AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2846|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 關於(10/12~26)激優賞百送好禮(日期更新) [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
1711 點

友誼之星勳章

樓主
想問一下是否和台版一样,有開75個保底獲得一張特級附魔卡
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
136 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
港服公告無講明 不過應該都係  實則開100個 最小有2張特級 中間好彩應該可以開多一張 除非好伏拉

主打遊戲
幻想神域
EXP
1711 點

友誼之星勳章

hoigbbzi 發表於 2016-10-15 10:17
港服公告無講明 不過應該都係  實則開100個 最小有2張特級 中間好彩應該可以開多一張 除非好伏拉 ...

是最少一張

EXP
143 點
真係請神域使者入一入來解釋一下.....100箱..是不是跟台灣1樣....如果不是的話.....真心伏到無人有....

EXP
136 點
索菈米杜嘉 發表於 2016-10-15 16:24
是最少一張

台灣果邊打左16個 有一張 跟住開到75個 又多張

EXP
136 點
感覺都幾伏 太多女好野 又傷卡 又座騎异華石

主打遊戲
幻想神域
EXP
1711 點

友誼之星勳章

hoigbbzi 發表於 2016-10-15 18:20
感覺都幾伏 太多女好野 又傷卡 又座騎异華石

※該禮盒擁有保底設定,每開啟75次以內必定可獲得一張「特級附魔卡」,並重置保底次數。
範例:小敏獲得100個禮盒,在第16包的時候獲得了一張特級附魔卡,之後若中途都沒有再獲得,則開啟第91包必定可再獲得一張特級附魔卡。

睇清楚D

EXP
136 點
索菈米杜嘉 發表於 2016-10-16 19:54
※該禮盒擁有保底設定,每開啟75次以內必定可獲得一張「特級附魔卡」,並重置保底次數。
範例:小敏獲得1 ...

咪16個 一張
中途無
到91個再開多張

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4425 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

hoigbbzi 發表於 2016-10-16 20:19
咪16個 一張
中途無
到91個再開多張

有冇用腦??

佢係假設你第16盒自己中左 唔係保底 果陣會reset左之前冇中果15盒既15次
所以係16+75=91

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
136 點
Eva 發表於 2016-10-16 21:41
有冇用腦??

佢係假設你第16盒自己中左 唔係保底 果陣會reset左之前冇中果15盒既15次

甘后面果句佢大大只字打個"又"字出黎 甘明顯係解釋得吾夠消楚 又吾知關個腦咩事呢?語法錯誤既野 用腦托咩 其實出左咪知羅

七級帝王會員

EXP
4425 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

hoigbbzi 發表於 2016-10-17 07:47
甘后面果句佢大大只字打個"又"字出黎 甘明顯係解釋得吾夠消楚 又吾知關個腦咩事呢?語法錯誤既野 用腦 ...

請問「又」字係邊? 我搵唔到 你屎眼見到?

QUOTE一QUOTE番 我估你可能係想講「再」字 兩字意義相近
範例:小敏獲得100個禮盒,在第16包的時候獲得了一張特級附魔卡,之後若中途都沒有再獲得,則開啟第91包必定可獲得一張特級附魔卡。

因為第16包已經獲得一張 所以第91包既第2張用「再獲得」 邊到有問題

平時睇你回POST都覺得你LOGIC有問題 但估唔到E+咁都有得笑7你 認一認自己ON 9好難好委屈你?

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

EXP
136 點
Eva 發表於 2016-10-17 19:34
請問「又」字係邊? 我搵唔到 你屎眼見到?

講到有問題 伱都好有問題 你甘留意我回應托咩 我回應樓主又關伱咩事呢 我夠成日見到 你借D耳成日入人位啦 開埋D無厘頭既問題 下下都使者前使者後 吾知以為版主跟你穩食丫 話人【詞語過濾】前呢 問下自己有冇做開D白痴野先 其身不正 有資格話人?剩係識學到捉字失 小小野 又屎忽前 【詞語過濾】後 你要做論壇英雄 吾該你比D新意思啦 講到【詞語過濾】我自問有排未追得上你拉 伱甘得閒 成日向個論壇到 周圍穩人錯處 伱吾累架?你穏吾到正常拉 未聽過狗仔會識睇人類既字 笑料

七級帝王會員

EXP
4425 點

hoigbbzi 發表於 2016-10-18 10:39
講到有問題 伱都好有問題 你甘留意我回應托咩 我回應樓主又關伱咩事呢 我夠成日見到 你借D耳成日入人位啦 ...

唔好離題啦 解釋番比你知如果有保底既話係最少一張卡而唔係兩張呀 冇野駁唔洗死撐

另外回一回應你 你覺得「我有問題」同「我笑你ON 9」係兩回事黎
而且「我有冇ON 9開」無論「有」定「冇」亦都同「我笑你ON 9」完全冇關係 小心犯左訴諸人身謬誤 又叫人身攻擊謬誤

又用屎眼睇野? 我有推論番你想講咩意思並加以解釋回應WO 你除左攻擊我(原文: 剩係識學到捉字失)之外仲有冇第2句AR

除左笑你ON 9我都唔知比咩反應你好 又要論新意思 但係又冇所謂既舊意思去進行比較以顯出你所指既內容並唔係新意思 POINT=0

如果你係同狗仔溝通對話緊既話 咁我相信其實你都係差唔多姐

Just M...

EXP
733 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

祝大家開到2張