請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2647|回復: 3

[心得] 天塔30F-40F真心 O N 9 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
難怪以前未開40層的星期五天塔已經冇人打

今日打完的感想係完全係浪費時間 (:()

天塔已經少人打了, 竟然還可以加盾進一步減低玩家的傷害

火砲打到30層開始竟然可以因為系數的關係連小怪都可以打唔出傷害

老實說85/90副火砲已經可以去到連單人模式都打唔過

唔想人玩就直接說啦, 課金D錢比番我拿去食飯好過

OK, 唔講傷害問題

你 老 未 33層個嚇人狀態的解除技能竟然可以失效, 你叫我用嚇人骨頭用手打爆隻王同個箱呀 (:()

34層重衰, 王招地板技竟然可以唔顯示效果, 睇都睇唔到直接被毒死左D人都唔知咩事

36-40層難打都算啦

唔該你地搞好左舊的層數難易度先開新樓丫

還有有好多舊時代的70橙飾圖金防具80橙飾圖金防具幾時先比人用神點換呀 (:()

你要吸引舊人留低新人加入唔係鎖舊寶就有用 (:()
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4424 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

敢問閣下裝備同電腦

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
136 點
好簡單 等官方出左先去打

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點
支持