間,咁我不如去打副好過啦...(仲要唔係香港人自己整

主打遊戲
幻想神域
EXP
33 點
nightmare15951 發表於 2015-1-18 11:11
說句公道話 你們都說沒人要他造表 那為什麼還要再他造的時間跑到現場去求順序呢? 乾脆自己造 就不用依賴她 ...

真心話
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA我地幾時有到現場求順序???!?!?
我從來有表就打
冇表想打我自己幾開睇兵嫁=)

你好叻叻 竟然講得出我地有跑到現場求順序?
又一個未訓醒既人

仲有~係邊個星期3要求SX既世王要幾多分先開打
有人正正想自己造時間先提早1-2分鐘打
結果點?比你地開頻鬧到狗血淋頭啊
"乾脆自己造"<--結果有人行動就比人鬧 講一套做一套喎你地
係邊D人自己霸住黎做然後鬧唔配合既人先????

而家又叫我地自己造 我地唔跟你地就係現場開頻鬧 嘩 你地講晒啦

做咩你地成日自打咀巴嫁姐?

記住啊 世王係公家嫁OK?任何人有能力都可以取之OK?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
tingyi 發表於 2015-1-18 15:08
真心話
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA我地幾時有到現場求順序???!?!?
我從來有表就打

都唔知造乜9時間  真係好笑   d世王時間好多時咪一樣2-3個ser好近 跟住又無啦啦等5分鐘以上??? 係同1個地圖喎 最誇張有次同1地圖 2個ser差距8分鐘 都唔知拉咁長做乜

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
22 點

覺得曬時間既人咪唔好打囉...
人地咁好心整個時間出黎仲係度話人E+係等耐D..但係多左人打到..唔會好似以前咁.部電腦差轉慢小小都打唔到

主打遊戲
幻想神域
EXP
33 點
最新一場世王..大家岩岩打完相信都知咩事啦
真諷刺~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

主打遊戲
幻想神域
EXP
65 點
造表是我自己的事,請問諸位大神們,是誰給了你們的權利來隨便噴別人的事???
我都想請問一下~我地打世王唔跟你個順序~唔收原神~ 想打快d~禁都係我地自己既事姐~
你地又有乜資格話人偷左你地隻世王?我都想問返你地一句是誰給了你們的權利來隨便噴別人的事???

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
ccpiggg 發表於 2015-1-18 16:28
覺得曬時間既人咪唔好打囉...
人地咁好心整個時間出黎仲係度話人E+係等耐D..但係多左人打到..唔會 ...

拖到咁長時間有咩意思??  2-3個ser(同1地圖)好近既時間 然後又on 99企係到等5-7分鐘
以前不嬲都係咁打...機廢既咪跳1個黎轉
打得快摸唔到咪摸唔到 打少d 打少隻會死? 傻的嗎
拖咁長肯定d王會出???家陣成日要人陪佢企半粒鐘

主打遊戲
幻想神域
EXP
33 點
想你的夜 發表於 2015-1-18 16:37
拖到咁長時間有咩意思??  2-3個ser(同1地圖)好近既時間 然後又on 99企係到等5-7分鐘
以前不嬲都係咁打.. ...

最諷刺係咩? 造左半個鐘既時間表
幾個SER趕住出既情況依然係度 最後都係有部分人係打唔齊

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
22 點

我覺得人地整表都係出於好意囉..
我地等既時侯整表D人都要等架啦...
一日打副本咁忙..咪當抖下囉~~
唔好下下一開始就話人啦..
大家要諗埋佢地整都係為左大部份既人好

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2701 點
tingyi 發表於 2015-1-18 16:39
最諷刺係咩? 造左半個鐘既時間表
幾個SER趕住出既情況依然係度 最後都係有部分人係打唔齊 ...

咪係...拉到咁長有咩意思
呢d無必要等既時間...你要拉就拉 2個地圖之間既時間 唔洗2邊跑
依加d時間一樣2-3個ser趕 之後大家一齊on 99企係到等  機慢既咪一樣打唔到
拉半個鐘黎把鬼?

主打遊戲
幻想神域
EXP
79 點

依家有啲香港人真係好恐怖
覺得人地整左樣野出黎俾自己就覺得要感恩唔應該咁多要求
但係永遠唔諗下個樣野適唔適合自己同符唔符合現實 對啲有異見既人就話不爽不要打

咁同689話唔鐘意假普選就應該去外國發展有咩分別?
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿