AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4157|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 想搵人得閒1齊玩下 [複製鏈接]

EXP
95 點
樓主
N年前玩,玩得好水,隔幾年再玩,叫做玩得吾錯
後來又冇人陪我玩,慢慢又停左
到而家得閒入幾次GAME,金大傳點竟然少人得可憐
以前玩果時,要較什麼都不見先得- -吾系LAG死你
唉,,有D心傷,仲系懷念以前成個族不停講野,好多人ONLINE
1齊升LV升寵,捉寵,打怪既日子,可惜而家我要番工,已經冇咁多時間玩
我諗大部分人刀系,可能因為咁,以前既玩家刀冇ONLINE
而新既細路又吾會玩- -要玩刀玩LOL果D
唉,希望有人可以得閒1齊玩下啦
我叫   雪梨白茶&  
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
39 點

我都係N年前挽 應該都有1x年 個陣好難升 大概算係挽到100多lv 個陣的確超多人 行到邊都lag死 又多人傾計
不過隔幾年再玩 見到勁少人 所以決定棄左隻game 其實童話隻game咁耐 我仲以為一早已經冇左
估5到頭先開FFO 見到個遊戲網站維護公告 打開黎睇先知原來童話e隻game仲係到完全估5到
雖然我都有D想挽返 不過我個AC都5知仲係5係到xd 而且都差5多exam
如果得閒down返黎挽既話一齊挽下
いつの日だって瞳を閉じれば 思い出せるよ
キミを愛してる

EXP
2309 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

其實依家都算多人玩, 到少30-40啦...
可以上返去一齊玩既!
吹下水都好~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
41 點
我都重玩左