AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1609|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 終於出貨了~~~!!!@v@ [複製鏈接]

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
樓主
話說連續打咗N日既甜蜜修羅場+2,結果一次免費英靈既4星武都冇出過,最多都係小紅帽3星...
今日,我放棄+2 3場,打+1算,最少蝕都只係蝕10ap,豪比你
結果....出貨了!!!

+1夾夾埋埋已經出咗5次左右既4星武比我~不過有2次既分別係冰雪女王同織女4星武(冇角=垃圾),所以賣9咗~
+2出過3次左右既4星武,2次織女,1次好似長髮?又係全部賣哂~~
所以最後只有上衫,白雪同紅帽既4星武有keep住~ 另外小紅帽4星能力原本好似係紅直+40%攻...但換咗4com+15%攻=_=sosad...

題外話,大家係咪都覺得貞德既神兵關好癲呢?打都打唔爆,然後狂打修羅場又冇出4星...
但係,其實貞德專武並唔係咩神兵,如果唔計少許數值上既差距既話~
要知道,貞德既神兵同龍天畫戟基本一樣,只係多咗個+防5%,試問各位,5%防,重要嗎?!
所以,我會直接用龍天畫戟算...

--!完!--
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
? 想唔想我分享下我有既裝備

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-8-7 23:45
? 想唔想我分享下我有既裝備

應該好豪華=_=會閃爆我既鈦合金狗眼...
白雪60lv4星專武已經閃盲我~~

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點

Haha 刷女關出既,唉【詞語過濾】!白雪公主己經出左30塊碎其他囡囡一啲進展都冇  嬲!

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
30塊=_=真係一個可觀既數字|||
其他冇抽到而且滿10塊都唔會召=_=
覺唔到既通常我唔會召...
雖然想講白雪可以道別3次...
但係白雪只會出伊達同浦島=_="算係有3次機會刷織田魂石~