AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3207|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[貼圖] 2015-12-19極光聖誕節派對 XDXDXD   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
樓主

光   聖誕派對2015

又黎喇!!!!又黎喇!!!!又黎喇!!!!

為左準備呢個咁緊要的日子   我係一啲野都冇用做架   冇錯   係做到

所以係到要多謝   BOOK場  訂餐  整食物   準備活動工具的朋友

一個唔覺意...唔小心又見到個樣好熟識ge野...

聽講上係GAME 名...下面係.......

你!你!你!你!你!係咁「推」住架車想做咩

不堪入目的就由佢...我地分享下大家的禮物先

反光反得好勁...攪到影到唔好

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!聽講入面有份係玻璃層層疊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

輸左係未會碎架?係要跪玻璃架?咁要買返一盒比也拓(Y字雙刀)....

因為太肚餓所以抽禮物就一陣先啦

完全估佢唔到  本來諗住食快餐....點知...龍......都有.......我想問下...燒雞隔離兜色係咩黎...仲未有人答我...

十二月的壽星仔壽女生日快樂

相傳某位好中意金鐘國

吹蠟燭小曲...

https://www.youtube.com/watch?v=STltgNpmkk0

食飽飽抽禮物時間又到喇   玻!璃!層!層!疊!

邊條友話有玻璃層層疊架

雖然冇左玻璃層層疊...但都分享一下部分禮物啦

...........我都知你地中意呢D...但可以照顧下我感受嘛PS. 唔係我抽中架...

打字仲用keyboard 禁ENTER 你OUT 唔OUT D 丫?  識用一定大大力咁打落去出字!!!!!

如果係我中左...我都唔知點算

由佢隻手快到我影出黎都有啲模糊....我就一定知佢好中意呢份禮物.....PS.得獎者係X蛙OVO

本公會自家自制的HP回復蜂蜜  可以駛用30次   記住只可以用30次  有意者歡迎向極光阿素落訂   價錢未定

咁大把牙刷應該送比大口澄架嘛    而家攪到X雷要幫X素用黎沖涼刷背...比人知道你話點算

v

講左唔比抽真野架喎!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=HISfEC27P1g

不解釋

原來米米都有黎到參與我的地眾會   真係估你唔到哩埋係D 禮物盒裏面.....辛苦你抱米米返屋企喇

好喇 今次就分享到呢到啦係到都祝各位渡過一個開心美滿的聖誕節   明年再見

PS.不知是我弄錯了還是系統問題...無法直接POST YOUTUBE 的視頻上來  由於時間有限所以直接組了網址請見諒

已有 1 人評分金幣 收起 理由
神域使者 + 500

總評分: 金幣 + 500   查看全部評分

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
好多野食, 好豐富

主打遊戲
幻想神域
EXP
33 點
我係細口~~~隻X蛙OVO先係巨口~~仲要冇牙...睇黎佢都係冇得刷~~~你地好唔細心呀~~都唔諗下X蛙冇牙既見到牙刷佢會傷心架

主打遊戲
幻想神域
EXP
648 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

點解系牙刷

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
多謝幾位先....聽講有條LINK 段片睇唔到   原來我LOCK 左=0= 而家開返可以睇喇...

主打遊戲
幻想神域
EXP
83 點

遊戲狂熱勳章 在線勳章 試帖勳章

讚~~~~
逝去之名
姓葉 名若離
再見了 時間會沖淡一切

主打遊戲
幻想神域
EXP
196 點
青蛙果個真係好正

EXP
1428 點

大包米拎到手痛

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

噢, 係我生日果日, 出現左個分身TIM

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
28 點

主打遊戲
幻想神域
EXP
975 點
讚喔~公會真熱鬧XD

主打遊戲
幻想神域
EXP
328 點
吹蠟燭條片好好笑

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3196 點

儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

哇 真多野食