請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3112|回復: 3

[閒聊] [討論] 今日講樣野上黎 想比大家評下理咁 關於星落無痕 [複製鏈接]

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

講明先 如果你覺得我好煩 係咁追住呢件事黎講 你可以走 無人留你 我只係睇唔順眼我朋友無啦啦比人屈

從前有條友叫星落無痕 比左6000蚊我朋友幫佢打裝(佢聲稱8000)
咁其實星落無痕隻號 係我fd放比佢 個陣90lv 係真心算勁 佢自己升左13x lv 變廢 可以怪人嗎?(笑左
咁我個FD好努力幫佢整裝個D喇 仲免費比左2個神之符佢整寵
我覺得呀下 我個FD就好好人
但係佢轉頭就話我個FD係昆狗 下? 佢PO堆裝 話整D垃圾出黎
就算垃圾 只能怪你AC唔好彩 OK? 大家如果識玩呢個game都知 係講機率架 ok?
我比左2萬幾HKD都刷唔到件神甲喇 咁我係咪要話GM係昆狗呀? 哈

呢D就係佢所謂既道理 之後就係世頻唱 咩鬼神武第2手 昆人6000蚊
我個朋友都唔少呢6000蚊過生活喇 都唔講 佢玩夢想 我由5年前就識佢喇HI你
而你?我唔知你乜水 你覺得人 信佢定信你

我唔係網絡欺凌你 我只係想幫我個FD解釋返如果你有個FD俾人屈 我諗你都無咩可能就咁睇住佢比人屈 kai

好喇 好聲 好氣加你入WS群 個群有我 我FD 聲稱話我FD昆狗既人
我FD問佢: 你叫我做既野 我有無做到?
佢話有喎又

但之後立即轉態 話咁加我入呢個群嘅目的係咩?

係啊 你係要咁樣 唱我FD 我都吹你唔漲喇當然
所以我幫我FD解釋返 你都信我唔漲架 可 我想放WS相俾大家睇

可能大家覺得玩個GAME唔洗搞到咁
但係而家單野係牽涉到真錢
如果你真係覺得我FD呃左你 你可以報警喎? 但你無
道理 我就覺得係我FD呢邊 你諗你啦 知嗎?

其實我份人好燥底 你想同我講粗口 我可以同你講粗口
但係你個FD啊傲笑天下 話要講道理 我就打篇長文同你講道理我同你講!

之後佢就退左群

企係我角度 如果我信得過你 比錢你整裝 你整成點 都係運氣問題姐
唔信得過人 咪唔好比人整囉 轉頭又話人昆你 做人唔係咁做架,大佬! 哈。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
大肥婆小淫滴
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

大肥婆小淫滴

主打遊戲
夢想世界
EXP
231 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章

尋日嘈就係呢單野lol?

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

abc12xy000 發表於 2015-12-31 11:50
尋日嘈就係呢單野lol?

係呀
大肥婆小淫滴